Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 28. Hozzászólás ideje: Július 28. (szerkesztve) Szerintetek lehet ő Plaguies "álruhában"? A fickónak nagyon muun arcszerkezete van, és az elég nagyot ütne ha ennyire át tudna alakulni, hogy tudjon kavarni a szenátusban. Szerkesztve: Július 28. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 28. Hozzászólás ideje: Július 28. Szerintem képtelenség. A muunok nem alakváltók, és túl sok is lenne a jóból, ha Plaguies a midi-chlorianok manipulálása mellett még olyan májer is lenne, hogy simán alakot vált az Erővel, amit a mellette álló Vernestra Rwoh Jedi mester meg sem neszel. Ezzel a húzással nagyobb szerencsétlenséggé tennék a mostani Jediket, mint amekkorák a PT idején, ami nagy szó, hiszen akkor olyan csodamókusok vezetik a Rendet, mint Mace Windu és Ki-Adi-Mundi Rayencourt szerintem vagy az egyik szövetségese a Sith-eknek, mint amilyen politikai szövetségesei voltak Palpatine-nak is, vagy egy olyan alak, aki alapvetően nem rossz ember, nem is lépett szövetségre Plagueisékkel, hanem őszintén tart attól, hogy nagy bajt okozhat, ha egy Jedi bekattan. És ezt a félelmét ügyes manipulációval szimplán kihasználják a Siht-ek, anélkül, hogy a jó szenátor tudná, miben segédkezik. Ahogy ez történt a Konföderáció kongreszusában helyet foglaló tisztségviselők jó részével is. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 28. Szerző Hozzászólás ideje: Július 28. 3 perccel korábban, Dzséjt írta: Rayencourt szerintem vagy az egyik szövetségese a Sith-eknek, mint amilyen politikai szövetségesei voltak Palpatine-nak is, vagy egy olyan alak, aki alapvetően nem rossz ember, nem is lépett szövetségre Plagueisékkel, hanem őszintén tart attól, hogy nagy bajt okozhat, ha egy Jedi bekattan. És ezt a félelmét ügyes manipulációval szimplán kihasználják a Siht-ek, anélkül, hogy a jó szenátor tudná, miben segédkezik. Ahogy ez történt a Konföderáció kongreszusában helyet foglaló tisztségviselők jó részével is. Bosszút emleget a fellépése okán. Talán a Jedik ártottak neki korábban. Alakváltó tényleg ne legyen, de azért Palpatine-t se érezte meg évekig a Jedi tanács apraja-nagyja, fél méterről. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 28. Hozzászólás ideje: Július 28. Na de Palpatine nem is adta ki magát egy teljesen más fajú lénynek. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Július 29. Hozzászólás ideje: Július 29. 9 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Szerintem képtelenség. A muunok nem alakváltók, Pedig én biztos forrásból tudom, hogy képes az alakváltásra! 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.