Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Streamingek (Disney+, Netflix, Max, SkyShowtime, Amazon Prime és társaik)

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
17 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

... Lost című sorozatot (gyerekkoromból emlékszem, hogy az RTL adta, akkor el is csíptem belőle 1-1 részt, de kimaradtam a dologból) ...

A LOST az nálam BEST! 2-3 évente újranézem, mert az a sorozat (számomra!!!) a mai napig WOW!!

Hozzászólás ideje:

Ezt ide írom, mert ezt is érinti:

A Warner/Paramount egyesülés végül megvalósulásra kerül, a mai nap pedig ki is derült, hogy a közös név SKYDANCE lesz, amely az alábbiakat fogja magába foglalni:

Kép

Hozzászólás ideje:

Október 4-étől kezdve a Disney néhány ismert film és sorozat lincenszét átadja a Netflixnek kb. 3 hónapra, többek között:

• Percy Jackson első két évada (a 3. évad novemberben érkezik, így a Disney ebben az esetben felszeretné kelteni az emberek érdeklődését a novemberi premier előtt)

• Jégkorszak filmek (mind az 5 film elérhető lesz, hasonlóan Percyhez itt is a folytatás promózása a cél, hiszen a 6. film - shocked - jövő év februárjában robban be a mozikba.)

• Will Trent 1-4. évad (november 3-tól lesz elérhető a Netflixen, az 5. évad 2027 elején érkezik)

• Shifting Gears 1-2. évad (decemberben Amerikában, januártól világszerte elérhető lesz, pont a 3. évad előtt)

• Tracker 1-3. évad (februárban jön a Netflixre)

• Soul

• Elio

• Raya és az utolsó sárkány

• és még pár egyéb Disney által kreált sorozat/film

Hozzászólás ideje:

@Dzséjt !

Azthiszem veled keseregtünk egyetértésben, hogy nem streamelhető a D+-on szinkronosan az X-akták. Nos a helyzet D+-on nem változott, de a Prime Video-n viszont most fent van szinkronnal elég sok! 1-4 évad, 7., 9., egészében és amúgy minden más évadban itt-ott. Hihetetlen béna egy helyzet de egy fokkal jobb, mint a D+-on.

Hozzászólás ideje:

Szerintem @Darth Riddick-re gondolsz, mert én angolul nézem az X-aktákat, ha nézem, de ettől függetlenül azért meglepő, hogy pont a Prime-on megjelent részleges szinkronnal. Ott még sokszor a legújabb alkotásokon sincs se szinkon, se magyar felirat. Sőt már olyanba is futottam bele, amin még angol felirat sem volt. De akkor ott is a változás mezejére léptek.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.