Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Aranyfénykard II jelöltek: Birodalmi csillagrombolók (Ep4-6) Venator (Ep2-3) Slave I (Ep2, 5) Millenium Falcon (Ep4-6) TIE vadászok (Ep4-6) X-szárnyú (Ep4-6)
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 6. És akkor @Dzséjt kérlek jelölj.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Én se írok semmit, szerintem Dzséjt mester összeszedi majd kellően alaposan.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Hozzászólás ideje: 2021. November 6. (szerkesztve) No, akkor a listám. Nem tettem bele minden hajót, csak a kedvenceimet, illetve a szerint osztályoztam, hogy melyik filmben vállalt nagyobb szerepet. Például a Millennium Falcon hiába látható az ep3-ban, vagy YT-1300-asok hiába sorakoznak a Naboo-n az ep2-ben, az ep4-be tettem be a Millennium Falcon miatt (ha a Solo ott lenne a filmek között, akkor az alá teszem). Illetve az ep9-ből is csak azokat a hajókat emeltem ki, amiket a korábbi filmekben (RO, Solo) vagy animációs sorozatokban jobban is megismerhettünk. De, ha keveslitek, szívesen beírom a kimaradt hajókat is. THE PHANTOM MENACE Consular osztályú könnyű cirkáló (Radiant VII) Lucrehulk osztályú LH-3210 csatahajó/droidvezérlő hajó (Saak'ak, Vuutun Palaa) C-9979 csapatszállító leszálló hajók N-1 naboo-i vadászgép J-típusú 327 Nubian Naboo Királyi Jacht Gozanti osztályú cirkáló (Krayt's Honor) Sith cirkáló (Darth Maul hajója, Scimitar) ATTACK OF THE CLONES J-típusú diplomáciai bárka AA-9 coruscanti teherhajó (Jendirian Valley) Delta-7 Aethersprite Jedi könnyű elfogóvadászgép Action VI teherhajó H-típusú nubian jacht Firespray-31 osztályú járőr és támadó hajó (Slave I) LAAT/i köztársasági ágyunaszád Acclamator osztályú transzgalaktikus katonai támadó hajó Punworcca 116 osztályú csillagvitorlás REVENGE OF THE SITH Venator osztályú csillagromboló (Vigilance/Guarlara) Recusant osztályú könnyű romboló Munificent osztályú fregatt Providence osztályú dreadnaught (Invisible Hand) Eta-2 Actis könnyű Jedi elfogóvadászgép ARC-170 vadászgép Alpha-3 Nimbus V-szárnyú Belbullab-22 nehéz vadászgép (Grievous hajója, a Soulless One) CR70 corelliai korvett (Tantive III) J-típusú naboo-i csillagskiff Theta osztályú T-2c komp (Sidious kompja) A NEW HOPE CR90 corelliai korvett (Tantive IV) Imperial I birodalmi csillagromboló (Devastator, Conquest) Sentinel osztályú komp YT-2400 könnyű teherhajó (Outrider) YT-1300 könnyű teherhajó (Millennium Falcon) TIE/ln T-65B X-szárnyú BTL-A4 Y-szárnyú TIE Advenced X1 THE EMPIRE STRIKES BACK Imperial II csillagromboló (Avenger, Tyrant, Ultimatum, Conquest, Stalker, Devastator) Executor osztályú csillag dreadnought (Executor) GR-45 közepes transzporter (Bright Hope, Quantum Storm) EF76 Nebulon-B kísérő fregatt (Redemption) TIE/sa bombázó TIE/sh komp RETURN OF THE JEDI Lambda osztályú T-4a komp (Tydirium, ST 321) RZ-1 A-szárnyú MC80 Mon Calamar-i cirkáló sima (Home One, Independence, Nautilian) MC80 Mon Calamar-i cirkáló szárnyas (Liberty) Braha'tok osztályú ágyúnaszád A/SF-01 B-szárnyú TIE/IN Interceptor THE FORCE AWAKENS Resurgent osztályú csillagromboló (Finalizer) AAL-1971/9.1 Első Rend csapatszállító Upsilon osztályú parancsnoki hajó TIE/fo TIE/sf TUG-b13 Quadjumper Baleen osztályú nehéz teherhajó (Han hajója, az Eravana) Guvian hajó T-70 X-szárnyú Az Ellenállás csapatszállítója THE LAST JEDI MC85 Mon Calamar-i csillagcirkáló Free Virgillia osztályú bunkerrobbantó (Ninka) Nebulon-C kísérő fregatt (Anodyne) Vakbeor osztályú fregatt (Vigil) U-55 orbitális rakodóhajó Mandator IV ostrom dreadnaught (Fulminatrix) MG-100 StarFortress SF-17 bombázó (Cobalt Hammerm, Crimson Hailstormm, Crimson Smiter) Mega osztályú csillag dreadnaught (Supremacy) AZ-2 A-szárnyú TIE/vn Silencer (Kylo vadászgépe) Csillagjacht (Libertine) Xi osztályú komp THE RISE OF SKYWALKER Xyston osztályú csillagromboló WTK-85A csillagközi transzporter (Bestoon Legacy) Oubliette osztályú transzporter (a Ren lovagok hajója, a Night Buzzard) TIE/wi TIE Whisper (Kylo TIE vadásza) TIE Scout BTA-NR2 Y-szárnyú Az Ellenállás B-szárnyúja YC-123B szállítóhajó (az Ellenállás csapatszállítója, a Fortitude) AAL-2100/9.5 Sith leszállóegység VCX-100 könnyű teherhajó (Ghost) YV-865 Aurore osztályú teherhajó Sphyrna osztályú Hammerhead fregatt Pelta osztályú fregatt Coruscanti fregatt Darius G osztályú teherhajó Auzituck wookiee ágyúnaszád Lancer osztályú üldözőhajó (Nebular Kelpie) Fang osztályú mandalore-i vadászgép Kom'rk osztályú madnalore-i vadászgép/transzporter GX1 rövidtávú szállító T-6 komp UT-60D U-szárnyú Szerkesztve: 2021. November 7. - Dzséjt 1 2
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Ez túl sok lesz.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 7. Hozzászólás ideje: 2021. November 7. A nagyobb baj, hogy kép nélkül a felénél se tudom melyik hajó lehet.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 7. Hozzászólás ideje: 2021. November 7. A legjobb rostálási módszer: amiről nem ugrik be egyből, hogy melyik hajó, azt ki lehet húzni. 1 1
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 17. A jelöltek: Venator osztályú csillagromboló Slave I (Firespray-31) Naboo királyi jacht (J-típusú 327 Nubian) Millennium Falcon (YT-1300) X-szárnyú (T-65B) Imperial osztályú birodalmi csillagromboló Resurgent osztályú csillagromboló Supremacy (Mega osztályú csillag dreadnaught) TIE Whisper (Kylo TIE vadásza, ep9)
Ajánlott hozzászólás