Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Streamingek (Disney+, Netflix, Max, SkyShowtime, Amazon Prime és társaik)

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Mondjuk én csupán ennyiért elő sem fizetnék streamingre, legalábbis egy évre biztos nem.

Csak az őszi sw maratonom miatt fizettem elő egy évre. Az kb fél évig fog tartani. Nem akartam ott a hónapokkal tökölni hogy mikor jár le. Jövőre már nem fizetek elő egy évre.

Az kétségtelen hogy a Disney+ csak az SW miatt éri meg számomra. Lehet hogy a Netflix meg az HBO nagyobbak, meg több film is van rajtuk ,de ott nincs sw, ami van az meg annyira nem érdekel hogy előfizessek rájuk. A legérdektelenebb számomra az a Netflix. Már meglátom hogy Netflix logó van a film elején az érdeklődést elvesztem. A Sorozatokban jók, de filmekben csapnivalóak. Főleg az amerikai filmek. Mert pl csinálnak az adott országban ahol vannak filmeket. Azok jók. Ha van Netflix-es skandináv film azokat megnézem.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Frenkie írta:

Nem akartam ott a hónapokkal tökölni hogy mikor jár le.

Azzal nem is kell tökölni. Amíg nem mondod le, addig hónapról-hónapra automatikusan megújul, rá sem kell nézni.

Hozzászólás ideje:

Ma minden készüléket ledobott a D+!

Másnál is?

Nem is volt olyan egyszerű visszagyógyítani. Nem is ment mert hiába scanneltem a QR-kódot a tv-n, amit az oldalra beírt, azt írta hibásnak tűnik, megpróbálja újra és a folytatás gomb nem ment.

Végül a profilomba lépve magam töröltem minden eszközt, majd előröl kezve vittem fel őket egyesével, akkor már működött a QR-kód.

Volt valami frissítéske?

Hozzászólás ideje:

Akkor rejtély marad! Kösz, hogy megnéztétek. Sebaj, talán nem is árt néha mindent leugrasztani. Volt olyan eszköz amin már nem is nézte egyikünk sem.

Hozzászólás ideje:
2026. 08. 21. - 1:10, Dzséjt írta:

Most már csak a magyar lokalizációval állnak hadilábon, de az egyre durvább (a külső stúdiókból származó filmek és sorozatok többsége lassan se magyar hanggal, se magyar felirattal nem rendelkezik

Jelentem történt előrelépés! Felkerültek a magyar feliratok. A Pitch Blacket ellenőriztem és a Jurassic Park filmeket. Van mindegyiken.

Hozzászólás ideje:

A Potch Black-et nem tudom, mert azt általában letöltöm (a bővített változat sajnos streamingen nem érhető el), de a Jurassic Park-nak a felkerülése napján csak angol felirata volt, ez mindenképpen jó. Akkor gondolom a többi résznek is van már magyar felirata. Mondjuk a Netflixen és a SkyShowtime-on szinkron is van rajtuk, de ne legyünk telhetetlenek, a kis előrelépés is előrelépés. )

Mondjuk már gondolkodtam azon, hogy lehet minden filmhez van (minimum) magyar felirat, csak a Disney magyar felületén valamiért ne érhetőek el, mert mondjuk egy gondatlan munkatárs elfelejt valamit átkapcsolni - mint ahogy ugye a mai napig nem lehet elérni néhány SW filmet 4K-ban, ha a Disney+ magyarra van állítva (oké, ez valószínűleg egy bug, nem üzemeltetői hanyagság). Mert itt van például a Jurassic-széria. Ez tuti, hogy valami csomagban "bérelhető ki" a külső stúdiók számára, mert mindig gyanúsan egyben érkezik és távozik az első öt film, és a Netflixen és az Amazon Prime-on is van szinkron és felirat (a Skyshowtime részben a Universal saját streaming szolgáltatója, nem külső fél). Szóval nem értem, miért pont a Disney+-on volt híján eddig magyar lokalizációnak. A hangsáv hiányával még azt mondanám, hogy olcsóbb lehet a csomag, de a felirat? Pár kilobite maximum. Szóval engem az sem lepne meg, ha egyszer kiderülne, hogy ez csak üzemeltetői hanyagság.

Itt jegyezném meg, ezen a téren a SkyShowtime viszi a pálmát, az teli van ilyennel. Elkezdesz nézni egy sorozatot mondjuk angolul, a kövi rész elindul orosszul, az azt követő lengyelül, és ugyanígy változik epizódról epizódra a felirat is. Ha még nem hallottátok a Columbót lengyel alámondással, nem tudjátok, mit hagytatok ki. lol És ez egyértelműen csak annyi, hogy rosszúl opciózták be a streaminget a szolgáltatói oldalon.

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Dzséjt írta:

A Potch Black-et nem tudom,

Én tudom, mert ahogy felkerült belenéztem. Csak angol hang és felirat volt. Minden új külsős filmre került fel magyar felirat. )

8 perccel korábban, Dzséjt írta:

mert mondjuk egy gondatlan munkatárs elfelejt valamit átkapcsolni - mint ahogy ugye a mai napig nem lehet elérni néhány SW filmet 4K-ban,

Vagy Resistance második évadát, amit Svájcban a magyar nyelvre átállított Disney + szépen előhozott, magyarul....

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Vagy Resistance második évadát, amit Svájcban a magyar nyelvre átállított Disney + szépen előhozott, magyarul....

o Nálunk meg még második évad sincs... Vagy van, csak nem elérhető, mert nem kapcsoltak át valamit...? para

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Botrányhosszú levél jött a D+-tól.

Van aki átrágta magát rajta? Neki kéne esnem gondolom, de bevallom nagyon lusta vagyok rá.

"Minden szolgáltatási csomag tartalmazhat promóciós tartalmat..." ?

Csak nem jönnek a reklámok?

"A D+ előfizetésed árváltozásaira vonatkozó felmondási idő 30 napról 28-ra frissítettük"

Á, a felét sem értem. öreg vagyok és türelmetlen az ilyen nyakatekert sz*rokhoz.

Júniusi a fordulónapom, éves standard-ot fizettem, nyugi van vagy nincs?

Ezer köszönet, ha valaki megnyugtat.

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
11 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Van aki átrágta magát rajta? Neki kéne esnem gondolom, de bevallom nagyon lusta vagyok rá.

"Minden szolgáltatási csomag tartalmazhat promóciós tartalmat..." ?

Tippre azt mondanán, hogy a promóciós tartalom azt jelenti mint az HBO Max-nál és néha lemegy majd egy promó valamelyik új Disney+ anyagról. Rövid teaserek, trailerek. Az HBO-nál ezek könnyen ugorhatók.

Hozzászólás ideje:
23 perccel korábban, Bomarr írta:

Tippre azt mondanán, hogy a promóciós tartalom azt jelenti mint az HBO Max-nál és néha lemegy majd egy promó valamelyik új Disney+ anyagról. Rövid teaserek, trailerek. Az HBO-nál ezek könnyen ugorhatók.

Nekem mindegy, csak ne a filmet szakítsák meg reklámokkal.

Hozzászólás ideje:
16 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Tehát csinálja meg más helyetted. Ahaaa... P Tessék szépen elolvasni betűről betűre az egészet, az angolt és a magyar változatot is. Aztán fejből tessék itt visszamondani. Ez a bűntetésed a lustaságért. D death evil

5 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Remélem, hogy ilyen lesz, nem pedig olyan, mint a Skyshowtime-on, ahol minden film vagy majdnem minden sorozatepizód előtt van (a hosszabbak előtt biztos mindig van), mind 1 perces, és mind átléphetetlen. angry

4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Hát ja. Gyakorlatilag lemennének kábel TV szintre, és a streaming lényegét ölnék meg.

Volt már olyanról szó, hogy néhány streamingnél a legalacsonyabb csomagban vagy egy esetleges ingyenesen elérhető változatban ezt bevezetik, és akkor olyan lesz, mint a Youtube. Persze még megmaradna a "bármikor nézhetsz bármit a kínálatból" oldal, ami azért szintén egy rendkívül fontos előnye a streamingnek a kábeltévével szemben, de engem már a Youtube-on is felb*sz, amikor egy 20 perces műsort háromszor szakít meg egy hosszú vagy két rövidebb reklám. Főleg ezek az AI kamujátékokat reklámozó AI videók, amikben AI "yotuberek" mondják meg AI hangon, milyen jó a nem is létező játék.

Mondjuk, amíg ez csak az ingyenes/alacsony csomagot érinti, addig felőlem csinálják. Arra viszont nem emlékszem, hogy ez melyik streaminggel kapcsolatban jött fel.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Dzséjt írta:

Mondjuk, amíg ez csak az ingyenes/alacsony csomagot érinti, addig felőlem csinálják. Arra viszont nem emlékszem, hogy ez melyik streaminggel kapcsolatban jött fel.

Nekem is prémium van, szóval nem érint. A Disney-nél merült fel.

Hozzászólás ideje:
47 perccel korábban, Dzséjt írta:

Tehát csinálja meg más helyetted. Ahaaa...

Olyan sulis, add kölcsön a puskád hozzáállás lett volna inkább, ha már valaki tudja esetlen kíméljen meg. És tényleg nyakatekert útvesztő típusú ne lásd a fától az erdőt típusú levél.

Hozzászólás ideje:
2026. 09. 13. - 8:39, Bomarr írta:

Az szerintem gyakorlatilag kizárt. Üzleti öngyilkosság lenne.

Pedig elvileg van ilyen csomag.

"A szolgáltatási csomagok tartalmazhatnak olyan reklámokat, amelyek megszakítják a tartalmat, például a sorozatokat és a filmeket (tehát a reklámok a tartalom lejátszásának egy pontján jelennek meg). Ha ilyen szolgáltatási csomagra fizetett elő, és előzetes tájékoztatást kapott arról, hogy az adott szolgáltatási csomag reklámokat tartalmaz vagy tartalmazhat, nem használhat reklámblokkolót, és nem tehet lépéseket a reklámok megjelenítésének megakadályozására."

Hozzászólás ideje:

Csak azért írtam be, mert én is megkaptam ezt az e-mailt és ez volt benne. Később részletezik, ahol a reklámok szempontjából a standard és a premium csomagnál ugyanaz van:

• Filmek és sorozatok reklámok nélkül**

**Ezekben a csomagokban megjelenhetnek korlátozott promóciós tartalmak, például a Disney+ vagy más Disney‑termékek és ‑szolgáltatások tartalmait népszerűsítő klipek, előzetesek, továbbá márkákhoz kapcsolódó tartalmak, valamint a műsorok támogatóinak üzenetei. A Disney+ Standard és Disney+ Prémium csomagok műsoraiban megjelenhetnek hagyományos reklámszünetekkel vagy reklámüzenetekkel megszakított élő tartalmak, illetve különleges események, az ismétléseiket is ideértve.

Ez szerintem már eddig is így volt, ezért nem tudom ebben mi a nagy változás amiért ki kellett emelni a levél elején.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Megkaptam én is a levelet. Ami a lényeg szerintem hogy lehetnek a film elején és a végén promociós anyagok. Illetve 30 napról 28 napra rövidül a lemondás. Egyik sem vészes szerintem.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.