Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája 55 perccel korábban, Frenkie írta:Nektek is megjött az e-mail a Disney+-tól? Amiben megirták mennyi lesz a következő éves díj és hogy június 15.-től levonja. Ez persze eddig is így volt, de az összeg lesokkolt. 48900 ft/év. Hát ez már brutális drága.Nem enyhén emeltek. Aztán csodálkoznak ha az infláció emelkedik. Mivel ősszel tervezek egy sw-maratont ezt még kifizetem, de jövőre már el fogok gondolkodni az évesen. Két éve még kb a fele volt,A tavalyira emlékszik valaki? Én úgy emlékszem az még 40 000 ft volt..Sajnos egy ideje már lehet tudni, a személyes account kiírja az összeget. Tavaly 38900 Ft volt az éves díj. Ez barátok közt is 25%-os emelés.... PErsze megtehetném, hogy alsóbb csomagra váltok és lemondok a 4K-ról meg az ATMOS-ról, de nem azért van szuper rendszerem, hogy butított cuccokat nézzek. Én is kifizetem még idén, de kezdi elérni a lélektani határt. Ötvenezer felett már nagyon érdemes meggondolni az éves befizetést. Mellékzöngeként érdemes megemlíteni, hogy még mindig olcsóbb, mint a Netflix.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.