Hozzászólás ideje: Június 22.Jún. 22. Szerző 2026. 03. 11. - 20:01, Dzséjt írta:Az imdb szerint Janu Coin. Persze ennek nem lehet hitelt adni, mert az imdb-t boldog-boldogtalan szerkesztheti, csak érdekességként említem. Hátha igaz...Ez konkrétan begyütt.
Hozzászólás ideje: Június 22.Jún. 22. Gondolom valami kémjelentést olvashatott aki beírta és pont ez igaznak bizonyult.
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája Vajon ahhoz, hogy Rotta végül nem egy gaz gengszter lett, mint ahogy innét nézve a teljes rokonsága, lehet valami köze Ahsoka kedvességének? Úgy értem, bár Rotta még akkor kicsi volt, de nem tudhatjuk, mennyire emlékezhet abból az időszakból. Azt láthattuk, hogy az esze már nem egy csecsemő szintjén van, hiszen, amikor hőseink bajba kerültek, ő mutatta meg a menekülésüket biztosító űrhajót. Vagyis nem csak elég fejlett volt már ahhoz, hogy felismerje, hogy bajban vannak, de felismert egy távoli űrhajót és azt menekülési lehetőségként értékelte, amire felhívta a Jedik figyelmét. Ez azért már magasabb kognitív képességekre utal, hiszen összetett helyzetanalízisre volt képes, majd abból helyes konklúzióra jutott.Szóval szerintem nagyon is emlékszik Ahsokára és Anakinra, és talán Ahsoka kedvessége hozzájárult ahhoz, hogy ő más irányba induljon, mint Jabba és rokonságának többi része.
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája Szerző Ahsokával kapcsolatban...ha Rotta tényleg marad az ÚK kötelékében, nagyon is elképzelhető, hogy hamarosan találkoznak, ha......
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Az semmi, hogy találkozhat Ahsokával, de találkozhat azigazi Jabba, a hutt-tal is! Szerkesztve: 3 órával korábban3 órája - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Szerző Mondjuk erre jelen állás szerint több esély van. Ők ketten legalább egy galaxisban vannak.
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Mondjuk egy Rotta és Leia közötti találkozót is megnéznék.Rotta: Megölted az apámat.Leia: De csak azután, hogy az én apám megmentett téged kiskorodban, majd évekkel később az apád kezébe adta az egész Hutt Klán irányítását, miután kinyírta a Nagy Hutt Tanácsot. Szóval szívesen.Rotta: Várj, mi van? Szerkesztve: 3 órával korábban3 órája - Dzséjt
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.