Hozzászólás ideje: 2025. Október 11.Okt. 11. Ezt már a főtopikban is megemlítettem, de akkor csinálok neki egy topikot is. Az éra nincs elfeledve (hogy Siglaint idézzem: "Phase More"), ez a történet 20 évvel a 2. fázis után játszódik, egy csapat útkereső egy jedi titokzatos halálát nyomozza a Galaxis egy szegletében.A miniszéria jövőre jön, az első két füzet borítója alább látható.Igen, van kapcsolat a 2. fázissal, ha tippelnem kéne, akkor a bal oldali borítón a twi'lek jedi az szerintem Matthea Cathley, vagy másnéven Matty. A jobb oldali borítón pedig a pajzssal szerintem nem más, mint Rooper Nitani, aki a Fény és Élet meséi antológiakönyvben kapta meg mesterétől, Silandrától a pajzsot pár évvel a 2. fázis után.
Hozzászólás ideje: 2025. Október 12.Okt. 12. Szerző Na jött pár információ a Dark Horse részéről:6 füzetes lesz majd a miniszériaAz első szám 2026. március 11-én érkezik majd (persze számolhat az ember csúszásokkal is...)A teljes szinopszis:20 évvel a 2. fázis után egy új Útkereső csapat elindul a galaxis egy távoli pontjára, hogy kinyomozza egy jedi mester rejtélyes halálát. De ahogy a csapat belemerül a rejtélyek hálójába, felfedezik hogy ebben a küldetésben semmi sem az, aminek látszik. Vajon a csapatnak sikerül-e megmenteni a helyzetet és megoldani a Jedi rejtélyes halálát?Új csapat, de lesznek cameo szerepekben ismerős alakok. Szerkesztve: 2025. Október 12.Okt. 12. - Bence1997
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.