Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Streamingek (Disney+, Netflix, Max, SkyShowtime, Amazon Prime és társaik)

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
55 perccel korábban, Frenkie írta:

Nektek is megjött az e-mail a Disney+-tól? Amiben megirták mennyi lesz a következő éves díj és hogy június 15.-től levonja. Ez persze eddig is így volt, de az összeg lesokkolt. 48900 ft/év. Hát ez már brutális drága.

Nem enyhén emeltek. Aztán csodálkoznak ha az infláció emelkedik. Mivel ősszel tervezek egy sw-maratont ezt még kifizetem, de jövőre már el fogok gondolkodni az évesen. Két éve még kb a fele volt,

A tavalyira emlékszik valaki? Én úgy emlékszem az még 40 000 ft volt..

Sajnos egy ideje már lehet tudni, a személyes account kiírja az összeget. Tavaly 38900 Ft volt az éves díj. Ez barátok közt is 25%-os emelés.... PErsze megtehetném, hogy alsóbb csomagra váltok és lemondok a 4K-ról meg az ATMOS-ról, de nem azért van szuper rendszerem, hogy butított cuccokat nézzek. Én is kifizetem még idén, de kezdi elérni a lélektani határt. Ötvenezer felett már nagyon érdemes meggondolni az éves befizetést. Mellékzöngeként érdemes megemlíteni, hogy még mindig olcsóbb, mint a Netflix.

Hozzászólás ideje:

Én már régóta haviban vagyok a Disney+-nál (az első év után váltottam), meg minden más streamingnél. Szerintem sokkal jobb így menedzselési szempontból, mert tényleg, ha nincs semmi, amit néznél, akkor le lehet mondani, de bármikor újra is lehet indítani. S bár az éves egészben drágább, havi szinten szerintem a pénztárcát sem terheli annyira. Ráadásul, ha épp tényleg nem nézi az ember, és lemondja, akkor az a pénz a zsebben marad. Éves előfizetésnél ez nincsen. Ott mind a 12 hónapot kifizeted, akkor is, ha aztán hónapokig felé sem nézel, mert épp nincs rajta semmi, amit néznél.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Sajnos egy ideje már lehet tudni, a személyes account kiírja az összeget. Tavaly 38900 Ft volt az éves díj. Ez barátok közt is 25%-os emelés.... PErsze megtehetném, hogy alsóbb csomagra váltok és lemondok a 4K-ról meg az ATMOS-ról, de nem azért van szuper rendszerem, hogy butított cuccokat nézzek. É

Nem az emelés amúgy a bajom hanem a mértéke. Idén lett volna 40 000 ft egy szót nem szólok. De az hogy10 000 ft-al drágább az már kicsit pofátlan. Mert még ok így is 4000 ft kb havonta mi nem vészes, de nagyon durván emelgetik. Mindegy idén még befizetem, aztán jövőre áttérek havira. Én sem vagyok hajlandó alább adni ,nem véletlenül újítottam idén rendszert. Meg hát az sw az sw.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 1

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.