Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

New Jedi Order spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
16 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Épp erre céloztam korábban. Ha mindenki csak azt bele teszi amiben a legjobb, már hatalmas nyeresége lesz a filmnek. 

Aki ha jól tudom egy betűt se írt, mert korábban elhunyt és csak tiszteletből lett feltüntetve a stáblistában. 

A teljes első forgatókönyvvázlatot ő készítette, a sztori nagy vonalakban már az ő változatában is benne volt, de még csomó érdekes dologgal, ami később változott.

Itt fent van az egész:

https://www.starwarz.com/starkiller/wp-content/uploads/Star-Wars-Sequel-Brackett.pdf

10 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Steven Knight beszélt a film forgatókönyvén végzett munkájáról a Telegraphnak: https://www.telegraph.co.uk/tv/0/steven-knight-interview-a-thousand-blows-peaky-blinders/

„Van egy rendszer, amibe ha belekapcsolódsz, akkor tudod, hogy működik. Teszed a dolgod, leadod a vázlatodat vagy vázlataidat, ahogy én is tettem, és aztán a rendszer továbblép. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a filmben jelentős része annak, amit én csináltam, benne lesz - ki tudja? De erre számítok.”

Ezek alapján úgy tűnik, nem volt nagy dráma a háttérben, vagy Knight  úriember. Minden esetre nagy, teljes koncepciót érintő változtatásokra nem tippelnék az íróváltástól.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
39 perccel korábban, reaper írta:

Ezek alapján úgy tűnik, nem volt nagy dráma a háttérben, vagy Knight  úriember. Minden esetre nagy, teljes koncepciót érintő változtatásokra nem tippelnék az íróváltástól.

Lehet hogy a politikai aspektus kifejtésében jobb az új író.

• 5 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ha az eddigi két film menetrendjét figyelembe vesszük (Mando & Grogu kiadás: 2026 május, forgatás kezdete: 2024 nyara, valamint oké a Starfighter forgatása csak szeptemberben kezdődik, de elég biztosnak tűnik a dolog, hogy idén forgatnak) és azt is feltételezzük, hogy a Disney 2028-ban is szeretne egy Star Wars filmet látni a mozikban (további feltételezés, hogy májusi premierrel számolnának), akkor az, hogy jövőre elkezdődik egy SW film forgatása teljesen hihetőnek hangzik. A kérdés csak az, hogy melyik film kezd bele a forgatásba 2026 második felében. 1 év alatt csak meglesz a végleges történet. :D

Szerkesztve: - Bence1997

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.