Hozzászólás ideje: 2025. Április 20.1 éve A Visions Presents első projektje a The Ninth Jedi lesz, amely folytatja a Ninth Jedi történetét egy teljesen önálló sorozatban. A széria 2026-ban érkezik!
Hozzászólás ideje: 2025. Április 20.1 éve Szerző Csak be lett jelentve, többet nem mondtak róla. Nem hiszem, hogy kánon lenne, hiszen folytatják a történetet.
Hozzászólás ideje: 2025. November 5.Nov. 5. Szerző @Wilde, jövőre jön ez a sorozat. (Ahogy láttam a véleményedet az új epizódról, csak az utolsó sort olvastam, ott említetted a folytatást.)
Hozzászólás ideje: Vasárnap 07:483 napja Szerző FivesWalker (aki a mostani Starfighteres infókat szolgáltatta) azt írta, hogy a sorozat 8 epizódból fog állni.
Hozzászólás ideje: 19 órával korábban19 órája Szerző A sorozat idén nyáron fog érkezni, valamint a Július 2 és 5 között megrendezésre kerülő Anime Expón (pontosabban annak első napján, 2-án) levetítik az első epizódot a szériának.Join Production I.G and Lucasfilm for a special screening of the first episode of Star Wars: Visions Presents – The Ninth Jedi, a brand-new, animated limited series arriving this summer on Disney+!Hear directly from the creative team about the making of the series during a special panel featuring Supervising Director Kenji Kamiyama, Director Shunsuke Tada, Producer Hitoshi Ito, and Lucasfilm Executive Producers Jacqui Lopez and Josh Rimes.The episode will be screened in Japanese with English subtitles. Szerkesztve: 19 órával korábban19 órája - Bence1997
Hozzászólás ideje: 19 órával korábban19 órája Szerző Szerintem nem (aztán lehet a későbbiekben azzá teszik, ki tudja).
Hozzászólás ideje: 19 órával korábban19 órája Remélem is, hogy marad ebben a státuszban.Egyébként mi a cél ezzel a vonallal? Az ázsiai piacot akarják megnyerni vele? Japánban már így is elég erős az SW. Vagy csak a stílus rajongóinak akarnak kedveskedni? Egy olyan sztoriba aminek nincs köze a kánonhoz, mi értelme van pénzt invesztálni? Ezek a kérdések azóta lebegnek, mióta elkezdődött a Vision projekt. Szerkesztve: 19 órával korábban19 órája - Ody Mandrell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.