Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 26. Hozzászólás ideje: Július 26. (szerkesztve) A 3. fázis második menetében a csapathoz immár Kelnacca is csatlakozni fog! 2025. februárjában indul a széria, amely egyben az utolsó szakasza lesz a 3. fázisnak! Szerkesztve: Július 26. - Bence1997 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 26. Szerző Hozzászólás ideje: Július 26. Közben látom, hogy itt van alcím is (Fear of the Jedi). Ongoingként van bejelentve, kérdés, hogy ez hány füzetet jelent. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Augusztus 17. Hozzászólás ideje: Augusztus 17. Eléggé profit és marketing orientált döntésnek tartom ezt a második ongoingot. Simán meg lehetett volna oldani egy 15-20 füzetes ongoing sorozatban a harmadik fázisnak ezt a történetszálát. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Augusztus 17. Hozzászólás ideje: Augusztus 17. Nem baj, legyen minél több KF. Én örülök. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Augusztus 17. Hozzászólás ideje: Augusztus 17. Ha ennek az új ongoingnak az összes száma az ezt megelőző harmadik fázisos The High Republic ongoing részeként jelent volna meg, akkor is ugyan annyi KF történet jelent volna meg, csak egy sorozatcímmel kevesebb lenne. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: Október 30. Cavan hamarosan az első változatot fogja leadni az utolsó HR füzetről. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: November 27. Szerző Hozzászólás ideje: November 27. (szerkesztve) Február 19-én fog elkezdődni az utolsó történetszál(!), a Fear of the Jedi. A fő borító mellett kaptunk egy Kelnaccásat is. Szóval ja, nem tudom, hogy miért ongoingként van hirdetve, hiszen úgy néz ki, hogy inkább csak egy mini lesz (5 füzetes maximum, ha a Trials of the Jedi kiadására végezni akarnak vele). Szerkesztve: November 27. - Bence1997 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Péntek 11:05 Hozzászólás ideje: Péntek 11:05 Nem is értem, hogy miért kell ezt egy külön sorozatként kiadni. Simám lehetett volna a része az előző harmadik fázisos THR ongoingnak. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Péntek 19:13 Szerző Hozzászólás ideje: Péntek 19:13 8 órával ezelőtt, Iqvi írta: Nem is értem, hogy miért kell ezt egy külön sorozatként kiadni. Simám lehetett volna a része az előző harmadik fázisos THR ongoingnak. Amúgy meg ha jól értem, a 10. szám után a történet a hangoskönyvben fog folytatódni (Tempest Breaker) és onnan ugrunk majd bele ebbe a sztoriba. Pusztán pénzügyi oknak tartom, jobban fogy egy képregény, ha nem az x. füzet jelenik meg belőle, hanem újraindítják. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Péntek 19:45 Hozzászólás ideje: Péntek 19:45 I don't like it, I don't agree with it, but I accept it 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.