Ugrás a kommentre

1x04 - Aldhani

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Lényegében ezekben a pillanatokban ezen az akción áll vagy bukik a Lázadók Szövetségsének későbbi megszületése.

Hmmm.... történelem alakító tettekre készülnek, egyszerű díszletek között (pár kecske, és sátor a hegyoldalban). Tetszik ez a fordított párhuzam. :) 

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Dzséjt írta:

A kérdés a kifakadás elején önmagában azt sugallja, hogy nem feltétlen Luthen választása volt a nő.

Akkor kié? Luthen itt a főnök, ez egyértelmű. Nem hinném, hogy bárki a feje felett dönthetett volna Vel kinevezéséről. Annyit tudok elképzelni, hogy eleinte jónak gondolta Velt, később azonban aggályai merültek fel vele kapcsolatban. De ez simán lehet a saját tévedése is, amit Cassian bevonásával akart orvosolni.

Hozzászólás ideje:

A szituációé. Neki kellett egy vezető, aki ezt hajlandó végigcsinálni, Vel meg bármire hajlandó, hogy bebizonyítsa, ő lázadó vezető matéria. És nem volt más, csak Vel. Mivel az egész aldhani-i akció azt sugalmazza, hogy Vel messze van a jó vezetőktől, gondolhatjuk, hogy ha lett volna jobb Luthen tarsojában, eleve azt az egyént küldi az Aldhanira, vagy, amikor elkezd kételkedni Velben, nem vár a csodára, hanem egyből leváltja. De Velt küldte, nem valaki jobbat, és, miután kételkedni kezdett, nem lecserélte, hanem azt kezdte el tervezgetni, hogy az egészet lefújja. És végül csak azért nem tette meg, mert az ölébe hullott egy vadidegen, akivel eltöltött néhány órát, de már jobban megbízott, mint Velben.

Mindez nekem erőteljesen azt sugallja, hogy Luthennek kezdetben nem volt választása abban, hogy ki vezesse az akciót. Vel vagy Vel vagy Vel, mert vagy tényleg nem ismert jobb embert, vagy tudta jól, hogy mindenki, aki jobb a nőnél, ezt nem vállalná be. De, ha Andor már akkor benne lett volna a buliban, amikor elkezdték tervezni az aldhani-i akciót, akkor valószínűleg ő lett volna a küldetés vezetője, Vel meg legfeljebb a beosztottjaként vett volna részt, vagy még úgy sem, tekintve, hogy a csaj a puszta létével egy két lábon járó kockázati tényező. Ami amúgy megint csak azt sugallmazza, hogy Luthen durván kényszerpályán mozgott, amikor Velt bevette a küldetésbe.

Hozzászólás ideje:

Nagyon nem értünk egyet. Amit írtál annak minimum 80%-a spekuláció. Már észrevettem, hogy ha kinézel magadnak egy karaktert, akkor arra mindent ráhúzol még akkor is, ha a végén már túlzásba esel. :D 

A szikár tény, hogy Vel és csapata a Lázadás szempontjából nagyon fontos akciót sikerre vitte. Innentől kezdve a sok "mi lett volna ha..." kezdetű mondat nem sokat ér. Amúgy a nő később se került parkolópályára, és a második évadban is vaskos szerepet játszhat.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nagyon nem értünk egyet. Amit írtál annak minimum 80%-a spekuláció. Már észrevettem, hogy ha kinézel magadnak egy karaktert, akkor arra mindent ráhúzol még akkor is, ha a végén már túlzásba esel. :D 

Nem tagadom, ha valakit nem szeretek, azt nagyon nem szeretem. Velt nem szeretem. Nagyon antipatikus nekem. És szerintem valamit nagyon csúnyán el fog batyni a második évadban. De majd remélhetőleg a második évadban kiderül, hogy melyikünknek van igaza vele kapcsolatban, és az is, hogy miért nekem. :P :hehe:

2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A szikár tény, hogy Vel és csapata a Lázadás szempontjából nagyon fontos akciót sikerre vitte.

Ahogy az is tény, hogy ennek esélyét Cassian Andor adta meg, nem Vel. :wink: 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.