Hozzászólás ideje: Augusztus 22.Aug. 22. 3 órával ezelőtt, Dzséjt írta:Mondjuk én csupán ennyiért elő sem fizetnék streamingre, legalábbis egy évre biztos nem. Csak az őszi sw maratonom miatt fizettem elő egy évre. Az kb fél évig fog tartani. Nem akartam ott a hónapokkal tökölni hogy mikor jár le. Jövőre már nem fizetek elő egy évre. Az kétségtelen hogy a Disney+ csak az SW miatt éri meg számomra. Lehet hogy a Netflix meg az HBO nagyobbak, meg több film is van rajtuk ,de ott nincs sw, ami van az meg annyira nem érdekel hogy előfizessek rájuk. A legérdektelenebb számomra az a Netflix. Már meglátom hogy Netflix logó van a film elején az érdeklődést elvesztem. A Sorozatokban jók, de filmekben csapnivalóak. Főleg az amerikai filmek. Mert pl csinálnak az adott országban ahol vannak filmeket. Azok jók. Ha van Netflix-es skandináv film azokat megnézem.
Hozzászólás ideje: Augusztus 22.Aug. 22. 2 órával ezelőtt, Frenkie írta:Nem akartam ott a hónapokkal tökölni hogy mikor jár le.Azzal nem is kell tökölni. Amíg nem mondod le, addig hónapról-hónapra automatikusan megújul, rá sem kell nézni.
Hozzászólás ideje: Szerda 15:423 napja Ma minden készüléket ledobott a D+!Másnál is?Nem is volt olyan egyszerű visszagyógyítani. Nem is ment mert hiába scanneltem a QR-kódot a tv-n, amit az oldalra beírt, azt írta hibásnak tűnik, megpróbálja újra és a folytatás gomb nem ment.Végül a profilomba lépve magam töröltem minden eszközt, majd előröl kezve vittem fel őket egyesével, akkor már működött a QR-kód.Volt valami frissítéske?
Hozzászólás ideje: Szerda 17:543 napja Most futott végig két film is nálam, semmi probléma nem volt (PC-n ment).
Hozzászólás ideje: Péntek 11:051 napja Akkor rejtély marad! Kösz, hogy megnéztétek. Sebaj, talán nem is árt néha mindent leugrasztani. Volt olyan eszköz amin már nem is nézte egyikünk sem.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.