Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem képtelenség. A muunok nem alakváltók, és túl sok is lenne a jóból, ha Plaguies a midi-chlorianok manipulálása mellett még olyan májer is lenne, hogy simán alakot vált az Erővel, amit a mellette álló Vernestra Rwoh Jedi mester meg sem neszel. Ezzel a húzással nagyobb szerencsétlenséggé tennék a mostani Jediket, mint amekkorák a PT idején, ami nagy szó, hiszen akkor olyan csodamókusok vezetik a Rendet, mint Mace Windu és Ki-Adi-Mundi

Rayencourt szerintem vagy az egyik szövetségese a Sith-eknek, mint amilyen politikai szövetségesei voltak Palpatine-nak is, vagy egy olyan alak, aki alapvetően nem rossz ember, nem is lépett szövetségre Plagueisékkel, hanem őszintén tart attól, hogy nagy bajt okozhat, ha egy Jedi bekattan. És ezt a félelmét ügyes manipulációval szimplán kihasználják a Siht-ek, anélkül, hogy a jó szenátor tudná, miben segédkezik. Ahogy ez történt a Konföderáció kongreszusában helyet foglaló tisztségviselők jó részével is. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 perccel korábban, Dzséjt írta:

Rayencourt szerintem vagy az egyik szövetségese a Sith-eknek, mint amilyen politikai szövetségesei voltak Palpatine-nak is, vagy egy olyan alak, aki alapvetően nem rossz ember, nem is lépett szövetségre Plagueisékkel, hanem őszintén tart attól, hogy nagy bajt okozhat, ha egy Jedi bekattan. És ezt a félelmét ügyes manipulációval szimplán kihasználják a Siht-ek, anélkül, hogy a jó szenátor tudná, miben segédkezik. Ahogy ez történt a Konföderáció kongreszusában helyet foglaló tisztségviselők jó részével is. 

Bosszút emleget a fellépése okán. Talán a Jedik ártottak neki korábban. 

Alakváltó tényleg ne legyen, de azért Palpatine-t se érezte meg évekig a Jedi tanács apraja-nagyja, fél méterről.

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Szerintem képtelenség. A muunok nem alakváltók,

Pedig én biztos forrásból tudom, hogy képes az alakváltásra!

:D:D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.