Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Hozzászólás ideje: 2021. November 6. (szerkesztve) Aranyfénykard II jelöltek: AAT Droid Tank (Ep1) AT-TE (Ep2) Grievous egykerekű gépezete (Ep3) AT-AT (Ep5-6) AT-ST (Ep5-6) 74-Z Birodalmi robogó (Endor) (Ep6) Szerkesztve: 2021. November 6. - Dzséjt
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 6. És akkor @Dzséjt kérlek jelölj. 1
Rog Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Nem megfelelő a topik címe mert "űrjármű" van benne "jármű" helyett. 1
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Na, mivel a felszíni járműveket kevésbé szeretem, mint az űrhajókat, meg Donáttal sem szeretnék kicseszni (még egyszer ), ezért itt kevesebb hajóval álltam elő. THE PHANTOME MENACE AAT tank MTT droid csapatszállító STAP (a droidok fegyveres lebegő platformja) Sebulba fogata Anakin fogata ATTACK OF THE CLONES Koro-2 Exodrive légisikló (Zam Wessell siklója) XJ-6 légisikló (Obi-Wan és Anakin "kölcsönkért" siklója) AT-TE Flitknot légirobogó (Dooku cangája ) Magnaline 3000 légibusz REVENGE OF THE SITH Magnaline 3000 wookiee katamarán HAVw A6 Juggernaut (a nyolckerekes guruló istencsapása) AT-RT (a kétlábú lépegető) AT-AP (a háromlábú lépegető) A NEW HOPE X-34 terepsikló (Luke siklója) V-35 Courier sikló (Mos Eisley-ben látni egyet, meg egy áll Owenék garázsában) Jawa homokkúszó Flare-S robogó (ez gázol majdnem el egy rontót) THE EMPIRE STRIKES BACK T-47 hósikló AT-AT lépegető Storm IV Twin-Pod felhőjáró RETURN OF THE JEDI AT-ST 74-Z birodalmi robogoó LO-KD57 vitorlás (Jabba vitorlása, a Khetanna) Batha-II teherskiff (a Khetannát kísérő skiffek) THE FORCE AWAKENS Rej robogója Könnyű gyalogsági sikló (az Első Rend hósiklója, ezzel ment Rey és Finn a hőoszcillátorhoz) THE LAST JEDI Első Rend AT-AT Első Rend AT-ST AT-M6 AT-HH (ezzel vontatták a faltörő lézerkost) V-4X-D sísikló Zephyr GB-134 cantonicai rendőrsikló Cantonicai vízi/légi jacht THE RISE OF SKYWALKER Arunskin 75D szkimmer (ezzel száguldoztak Rey-ék a Pasaanán) HS-19 szkimmer (ezzel száguldoztak Poe-ék a Pasaanán) 125-Z lánctaépas robogó (ezzel száguldoztak az Első Rend katonái a Pasaanán) DN-25 lánctalpas (Lando járgánya a Pasaanán) UA-TT (az Első Rend két- és féllábú lépegetője a Kijimin) Tengeri szkiff (ezzel száguldozik Rey a Kef Biren) 1
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Arra gondoltam, ebből meg az űrjárművekből lehetne egy éránkénti előválogatás, ha túl sok van. Az csak 3 topik, két kérdéssel és akkor megnéznék melyik 3 a kedvenc éránként, azok mennének be a szavazólapra. Vélemény? 3
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Én nem vagyok ellene.
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 17. A jelöltek: Anakin versenyfogata AT-TE lépegető HAVw A6 Juggernaut nyolckerekű támadó jármű T-47 hósikló AT-AT birodalmi lépegető Jabba vitorlás jachtja (LO-KD57 vitorlás) AT-M6 lépegető V-4X-D sísikló (craiti csatában) 125-Z lánctalpas robogó (ezzel száguldoztak az Első Rend katonái a Pasaanán)
Ajánlott hozzászólás