Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 22. - 16:09, Darth Revan9 írta:

Lucas 99-ben az ősi időket is teljesen máshogy képzelte el annak idején. Ha aza koncepció maradt volna, akkor minden mehetett volna a kukába a Darth Bane triógiától visszafele. De aztán az előzményfilmekben nem tért ki a történelemre és az EP3-ban egy jelenet erejéig hivatalossá is tette az EU régmúltját.

Azt lehet tudni, hogy Lucas hogy képzelte el a régmúltat? És mi az az egy jelenet a Sithek bosszújában, ami visszautal az ősi időkre?

Hozzászólás ideje:

Kru..hm..*köhögés*:

"A legnagyobb meglepetés egyszerűen az, hogy (Exar Kun) nem csatlakozott az Uralkodóhoz Dromund Kaasi száműzetése során."-Gnost-Dural

TOR újdonság, akárcsak sok már. És az is, hogy próbálják megmagyarázni, hogy Marka és a többiek mért álltak Exar mellé, és nem ellene, Vitiate javára. Ez azért van mert Exar története régebbi. :roll:

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 22. - 19:10, Master írta:

Kru..hm..*köhögés*:

"A legnagyobb meglepetés egyszerűen az, hogy (Exar Kun) nem csatlakozott az Uralkodóhoz Dromund Kaasi száműzetése során."-Gnost-Dural

TOR újdonság, akárcsak sok már. És az is, hogy próbálják megmagyarázni, hogy Marka és a többiek mért álltak Exar mellé, és nem ellene, Vitiate javára. Ez azért van mert Exar története régebbi. :roll:

Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy Vitiate nagyúr megkörnyékezte Exar Kunt, egy szóval sem említi a videó. Csupán Gnost-Dural meglepődik azon, hogy annak fényében, hogy a kor legfőbb eseményeit Vitiate nagyúr manipulációi alakították, furcsa, hogy Exar Kun semmilyen kapcsolatban nem állt vele. És miért lenne Exar Kun története régebbi? Vitiate már a Nagy Hiperűr Háború idején aktív volt. Egyszerűen a Sötét Nagyurak nagyobb lehetőséget láttak Kunban.

Hozzászólás ideje:

A sztori kitalálására gondoltam, és a megalkotására. De ha nem csatlakozott az nem jelenti, hogy nem lépett vele valamilyen formában kapcsolatba. Na mindegy, lehet sokat kombináltam és félreértettem, remélem lesz bővebb infó a dolgokról.

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 22. - 19:24, Master írta:

A sztori kitalálására gondoltam, és a megalkotására. De ha nem csatlakozott az nem jelenti, hogy nem lépett vele valamilyen formában kapcsolatba. Na mindegy, lehet sokat kombináltam és félreértettem, remélem lesz bővebb infó a dolgokról.

Én sem vitatkozni akarok. :) Nekem csupán az jön le a videóból, hogy Gnost-Dural furcsállja, hogy ők ketten egymástól függetlenül tevékenykedtek, nem úgy, mint Darth Revan és Darth Malak, akik kvázi az ő küldöttei voltak. Csak ennyi hangzik el, amit te is mondtál, hogy Exar Kun nem csatlakozott Vitiate nagyúrhoz és ennél konkrétabb információt nem kapunk. Innentől kezdve a többi csak spekuláció. :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2011. 11. 22. - 19:31, Master írta:

Ahogy mondod. :) Remélem hamar kijön az új videó, az egyik kedvenc korszakomról fog szólni. :para:

Engem az utolsó érdekel leginkább. :)

Wáááh, ha lenne akár egy lehelletnyi szabadidőm is az egyetem mellett, akkor már rég a magyar Holokron Kontinuitási Adatbázison dolgoznék. >.< Nagy álmom már. :) Egy olyan Star Wars Enciklopédia létrehozása, ahol tényleges és VALÓDI információkkal látják el a magyar rajongókat. És nem olyan szemetekkel, mint a Magyar Wookieepedia (a G-Portálos) ahol nem tényleges fordítások vannak, hanem kitaláltak hozzá valamit és ezt adják tovább a magyar rajongóknak. Meg kiválasztanak egy névtelen háttérszereplőt, nevet adnak neki és kitalálnak hozzá egy háttértörténetet és ezt adják el a magyar rajongóknak. Akinek meg nincs annyi esze, hogy utánanézzen, az meg félreinformálódik és egy csomóan erre a honlapra hivatkoztak idehaza, mint hiteles forrás. A belem kijött tőle. :D

Csak hát a Kaminopedia mellett nem lenne sok értelme.

Szerkesztve: - KisKósa
Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 22. - 18:38, Nute Gunray írta:

Azt lehet tudni, hogy Lucas hogy képzelte el a régmúltat? És mi az az egy jelenet a Sithek bosszújában, ami visszautal az ősi időkre?

Már sokat elfelejtettem az ő koncepciójából. Arra emlékszem, hogy Darth Ruin volt nála az első Sith. Kb BBY 2000 körül hozta létre a rendet. Darth Bane volt, aki kitalálta a Kettő Szabályát, túlélte az utolsó Jedi-sith háborút, ahol a Sith-ek kihaltak, és ezután ő bujkálva tevékenykedett, az ő munkássága vezet el Sidiousig.

Az EP3-ban van az a jelenet, mikor Palpi felfedi Anakin előtt kilétét, ott a háttérben látható egy dombormű, melyen Látható pl. a Nagy Hipertér Háború és Odan-Urr is. Ezzel gyakorlatilag szentesítette az EU régi időkre vonatkozó dolgait.

Hozzászólás ideje:

Egy jó összefoglaló Mission-ről

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 24. - 17:01, Darth Revan9 írta:

"Mi Sith-ek láthatatlan ellenségek vagyunk, mondta Tenebrous fiatal tanítványának. Baljós árnyak. Régen a Sith-ek páncélt hordtak, mi köpenyt viselünk. Az Erő sokkal jobban áthat minket, ha láthatatlanok vagyunk. Jelenleg azzal érjük el a legnagyobb hatást, ha titokban tartjuk a kilétünket. A bosszúnk nem leigázáson alapszik, hanem fertőzésen."

Jó ez a részlet.

Whow, már korábban is említette Leland Chee a blogján Darth Tenebrous nevét és most végre szerepet kapott. Méghozzá ő Darth Plagueis mestere... És Bith? Ne már... :D

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 24. - 19:39, NorbiLordi írta:

Kicsit erősnek érzem :D Egy Bith vörös fénykardal, sárgán ízzó szemmel... hát LOL.

Mondjuk annak idején már a muun gondolatát is kicsit mókásnak tartottam Plagueis esetében.

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 24. - 19:44, KisKósa írta:

Mondjuk annak idején már a muun gondolatát is kicsit mókásnak tartottam Plagueis esetében.

Én is, de a könyv borítóján sztem nagyon jól néz ki, szóval most már nem bánom. Viszont bith az tényleg fura. Egy bith, aki sith :D

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 24. - 21:11, Nute Gunray írta:

Én is, de a könyv borítóján sztem nagyon jól néz ki, szóval most már nem bánom. Viszont bith az tényleg fura. Egy bith, aki sith :D

Szerintem annyira retardált volt kölyökkorában, hogy azt hitte hogy Sith ahelyett, hogy bith és így kezdődött el a sötét oldali megalomániája. :D

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 24. - 19:44, KisKósa írta:

Én muunt lazán elfogadom hogy lehet sith, de sith aki bith... bitheket zenészként tudom csak elképzelni nem sithként :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.