Bence1997 Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 (edited ) December 20-án újra érkezik egy ilyen képregény, de most több író is közreműködik. Megtudhatjuk ebből a képregényből, hogy jövőre mi vár ránk. A Köztársaság fénykorától egészen az eredeti trilógiáig fog mesélni, megtudjuk majd, hogy többek között mi a helyzet Jabbával, Vaderrel, Winduval, Keeve Trennis-szel, Thrawn-al és még sok más karakterrel. https://www.starwars.com/news/marvel-star-wars-revelations-1-2023-cover-reveal Edited September 19, 2023 by Bence1997 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Önálló történet Thrawn-ról képregényben? Vagy a korábbi Tim Zahn regények adaptálása folytatódik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 One shot, szóval tuti, hogy csak egy kisebb történet lesz. Ha tippelnem kéne, akkor szerintem azt fogja elmesélni, hogy mi történt közvetlenül azután, hogy Ezra és Thrawn az új galaxisba érkezett. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted September 19, 2023 Author Share Posted September 19, 2023 Nekem is az a tippem. Aztán az is lehet, hogy kapunk egy sima Thrawnos történetet, amikor még a lázadókat üldözte. De mivel ez a képregény a jövő évet harangozza be, adva van a kérdés: jövőre ezek szerint kapunk majd egy Thrawn-ra fókuszáló valamit? Itt most nem feltétlenül publikációra gondolok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Én is arra gondoltam, hogy mivel előre beharagozzák, mi lesz 2024-ben, ezért kapunk egy Thrawn-képregényt. Ha nem adaptáció lesz, akkor egy kicsit meredek lesz, ha nem Zahn írná. Ha meg valamelyik Thrawn-regényt adaptálja, akkor tök mindegy ki írja. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 És ott van Windu is. Csak nem jön egy új Windu képregény? És ki az a csuklyás alak Lando és Windu között? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts