Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. (szerkesztve) December 20-án újra érkezik egy ilyen képregény, de most több író is közreműködik. Megtudhatjuk ebből a képregényből, hogy jövőre mi vár ránk. A Köztársaság fénykorától egészen az eredeti trilógiáig fog mesélni, megtudjuk majd, hogy többek között mi a helyzet Jabbával, Vaderrel, Winduval, Keeve Trennis-szel, Thrawn-al és még sok más karakterrel. https://www.starwars.com/news/marvel-star-wars-revelations-1-2023-cover-reveal Szerkesztve: 2023. Szeptember 19. - Bence1997 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Önálló történet Thrawn-ról képregényben? Vagy a korábbi Tim Zahn regények adaptálása folytatódik? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. One shot, szóval tuti, hogy csak egy kisebb történet lesz. Ha tippelnem kéne, akkor szerintem azt fogja elmesélni, hogy mi történt közvetlenül azután, hogy Ezra és Thrawn az új galaxisba érkezett. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Nekem is az a tippem. Aztán az is lehet, hogy kapunk egy sima Thrawnos történetet, amikor még a lázadókat üldözte. De mivel ez a képregény a jövő évet harangozza be, adva van a kérdés: jövőre ezek szerint kapunk majd egy Thrawn-ra fókuszáló valamit? Itt most nem feltétlenül publikációra gondolok. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Én is arra gondoltam, hogy mivel előre beharagozzák, mi lesz 2024-ben, ezért kapunk egy Thrawn-képregényt. Ha nem adaptáció lesz, akkor egy kicsit meredek lesz, ha nem Zahn írná. Ha meg valamelyik Thrawn-regényt adaptálja, akkor tök mindegy ki írja. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. És ott van Windu is. Csak nem jön egy új Windu képregény? És ki az a csuklyás alak Lando és Windu között? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.