Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. (szerkesztve) Londonban az swsaga különítménye! Holnap nyitja kapuit az európai rajongók által nagyon várt, Celebration Europe elnevezésű, három napos rendezvénysorozat. A gazdag műsort, és a vendégek listáját elnézve, egy igazi rajongó számára ez maga lesz a kánaán. Tegnap sikeresen megérkezett szálláshelyére az swsaga.hu kis csapata is (Bomarr, SimonZ, Miss Karrde, Rog, Darth Krande)hogy aztán a mai napon belevesse magát a Londoni forgatagba. Képekkel gazdagon illusztrált útibeszámoló is készül, amit itt olvashattok majd Bomarr jóvoltából. Innen is jó szórakozást kívánunk nekik, és minden Londonba 'tévedt' magyar ajkú rajongónak! Szerkesztve: 2007. Július 12. - Ody Mandrell
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Micsoda speciális honlap ez, hogy külön még egy Delegation of Three-t is létrehoz, hogy egyenesen Londonból hozzák az információkat.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Talán inkább Delegation of Five
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. (szerkesztve) 5en mentek? Nem semmi... Sárgulok az irigységtől, talán látszik is! Kíváncsi vagyok, hogy valami netkávézóból kapunk e valami infócseppeket. szerk: látom, mostmár a hírből is láthattam volna. Szerkesztve: 2007. Július 12. - Coce_Plant
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Atlasék onnan küldik a híreket a sw.hu-ra Nem tudom, hogy lesz e lehetőségük rá a "mieinknek" is.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Nem a tudósítás az elsődleges. De persze ha tudnak írni, remélem megteszik. Én Zoli prezentációjának sikerére is nagyon kíváncsi leszek.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. (szerkesztve) Nem a tudósítás az elsődleges. De persze ha tudnak írni, remélem megteszik. Én Zoli prezentációjának sikerére is nagyon kíváncsi leszek. Persze, persze. Csak indulás előtt én is szóltam még Teencának, hogyha lehetőségük adódik rá akkor minimum egy-két sort hagyjanak, hogy jól vannak Szerkesztve: 2007. Július 12. - Oldfighter
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Oldi! Van valami híred a mai napjukról?
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Oldi! Van valami híred a mai napjukról? Nincs. Már csak hétfőn fogunk beszélni. De akkor már itthon lesznek
Ajánlott hozzászólás