Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Aranyfénykard II jelöltek: Naboo (Ep1) Geonosis (Ep2) Kashyyyk (Ep3) Utapau (Ep3) Hoth (Ep5) Endor (Ep6) További jelöltek: Takodana (Ep7) Crait (Ep8) Jöhet a többi jelölés alább ha maradtak még ki.
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Egyéb jelöltek vannak még?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Több szerintem nem volt.
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Akkor jelen állás szerint ide nem kell szavazás. Ha beesne még egy jelölt, akkor meglenne a 9, anélkül meg 8 jelölttel indul majd a kategória.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Harc a csillagrombolón (EP9) lehet felszíni csata?
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Hozzászólás ideje: 2021. November 6. (szerkesztve) Háááát a csillagromboló felszínén zajlott a csata, de szerintem ez elég köztes állapot. Tipikus esete annak, amikor a fantázia úgy elszabadul, hogy teremtenek egy szituációt, amit nem lehet kategorizálni. Alapvetően felszíni csatának tűnik, legalábbis a fő résztvevők a gyalogságs és a lovasság. A katonák is leszálló egységekkel érkeznek a helyszínre. A légierő is a felszíni csaták szabályai szerint lövi a gyalogságot és a lovasságot. A dolgot csak az kavarja meg, hogy mindez egy, a felszíntől pár kilométerre lebegő űrhajó felső/külső burkolatán zajlik, és még jettpackos "gyalogság" is van benne. Szóval talán a legközelebb ahhoz állna, ha a valóságban egy anyahajó fedélzetén törne ki csata (mivel ilyen még nem volt, nincs terminus rá). Bár mondjuk szerintem belefér a felszíni csata kategóriába, mert a helyszín rendkívüli jellegét leszámítva minden téren a felszíni csaták szabályainak felel meg. Plusz talán kár is lenne kihagyni, mert az exegoli csata nagyon nagy mértékben ott dőlt el. Finn-nek és katonáinak hála nem tudtak a Xystonok kijutni az Exegolról. Szerkesztve: 2021. November 6. - Dzséjt 3
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 14. A jelöltek: Nabooi csata (Ep1) Geonosisi csata (Ep2) Kashyyyki csata (Ep3) Utapaui csata (Ep3) Hothi csata (Ep5) Endori csata (Ep6) Takodanai csata (Ep7) Craiti csata (Ep8) Harc a csillagrombolón (EP9)
Ajánlott hozzászólás