kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. How it should have ended... LOST! http://www.sorozatjunkie.hu/2010/06/29/igy...nie-a-lost-nak/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Mókás videó, bár a szöveg egy részét nem értem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. (szerkesztve) Az innen a 3. oldalon található Riddick által belinkelt Lost-videókat is megnéztem (meg pár másikat), nagyon jók Még pár gondolat ahhoz, amit írtatok az elmúlt pár héten Spoiler: Donát alteros verziója nagyon tetszik, mármint ez a megbékélés dolog, ha jól emlékszem a szóra. Utána volt egy más oldalról bemásolt kis Lost-összegzés, az is nagyon tetszett.Meg a 6 évados BD kiadvány is nagyon tetszene a polcomon, bár elég lenne dvd-ben is Aztán valaki írta, már nem tudom, ki volt az, kicsit összefolyik ez a rengeteg minden, amit elolvastam, hogy Sayid boldogabb lett volna Nadiával. Csak hát a szigeten meg Shannonnal volt, így aztán a végén az alterban ki más lenne vele, vele kell találkoznia és vele lépnie tovább, ez a szigetesekről szól. Meg aztán szerette a szőke lányt is, ebben a társaságban jobban is illik hozzá. Egyébként meg valahogy ez a két totál ellentétes emberke a kedvenc párosom a Lostból, szóval ezért is jobbak ők ketten együtt Szerkesztve: 2010. Június 29. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. A Lost The final journey-t látta valaki? 1 óra 18 perces műsor, a készítők/színészek beszélnek a karaktereikről, és végigvezetnek minket a 6 évadon. Van hozzá felirat, szerintem érdemes volt megnézni, egész jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. A Lost The final journey-t látta valaki? 1 óra 18 perces műsor, a készítők/színészek beszélnek a karaktereikről, és végigvezetnek minket a 6 évadon. Van hozzá felirat, szerintem érdemes volt megnézni, egész jó A gépen van de még nem jutottam el hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Végre valamit előbb láttam, ami Lost Szerintem akkor nézd meg, jó kisfilm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Behalok ezen a Seaquesten. Az utolsó részben, amit megnéztem tegnap, a doktornőt és a kapitány barátját megtámadta a Légifarkas, aminek a fedélzetén Kirk kapitány utazott Bár Kirk ezúttal egy holland diktátor volt, de a helikopter tagadhatatlanul a jó öreg Airwolf volt. Kíváncsi lennék, átvágták a jelenetet a másik sorozatból vagy előtolták a hangárból a gépet (esetleg a raktárból az egyik modellt) pár jelenet erejéig? Az Airwolfnak rég vége volt már a Saequest idején, de nem tudni, mi lett a helikopter sorsa a befejezése után. Vagy a modellekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Tyű Obi, ez a Fly című rész de rohadt gyenge volt a BB-ben. Jujjj. viszont már csak pár rész, úgyhogy gondolom mostantól felpörögnek majd a részek Pollossal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Lost 6x13 Spoiler: Kedvenc jelenet:Az utolsó percekben, barna hajú, szemüveges, puskás csaj a társaihoz, akik fegyvert tartanak Sawyerékra. -Oké, le a fegyvert, ismerem őket! Fél perccel később, egy Charles-al történt csevej után: -Oké, térdre mindenki, kezeket fel! Ez olyan következetes volt, hogy csak na. Noh mindegy, sziget részemről amúgy is felejtős, a többi viszont piszok jó volt megint Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Szerintem jobban teszed, ha ezt spoiler mögé rakod, mivel pl. Dzséjt még csak a 2. évadnál jár. Nem mindenki látta még a sorozatot, van, aki nézni, és talán olyan is, aki nézni fogja. Ne lőjünk le neveket, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Keresztnevektől még nem lőttem le semmi poént. Főleg úgy, hogy a körülményekben semmi ismert dolog sincs a számára. Ilyen dolgokat én is olvastam tucatszámra itt. Más. Oz. Végeztem az első évaddal és a pozitív véleményem csak megerősödött bennem R*hadt kemény börtöndráma remek karakterekkel. Akár a Spartacusban itt se sz*roznak a szereplőkkel. Scofield szerintem itt fél órát se bírt volna ki, nem hogy a szabaduláson járjon az esze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Keresztnevektől még nem lőttem le semmi poént. Főleg úgy, hogy a körülményekben semmi ismert dolog sincs a számára. Ilyen dolgokat én is olvastam tucatszámra itt. De én szerencsére nem te vagyok, és szelektíven olvasok. Ha meglátom, hogy Lost, már ugrok is a következő kommentre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. De én szerencsére nem te vagyok, és szelektíven olvasok. Ha meglátom, hogy Lost, már ugrok is a következő kommentre Kis paranoiás Legközelebb kicseszek veled és Eltűntek-et írok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Kis paranoiás Legközelebb kicseszek veled és Eltűntek-et írok Lehet utána te leszel "Eltűnt"! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Kis paranoiás :D Legközelebb kicseszek veled és Eltűntek-et írok Felőlem Pokoli Édent is írhatsz, akkor sem fogsz kicseszni velem. Nem használom a magyar címeket, de attól még ismerem őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Tyű Obi, ez a Fly című rész de rohadt gyenge volt a BB-ben. Jujjj. viszont már csak pár rész, úgyhogy gondolom mostantól felpörögnek majd a részek Pollossal. Nekem tetszett ahogy a két főkarakterre helyezték a hangsúlyt, az ő kapcsolatukra(és Walt is kezdett láthatóak bedilizni). Ahogy hallottam mondjuk költségkímélés volt az indok az epizódra. Oldie, LOST Spoiler: Talán mert Zoe azt kapta válasznak Charlestól hogy tartóztassa fel őket? Miken ki nem akadsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. (szerkesztve) Oldie, LOST Talán mert Zoe azt kapta válasznak Charlestól hogy tartóztassa fel őket? Miken ki nem akadsz. Hát ezek elég gyorsan változtatják az álláspontjukat. És ezek szerint Charles se tudja mit tegyen Sawyerékkal. Kinyírni, életben hagyni, majd mégis kinyírni....aha, következetes piszkosul. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Oldie, LOST Spoiler: Nana.. Widmore sosem akarta kinyírni őket, legalább is amióta visszatért a Szigetre nem. Ezúttal se.Ezekről még lesz szó a későbbi részekben, de egy biztos, nem következetlenek ezek a Charlesék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Nekem tetszett ahogy a két főkarakterre helyezték a hangsúlyt, az ő kapcsolatukra(és Walt is kezdett láthatóak bedilizni). Ahogy hallottam mondjuk költségkímélés volt az indok az epizódra. Hát igen gondolom sok volt a CGI a többi részben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. How it should have ended... LOST! http://www.sorozatjunkie.hu/2010/06/29/igy...nie-a-lost-nak/ Lapiduuus! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Lapiduuus! Ezen én is marha jókat nevettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. OZ Ebből a Tobias Beecherből mekkora állat lett! Marha jól szívatja Schillingert. Good, Good. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Obi hát ez nagyon kemény volt. Rohadt kíváncsi vagyok mi lesz itt a 4. évadban. Remélem Jesse volt elég tökös és megtette amit kellett, bár tuti nem. Itt egyedül Walt az aki mindent megtenne Jessért. De Mr Pollos most nagyon ideges lesz az tuti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Szerintem tuti megtette, hisz láthattuk is. De az biztos hogy az eddigi legfaszább évad volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Szerintem tuti megtette, hisz láthattuk is.De az biztos hogy az eddigi legfaszább évad volt. jaja lassan Walt családi bizniszt fog futtatni. De erre köthetnénk fogadást, hogy megtette e, mert nekem úgy tűnt hogy kicsit elfordította a fegyvert és úgy lőtt... hmmm meglátjuk. De tényleg a legjobb évad volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Eszembe jutott némi malőr a Losttal kapcsolatban, bár biztos van rá magyarázat: Spoiler: Ugye többször elhangzik, hogy Alex 16 éves (bár többnek néz ki ). Amikor Widmore-t száműzték a szigetről, akkor ott hintázott kb. 3-4 évesen, de Charles mindig 20 évet emleget, amikor arról van szó, hogy milyen régen került el a szigetről, mióta keresi. Most vagy valami kimaradt nálam, vagy itt valami baki van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Csak költőien túloz...mintha azt mondaná, hogy 100éve... De amúgy jogos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Én is hasonlóra jutottam, mert más magyarázat nincs igazán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Kudar, olvasgattam ezt-azt Frankyről és Brookról... Vicces lehetett, amikor Chopper teát adott Frankynek kóla helyett. Az is nagyon vicces, hogy Brook tejet iszik, mert az jót tesz a csontoknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Kudar, olvasgattam ezt-azt Frankyről és Brookról... Vicces lehetett, amikor Chopper teát adott Frankynek kóla helyett. Az is nagyon vicces, hogy Brook tejet iszik, mert az jót tesz a csontoknak. Brookeon és a viccein be lehet halni mikor ilyeneket tol hogy: Megszakad a szívem...pedig nincs is szívem...yohohoho skull joke! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.