Hozzászólás ideje: 2009. December 27.15 éve Helyes! itt minden szokásosan a káoszba megy át, ezért meghal az osszes turáni!!!!!!!HIHIHI!! Nem, csak vicceltem.
Hozzászólás ideje: 2009. December 27.15 éve Szerző Helyes! itt minden szokásosan a káoszba megy át, ezért meghal az osszes turáni!!!!!!!HIHIHI!! Nem, csak vicceltem. Marha nehezen megy az írás Nem tudom mi van velem, ilyen sz*r alkotói válság plusz kedvtelenség/lustaság vagy már a tököm tudja mi még nem volt velem. Igyekszem majd azért, nehogy beszáradjon a tinta a billentyűzetben
Hozzászólás ideje: 2010. Január 13.15 éve Tegnap bepötyögtem vagy két oldalt, ha érdekel átküldhetem, ha van kedved kiegészitheted. De ha nagyon elegem lesz, akkor ma még irok hozzá Istenem aludni akarok, pihenni, ülni és nézni ki a fejemből az erdő közepén vagy a ló hátán. Esetleg nyilazni.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 13.15 éve Szerző Amíg van tinta a billentyűzetedben írjad csak Csak ha tényleg már nincs több ihlet, akkor küld át Én most éppen egy birodalmi-hapan csatát írok természetesen lizingelve a pörgő-forgó ágyúsorokat
Hozzászólás ideje: 2010. Január 14.15 éve Szerző Húgi, jelentem elolvastam. Ha megigéred, hogy átmész a kövi vizsgán akkor ha nem is tegnapra, de hétvégére igyekszem kiegészíteni, mert ezt bizony ki kell, hogy összeálljon Már megint olyan tájleírást alkottál, hogy csak tátogni tudtam :P Remek.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 14.15 éve Na a válaszok: Kard, sithek a turániaktól lopták, vették el, rabolták, szerezték meg. Továbbra is használatban maradt, mert miért ne?! Aztán megtalálták valami sith maradványai közt, innét hitték, hogy sith kard. A Mendes részt nem tudom, majd még gondolkodok rajta.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 31.15 éve Bátyó ihletem van! Le se merem irni, de bekopácsoltam már 7 oldalt! Valszeg még ma éjjel vagy holnap reggel megkapod! Remélem, majd tetszik.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 31.15 éve Szerző Remek hírek húgi Lassan én is folytatom a félbehagyott szálaimat.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 2.15 éve Szerző Húgi, sztori elolvasva, remek lett. Nézd át azért még egyszer, mert van benne pár helytelenírási hiba
Hozzászólás ideje: 2010. Február 2.15 éve Az első 4 oldalt berakom a mradékhoz még van ötlet, az csiszolás alatt áll.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 13.15 éve Karaj lészen bátyó! A Zoltást még pofozm, elkezdodott a suli aztán van itt kavar dögivel, meg feltartottak, izé lefoglaltak.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 13.15 éve Szerző Noh, mostanság úgyis elégé lágyszívű vagyok sokakkal.....de innentől kezdve képes beszámolót kérek
Hozzászólás ideje: 2010. Február 24.15 éve Miről kérsz képes beszámolót?! Utolagos engedelmeddel beraktam a történetem végét.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 24.15 éve Tartozom egy vallomással! Spoiler: Nem én írtam egy részét! Megkértem a nagyon ráérő BTK-s Kedvesemet, hogy alkosson!
Hozzászólás ideje: 2010. Február 24.15 éve Szerző Feloldozlak gyermekem, de azért sipirc három Kárpátia szövegkönyvet elismételni egymás után :P
Hozzászólás ideje: 2010. Február 24.15 éve Szerző Én nem. :POdy, terád már lassan fejvadászokat küldenek a DINASZTIA nőtagjai Bár nem mintha meg kéne futamodni tőlük.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 24.15 éve Ody, terád már lassan fejvadászokat küldenek a DINASZTIA nőtagjai Bár nem mintha meg kéne futamodni tőlük. Mikor jönnek már? :P
Hozzászólás ideje: 2010. Február 25.15 éve Csak vigyázz, mert lehet, hogy nem a kívánt céllal rohamoznának meg
Hozzászólás ideje: 2010. Március 9.15 éve OLdie elküldenéd mégegyszer azt, amit küldtél Soborrol és amuzeumos részrül. Véletlenül kitöröltem.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 9.15 éve Szerző OLdie elküldenéd mégegyszer azt, amit küldtél Soborrol és amuzeumos részrül. Véletlenül kitöröltem.MI?!?!? MICSODA?!?!? Kitörülted te...te Szittyamaflány! Mars az Atyához gyónni Aztán nézheted a mailedet.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.