Dzséjt Hozzászólás ideje: Kedd 21:31 Hozzászólás ideje: Kedd 21:31 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Akár hogy is ez hatalmas siker és nem sokkal a Szövetség megalakulása után. Gondolom ezt nem akarták kihagyni. Az a "nem sokkal" és "frissen" két évvel a yavini csata előtt volt hivatalosan, öt évvel, ha a nem hivatalos formációtól számítjuk. Az tény, hogy hatalmas siker, viszont emiatt akkor és ott parádézni iszonyú kockázat. Ha a Birodalom az ünnepség közepén állít be egy csillagromboló flottával, akkor az nekik is nagy siker lett volna a Halálcsillag elpusztítása után nem sokkal, mert kábé az összes megmaradt lázadó egy teremben volt, és elég lett volna azt szanaszét bombázni. Minden egyes elvesztegetett perc a Birodalom malmára hajtotta a vizet. Ünnepelni a Home One-on is tudtak volna a hiperűr bizotnságában. 43 perccel korábban, Nute Gunray írta: Azért többen lehettek olyan idealisták, akik azt gondolták, hogy a yavini győzelem után a Birodalom kártyavárként omlik össze. Dodonna persze reálisan látta a helyzetet, de nem biztos, hogy mindenki. Azt hinni, hogy a Halálcsillag pusztulása után összeomlik a Birodalom, nem idealizmus, hanem idiótizmus. És kétlem, hogy a Szövetség megmaradt vezetőségében lett volna ilyen galaktikus méretű idióta. Szerintem ilyen ostoba fajankót még a Birodalom vezetésében sem lehetett volna találni, pedig ott válogatott idióták egész légiója volt. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 10 órával korábban Hozzászólás ideje: 10 órával korábban 17 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Az a "nem sokkal" és "frissen" két évvel a yavini csata előtt volt hivatalosan, öt évvel, ha a nem hivatalos formációtól számítjuk. Az lehet, csak megtévesztő a RO után ezt nézni. Azok alapján friss szerveződésnek tűnhet. Remélem ezt is tisztázza, kiemeli az Andor második évad. Mert bár a Rebelsben ez benne van, de most én is elfelejtettem, hogy egy ideje már üzemel a Szövetség ekkor. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Hozzászólás ideje: 8 órával korábban (szerkesztve) A feledékenységeden az Andor sem fog segíteni, hiszen itt is rendszeresen előjövő téma. Legutóbb hétfőn volt porondon. Szerkesztve: 8 órával korábban - Dzséjt Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.