lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 8. tv.com -on általában fenn szoktak lenni az epizód listák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 8. tv.com -on általában fenn szoktak lenni az epizód listák. Köszi! Érdekes a 11-es rész, ami inkább illik elsőnek, mint tizenegyediknek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Köszi! Érdekes a 11-es rész, ami inkább illik elsőnek, mint tizenegyediknek... Igen, kicsit itt sem stimmel a sorrend (pl. az Object on space nálam az utolsó rész). Otthonról du megnézem pontosan, de az tuti, hogy a Serenityvel kezdődik, ami egy dupla rész, ezért is van kettőnek feltüntetve (holott az egy film). A Serenity a pilot film, és utána van 13 rész. Lásd BSG első szezon, ugyanaz a tematika (csak itt egy pilot van, nem kettő). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Köszi! Érdekes a 11-es rész, ami inkább illik elsőnek, mint tizenegyediknek... Jaj... ezek szerint neked úgy írták meg a sorozatot, ahogy anno az amcsiknál leadták a TV-ben, és ez az egyik tényező, amiért megbukott a sorozat. A 11. rész valóban az 1. rész, csak a FOX önhatalmulag összekeverte a részeket és kaotikusan adta le. Imigyen sokaknak nem tetszett (remélem te nem leszel emiatt ebben a cipőben). Itt megtalálhatod a rendes sorrendet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerencsére a dupla részt néztem meg elsőnek. Egyébként ekkora hülyéseget én még nem láttam, hogy a nézőknek is totózniuk kell egy sorozat sorrendjét illetően. Egyébként nagy kapcsolódások nincsenek a részek között, így nem okoz különösebb gondot, de azért mégis zavaró. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. (szerkesztve) Hát igen, ez a FOX stúdió... és ha még csak a részek sorrendjét kellett volna totózni, de a kezdési időpontok is részről részre változtak, sőt, az uccsó 3 részt 2002 helyett csak egy évvel később, 2003-ban adták le a nézők nyomására. Valóban nincs nagy kapcsolat, csak kisebb dolgokban, pl az ellopott marhacsorda, a lézerpisztollyal való totózás, szóval tényleg csak hajszálnyi visszautalások, viszont az azért kellemetlen, hogy a karaktereket bemutató és a világot felvezető rész a sori végén van. Remélem majd írsz egy rövid véleményt róla, ha a végére értél. Szerkesztve: 2006. November 9. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. (szerkesztve) Megnéztem az elkészült részeket. Valóban különleges műről van szó, látszik, hogy Whedon igyekezett valami újat kitalálni. A hangulata végig igen laza, és sok poén is ízesíti. Sokszor nevettem a poénokon, amik nem működnének, ha a karakterek nem lennének ennyire jók. Reynolds és Jayne a legjobb. Szóval valami egyedit hoztak össze, bár néhol inkább a zvolt az ember érzése, hogy valami westernt néz, nem is sci-fit. Tetszett a kitalált világ, nagyon realisztikus, semmi hókusz pókusz. Simán eltudom képzelni a jövő koloniáit a bemutatott módon. Megnézve a sorozatot mégjobban megdöbbent az a vélemény, hogy ez bármiben is hasonlítana a SW-hez. Hihetetlen távol áll egymástól a kettő. Ami negaítvumként felróható, hogy nem halad sehova a történet. Fejezetek egy csempész gárda életéből, de ennyi?.... Az biztos, hogy ebből a sorozatból nem lehetne 4-5 évadot csinálni. Egy idő után unalmassá válna. Jó lenne ha folytatnák, de valamivel nagyobb ambícióval. Ezek ellenére kellemesen csalódtam a sorozatban, és valóban benne van az első háromban, már ami a sci-fiket illeti. Szerkesztve: 2006. November 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Ody üdv a Firefly rajongói klubban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Örülök, hogy tetszett Természetes, hogy Mal a legjobb karakter Én is rengeteget nevettem rajta, valamikor jó hangosan is, olyan jók a poénok A westernes beütés először furcsa volt, de aztán szerencsére megszoktam. Egyébként a Vészhelyzet is csak fejezetek egy kórház életéből, mégis működik, szóval működhetne ez is túl nagy cél nélkül, több résszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Annyit még ehez hozzátennék, hogy a Serenity-vel vagyis a nagyfilmmel azért lezárul egy fontos szál, tehát van ugymond továbblépése a történetnek. Bőven benne van szerintem jópár évad ebben a sztoriban még ettől függetlenül. Rengeteg az un. olyan mellékszereplő (Badget, Niska stb) akikkel még lehetne kezdeni valamit:-)) Nameg ott van még Mrs. Reynolds is:D Szóval szerintem igenis folytassák! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Ody üdv a Firefly rajongói klubban! Azért még nem veszek Firefly-os pólót (egyenlőre). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Természetes, hogy Mal a legjobb karakter Mal és Jayne tudták a legjobb poénokat összehozni. A legjobb az volt, amikor a ribikhez mentek segítséget nyújtani. Jayne nem akart menni, de amint megtudta kikről van szó, első szóra ugrott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Na igen, Jayne már csak ilyen Oldie, "Mrs.Reynoldsos" részt én is néznék még, nagyon jó volt az a kettő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megnézve a sorozatot mégjobban megdöbbent az a vélemény, hogy ez bármiben is hasonlítana a SW-hez. Hihetetlen távol áll egymástól a kettő. Hányszor, de hányszor mondtam én ezt el. Örülök, hogy tetszett. Akkor most már nem leszek megszólva, ha felhozom? :D Ami azt illeti, Weddon úgy tervezte, hogy az első évad a karakterek megismertetéséről fog szólni, és - bár közben már elkezdődött volna - utánna alakult volna ki a fő cselekményvonal. Az egyik ugye, ahogy üldözi a Szövetség a Tam testvéreket (a kékkesztyűs csodafigurák, akik eltűntek - bár a képregényben az ő történetük lezáródott), Booknak és rejtélyes múltjának is lett volna még szerepe, stb. Csak sajnos nem volt rá lehetőség Ilyen röviden viszont pont jó így. Csak élnek a nagyvilágba. Rengeteg az un. olyan mellékszereplő Szvsz Badget meghalt. Mikor a Serenityben a névtelen ügynök lemészárolta Bookékat, és mutatják a többi rejtekhelyet, ott mutatják azt a bolygót is, ahol Badget volt, és nekem úgy tűnik, pont az ő "lakását" lehet látni. Viszont Niska simán megérne még pár részt, kiráz a hideg attól az ürgétől. Mrs. Reynolds pedig jöhet, ezerrel Mal és Jayne tudták a legjobb poénokat összehozni. Nekem a kedvencem mikor Mal megtalálja Rivert. Az a reakció: Haaaaaa Ők a legjobbak, ez biztos. Állat, mikor Mal megfűzi Jayne-t, hogy csatlakozzon hozzájuk. Vagy mikor bámulják Jayne szobrát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Azért még nem veszek Firefly-os pólót (egyenlőre). Nekem mindenesetre van már Inarás háttérképem :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Örülök, hogy tetszett. Akkor most már nem leszek megszólva, ha felhozom? Nem leszel megszólva. Én mindig őszintén megmondom, ha végülis tetszett valami amit előtte fikáztam. Ebből nem csinálok elvi kérdést. Így voltam a GYU-val is, és most ezzel. Állat, mikor Mal megfűzi Jayne-t, hogy csatlakozzon hozzájuk. Vagy mikor bámulják Jayne szobrát Vagy amikor Jayne lebénulva lő, és megdícséri Mall, hogy milyen jól ellőtte a lábát. Mire Jayne : "a fejére céloztam". Egyébként ha csajokról beszélünk, akkor a gépész kiscsaj a mindenem!! Bár nrkrm mostanában elég sok színésznő kezd a mindenem lenni. Lehet, hogy meghülyülök? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Nekem mindenesetre van már Inarás háttérképem :P A társnő... Megértük azt is, hogy egy örömlány választ magának, és nem fordítva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. A társnő... Megértük azt is, hogy egy örömlány választ magának, és nem fordítva. Hé! Lefogadom, hogy te is szívesen tolakodnál, hogy téged válaszon :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Egyébként ha csajokról beszélünk, akkor a gépész kiscsaj a mindenem!! Bár nrkrm mostanában elég sok színésznő kezd a mindenem lenni. Lehet, hogy meghülyülök? Szerintem is Kaywinnit Lee "Kaylee" Frye (csak hogy egyszer leírjam ezt a lehetetlen nevet ) a legjobb csaj a soriban. Aztán Inara. Zoe-t meg meghagyom Washnak Ráadásul a Kaylee-t alakító Jewel Staite jövőre 13-15 epizód erejéig megjelenik a másik kedvenc sorimban, a Stargate Atlantisban Bár nem először szerepel benne, de kicsit felismerhetetlen: És hál istennek, másik kedvencem is elég gyakori szereplő kedvenc sorimban, Inara, azaz Morena Baccarin a SG-1-ben, talán még szebb, mint a Firefly-ban: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Hé! Lefogadom, hogy te is szívesen tolakodnál, hogy téged válaszon Á! Nem vagyok én olyan "ácsingózó" típus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. A társnő... Megértük azt is, hogy egy örömlány választ magának, és nem fordítva. Ez nekem nagyon tetszett Legalább az ember egy csomó jó pasival kavarhat, és még ez normálisnak is számít nála Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Ez nekem nagyon tetszett Legalább az ember egy csomó jó pasival kavarhat, és még ez normálisnak is számít nála És milyen kiváltságnak számított a pasinak, ha őt választotta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. És milyen kiváltságnak számított a pasinak, ha őt választotta. Hujujj.. imádom ezt a dolgot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Hujujj.. imádom ezt a dolgot Csak imádnád. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Hujujj.. imádom ezt a dolgot Nocsak! Nézzenek csak oda! Kis válogatós Tizedelsz a kapuban sorakozó lovagok közt mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Naná, hogy tizedel, aki nem csempész, már sorba sem állhat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Csak imádnád. Ne légy gonosz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Nocsak! Nézzenek csak oda! Kis válogatós Tizedelsz a kapuban sorakozó lovagok közt mi? Miért? Olyannak ismersz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Naná, hogy tizedel, aki nem csempész, már sorba sem állhat Á, nem vagyok ilyen, jöhet más is, hogy nagyobb legyen a választék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Miért? Olyannak ismersz? "Hujujj.. imádom ezt a dolgot" Hát ezek után! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.