Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

December 20-án újra érkezik egy ilyen képregény, de most több író is közreműködik. Megtudhatjuk ebből a képregényből, hogy jövőre mi vár ránk. A Köztársaság fénykorától egészen az eredeti trilógiáig fog mesélni, megtudjuk majd, hogy többek között mi a helyzet Jabbával, Vaderrel, Winduval, Keeve Trennis-szel, Thrawn-al és még sok más karakterrel.

https://www.starwars.com/news/marvel-star-wars-revelations-1-2023-cover-reveal

image.png

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:

One shot, szóval tuti, hogy csak egy kisebb történet lesz. Ha tippelnem kéne, akkor szerintem azt fogja elmesélni, hogy mi történt közvetlenül azután, hogy Ezra és Thrawn az új galaxisba érkezett. 

Hozzászólás ideje:

Nekem is az a tippem. Aztán az is lehet, hogy kapunk egy sima Thrawnos történetet, amikor még a lázadókat üldözte. De mivel ez a képregény a jövő évet harangozza be, adva van a kérdés: jövőre ezek szerint kapunk majd egy Thrawn-ra fókuszáló valamit? Itt most nem feltétlenül publikációra gondolok. :P

Hozzászólás ideje:

Én is arra gondoltam, hogy mivel előre beharagozzák, mi lesz 2024-ben, ezért kapunk egy Thrawn-képregényt. Ha nem adaptáció lesz, akkor egy kicsit meredek lesz, ha nem Zahn írná. Ha meg valamelyik Thrawn-regényt adaptálja, akkor tök mindegy ki írja.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.