barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. (szerkesztve) Üdv. mindenkinek! Ezt a topikot azért nyitottam meg, hogy megosszam az általam készített videókat. Első videóm a Star Wars The Force Unleashed alapján készült, a zene egy picit másabb, annyira nem Star Warsos, a jövőben az ilyen videók lesznek kevesebben. Figyelem, nem profi munka (főleg, hogy egy Movie Maker állt rendelkezésemre). Remélem elnyeri tetszéseteket! És ha valaki szeretné letölteni: LINK Szerk.: Valamiért a youtube nem játsza le, mind itt van egy másik helyen: SW TFU Videoklipp Szerkesztve: 2009. Május 26. - barnez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Várom szeretettel az SW-s zenére épülő klipeket. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. A képi és a zenei ritmusokat picit jobban össze kéne hozni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Nem rossz.A zene melyik zenekar?Jó kia zúzós, egy kis nu-metal beütéssel. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Kösz a kritikákat! frenkie: A Rise Against - The prayer of refugee c. számot használtam fel. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. szeressük a rise againstet. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Ma is szeretnék megosztani veletek egy videót! Megint egy videójátékkal kapcsolatban csináltam videót, ez nem más, mint a Star Wars The Old Republic! Besorolni nem tudom, ezért inkább ez egy ilyen fanmade trailer. A videót itt lehet megnézni! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.