Hozzászólás ideje: Tegnap 08:281 napja Nem hallottam eddig, hogy van esély a folytatásra.https://port.hu/cikk/stream/a-pocsek-nezettseg-ellenere-is-folytatodhat-a-disney-star-wars-sorozata/article-123154
Hozzászólás ideje: Tegnap 08:581 napja Szerző Pedig volt róla szó itt a fórumon. Valószínűleg nem igaz ez a pletyka.
Hozzászólás ideje: Tegnap 10:251 napja 1 órával korábban, Ody Mandrell írta:Pedig volt róla szó itt a fórumon. Valószínűleg nem igaz ez a pletyka. Ó, akkor bocs. Én vevő lennék a folytatásra. Nekem jó kis decemberi program volt a sorozat. Még is lépett pár dologban!
Hozzászólás ideje: Tegnap 10:381 napja Szerintem aki látta, annak mindnek tetszett. Sokkal jobb volt, mint vártam. Csak fel kellene a tömegnek fedeznie. Simán élvezhető nem SW rajongóknak is.
Hozzászólás ideje: Tegnap 10:471 napja Szerző Én is boldogan nézném tovább. A skacok meg a bolygó későbbi művekben is feltűnhet. Nem beszélve Jodról.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.