Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 27. Hozzászólás ideje: 2007. Október 27. - Mintha nabboooi fisi hal szagot érztem volna... nééé csak... sürge megyek megnézni Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2007. Október 27. Hozzászólás ideje: 2007. Október 27. ANI? PADMÉ? Micsi...... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 3. Hozzászólás ideje: 2007. December 3. "Most úgy érzem magam mintha én lennék az a triciklis figura a Fűrészből." Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Húúúúúú vaze ez mozog. Gurul.xD Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Hozzászólás ideje: 2007. December 6. "Megmondtam Dzsordzsinak hogy olyan motoros biciklit kérek Mikulásra aminek olyan a hangja mint a Millennium Falconnak! És milyet adott?! Egy olyat ami úgy szól mint egy speeder!" Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. "Mi Atyánk, ki vagy az Erőben, szenteltessék meg a Te neved. Jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, mint az Erőben, úgy a Galaxisban is. A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek. Ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg minket a Sith-ektől, mert tiéd a Galaxis, a hatalom és a dicsőség most és mindörökké. Ámen." Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. 1, -Most pedig turul lovaggá utlek. Hátrul.XD 2, -Mana mana.tutú tududu. manamana tutud tu. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. -Mana mana.tutú tududu. manamana tutud tu. Qui-Gon szereti a "Muppet Show"t? Lefogadom hogy Breki a kedvence. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.