orki Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Helyes! itt minden szokásosan a káoszba megy át, ezért meghal az osszes turáni!!!!!!!HIHIHI!! Nem, csak vicceltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Helyes! itt minden szokásosan a káoszba megy át, ezért meghal az osszes turáni!!!!!!!HIHIHI!! Nem, csak vicceltem. Marha nehezen megy az írás Nem tudom mi van velem, ilyen sz*r alkotói válság plusz kedvtelenség/lustaság vagy már a tököm tudja mi még nem volt velem. Igyekszem majd azért, nehogy beszáradjon a tinta a billentyűzetben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Tegnap bepötyögtem vagy két oldalt, ha érdekel átküldhetem, ha van kedved kiegészitheted. De ha nagyon elegem lesz, akkor ma még irok hozzá Istenem aludni akarok, pihenni, ülni és nézni ki a fejemből az erdő közepén vagy a ló hátán. Esetleg nyilazni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Amíg van tinta a billentyűzetedben írjad csak Csak ha tényleg már nincs több ihlet, akkor küld át Én most éppen egy birodalmi-hapan csatát írok természetesen lizingelve a pörgő-forgó ágyúsorokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Elkészült tessék értékelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Elkészült tessék értékelni.Most már csak holnap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Húgi, jelentem elolvastam. Ha megigéred, hogy átmész a kövi vizsgán akkor ha nem is tegnapra, de hétvégére igyekszem kiegészíteni, mert ezt bizony ki kell, hogy összeálljon Már megint olyan tájleírást alkottál, hogy csak tátogni tudtam :P Remek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Na a válaszok: Kard, sithek a turániaktól lopták, vették el, rabolták, szerezték meg. Továbbra is használatban maradt, mert miért ne?! Aztán megtalálták valami sith maradványai közt, innét hitték, hogy sith kard. A Mendes részt nem tudom, majd még gondolkodok rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Oks, kösz a választ, majd igyekszem írni hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Jó lett Oldi! Szerintem, akár be is mehet a topicba, nem?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Persze, mehet nyugodtan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Bátyó ihletem van! Le se merem irni, de bekopácsoltam már 7 oldalt! Valszeg még ma éjjel vagy holnap reggel megkapod! Remélem, majd tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Remek hírek húgi Lassan én is folytatom a félbehagyott szálaimat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Húgi, sztori elolvasva, remek lett. Nézd át azért még egyszer, mert van benne pár helytelenírási hiba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Az első 4 oldalt berakom a mradékhoz még van ötlet, az csiszolás alatt áll. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Karaj lészen bátyó! A Zoltást még pofozm, elkezdodott a suli aztán van itt kavar dögivel, meg feltartottak, izé lefoglaltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Noh, mostanság úgyis elégé lágyszívű vagyok sokakkal.....de innentől kezdve képes beszámolót kérek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Miről kérsz képes beszámolót?! Utolagos engedelmeddel beraktam a történetem végét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Jó lett húgi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Tartozom egy vallomással! Spoiler: Nem én írtam egy részét! Megkértem a nagyon ráérő BTK-s Kedvesemet, hogy alkosson! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Feloldozlak gyermekem, de azért sipirc három Kárpátia szövegkönyvet elismételni egymás után :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Feloldozlak gyermekem,Én nem. :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Én nem. :POdy, terád már lassan fejvadászokat küldenek a DINASZTIA nőtagjai Bár nem mintha meg kéne futamodni tőlük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Ody, terád már lassan fejvadászokat küldenek a DINASZTIA nőtagjai Bár nem mintha meg kéne futamodni tőlük. Mikor jönnek már? :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Csak vigyázz, mert lehet, hogy nem a kívánt céllal rohamoznának meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. MIért kell Odyt bántani én még mindig késésben vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Senki se bántja igazából, ezt nem kell komolyan venni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. OLdie elküldenéd mégegyszer azt, amit küldtél Soborrol és amuzeumos részrül. Véletlenül kitöröltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. OLdie elküldenéd mégegyszer azt, amit küldtél Soborrol és amuzeumos részrül. Véletlenül kitöröltem.MI?!?!? MICSODA?!?!? Kitörülted te...te Szittyamaflány! Mars az Atyához gyónni Aztán nézheted a mailedet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Köszi! Megtelt a freemailem, nem gyakran ürítem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.