Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Így már jobb. Ha a fénykardot is megcsinálod, akkor jó lesz. Bár ez csak az én véleményem, én meg az egyszerűség mintaképe vagyok Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. LARA tényleg tudsz majd tanítani 4-e után??? Légyszi! Légyszi! Légyszi! :D Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Persze... ha túlélem a vizsgát és újrarakom az xp-t... Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Király! Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Nah, sztem majd vmikor vegyél fel msn-re, aztán megpróbáljuk összerakni az oldalt. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. (szerkesztve) Ez az msn-d:esz.chan@gmail.com ????? Szerkesztve: 2009. Február 5. - Jinx Lumos Joke Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Hát itt valami hatalmas nagy félreértés lesz. Nem is tőlem vársz segítséget? Ha meg összekeversz Gyokával, az már régen rossz, és akkor jobban jársz, ha nem veszel fel msn-re. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. (szerkesztve) Ne, ne ,ne, ne... Csak elnéztem a profilodat... Bocsesz. Már föl vettelek, ha ez vagy: esz.chan@gmail.com Szerkesztve: 2009. Február 5. - Ody Mandrell Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. (szerkesztve) Remélem nem sértőtdtél meg... Szerkesztve: 2009. Február 5. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Már nem azért mondom, de az ilyen beszélgetéseket privátban is le lehet folytatni, mert ennek vajmi kevés köze van bármihez is... Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. (szerkesztve) Bo...bo...bocsánat, igazgató úr. (Látom a sok smilem sem tettszett) Kezdek nagyon elkanászodni... Szerkesztve: 2009. Február 5. - Jinx Lumos Joke Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. (szerkesztve) 1. Hogy lehet megoldani, hogy a google rátaláljon az oldalra??? 2.Mit rakjak még fel? Szerkesztve: 2009. Február 10. - Jinx Lumos Joke Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. (szerkesztve) A keresőknek (pl google) ezzel segíthetsz: <meta name="keywords" content="star, wars, starwars, sw, klón, klónok, clone, clones, jedi, rend, order, jedirend, jediorder, fénykard, lightsaber" /> Ezt tedd be a head-be. A kulcsszavakat, amikre a keresők figyelnek bővítheted, vesszővel elválasztva egymástól. Én csak írtam párat, ami jó lehet... Szerkesztve: 2009. Február 11. - Gyoka Lamaro Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Köszi! Bár még így sem talál meg... Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Idő kell neki, mire a keresőmotorok rátalálnak. Persze vannak még trükkök, amivel lehet javítani a helyzeten, de én azokat nem ismerem... Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Tervezek még egy olyan részt, hogy Szórakozás, ahova berakom a starwars.comról, meg a cartoonnetwork.com-ról a játékokat(mármint belinkelem). Aztán csinálok majd oda, Quizt. Meg amit még találok... Jó ötlet? Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. (szerkesztve) Nem nagyon akar rámmutatni a Google... Szerkesztve: 2009. Február 15. - Jinx Lumos Joke Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. (szerkesztve) 5. az oldalon (ha meg a 3. kattintotok, bejön egy fórumoldal, amin rajta vagyok D_Phobos-ként ) Szerkesztve: 2009. Február 15. - Darth_Phobos Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hát ja, legalább így megtalál..., de ki lesz az, aki le akarja tölteni a részt és arra keres rá, hogy the clone wars atw??? Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Tervezek még egy olyan részt, hogy Szórakozás, ahova berakom a starwars.comról, meg a cartoonnetwork.com-ról a játékokat(mármint belinkelem). Aztán csinálok majd oda, Quizt. Meg amit még találok... Jó ötlet? Na, megcsináltam! Quiz is lesz nem sokára.! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.