Hozzászólás ideje: Péntek 12:055 napja Szerző 2 hónap múlva D23. A legutóbbi pletykák szerint az Ahsoka mellett ez a film is képviseltetni fogja magát ott. Előbbi szinte biztos mutat valamit magából, szerintem itt is ez lesz a helyzet.
Hozzászólás ideje: Péntek 13:474 napja 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta:Lassan beficcenhetne egy teaser trailer. Tudom, még korai, de, ha tényleg event filmmé akarják tenni, akkor nem halaszthatják úgy a marketinget, mint a The Mandalorian and Grogunál.Egyetértek, bár én előzetest októbernél előbb nem várok. Szerkesztve: Péntek 14:164 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Péntek 14:134 napja Szerző Én ha nagyon optimista vagyok, akkor azt mondom, hogy D23. De ha az Ahsoka lesz inkább fókuszban (amiből online is kapunk valamit), akkor jöhet felőlem szeptemberben vagy októberben is.
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Tipp: D23 zártkörű trailer, Ahsoka online trailer. Ősszel pedig jöhet az online Starfighter teaser trailer.
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Nekem megfelelne. Az Ahsoka előzetest lehetne kötni a Mandi filmhez is, mint folytatás. A Starfighter-t ha nagy durranásnak szánják, akkor azt mi is észre fogjuk venni. Bár igaz jött egy Mando előzetes tavaly ősszel is, de a marketing igazából csak a film bemutatása előtti 1-1,5 hónapban indult be. Itt ennél sokkal több kell, úgy érzem. Főleg mert teljesen új karakterekről és történetről van szó.
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Szerző Egy biztos: a jövő évi Celebration kiemeltje mindenképpen ez a film lesz. Szerintem az Ahsoka talán már véget is ér a rendezvényig (vagy a finálét időzítik oda).Amúgy eddig mindig 8 hónappal a filmek előtt adták ki az első kedvcsinálót (mínusz Solo meg az Ep7 legelső teasere). A Mandó is ugyanezt tette és szerintem most is ezt fogják csinálni.
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Fura, hogy áttolták az Ahsokát jövő év elejére. Én már ősszel adásba tettem volna, hogy ne vegye el a figyelmet erről a filmről egy kicsit se.
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Szerintem bőven van abban ráció, hogy a Star Wars 50. születésnapjának évében minél több Star Wars produkció legyen, lefedjenek minél több médiát, és ne csak egy mozifilmmel ugorjanak neki ennek. Ráadásul az Ahsoka egy bejáratott cím, ismert és szeretett karakterekkel, kipróbált alkotókkal, a világa pedig lefedi a PT-től az ST-ig az egész Star Wars Sagát. A Starfighter új arcokkal érkezik, új érában, új alkotókkal, azért az rizikósabb (és nagy blama lenne bukni ebben az évben). Az Ahsoka legalább garantál valamennyi biztos sikert, a kettő együtt pedig bevonzhatja a már meglévő rajongókat és megcélozhat újakat.Szóval inkább az lenne a fura, ha a Star Wars premierjének 50. évfordulójának évében a Lucasfilm és a Disney nem akarna, csak egy rizikós mozifilmmel kijönni. 2027 önmagában indokolja, hogy legyen a TV-ben is egy nagyszabású, élőszereplős Star Wars produkció, és a moziban is legyen egy (remélhetőleg szintén) nagyszabású film. És, ha van egy kis eszük, a Shadow Lord második évadát is jövőre hozzák ki, hogy az animációs frontot is bevonják, és akkor már csak a Jedi 3-at kellene kitolni 2027-ben, hogy lefogják az összes audió-vizuális médiát és műfajt eme jelentős évfordulón. Szépen elosztva egész évben dőlhet a Star Wars: tavasszal Ahsoka, nyáron Starfighter, ősszel Maul - Shadow Lord és végül télen Jedi 3.Bár az sem lenne ördögtől való, hogy az év első felét szánják a Star Wars ünneplésére, és akkor az Ahsoka és a Maul felvezetőnek lehet a Starfighter számára.
Hozzászólás ideje: 40 perccel korábban40 perce Az Új Remény is moziba kerül, és habár nem új film, az is telíti a naptárt. Akárhogy is legyen remélem tudják mit csinálnak. Azt nagyon remélem, hogy a nagy ünneplésben nem veszik el az a film, én ezt tenném a legfőbb attrakciónak. Persze ehhez az kell, hogy ütős legyen.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.