Hozzászólás ideje: Október 30.Okt. 30. 9. rész - BLACK / FEKETE Írta: Rendezte: Helyszín: Szereplők: Érdekességek Concept Art galéria Szerkesztve: November 3.Nov. 3. - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Szombat 17:313 napja Szerző Itt érte el nálam a Vision a totális mélypontot. Kisérletezgetős, totál katyvasz. Életemben kevesebb rossz mozgóképes tartalmat láttam ennél. Igen, ennyire sz*r! Te jó ég..... Valaki adja vissza azt a 10 percet amit erre elpazaroltam az életemből. Néhol a Fehérló fia ugrott be, rossz értelemben. Nem tudom mit szívott a készítő mielőtt neki látott ennek, de nem kérek belőle! Ez valami egetverően, brutálisan borzalmas f*s!
Hozzászólás ideje: Tegnap 10:161 napja Ez mi volt? :D A leírás alapján azt hittem tetszeni fog. A Fehérlófia az egyik kedvenc animációs filmem. Ez mindenesetre katasztrófa volt. Nagyon művészi akart lenni, de nagyon nem sikerült neki.
Hozzászólás ideje: Tegnap 10:221 napja Szerző 4 perccel korábban, Bomarr írta:Fehérlófia az egyik kedvenc animációs filmemNekem is, épp azért írtam, hogy rossz értelemben ugrott be. Ergo ha azt elk*féli Jankovics, akkor ilyen valamit kaptunk volna.
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Hamarabb olvastam Ody véleményét, mint hogy megnéztem volna az epizódot, de úgy voltam vele, hogy én csakazértis adok neki egy esélyt és tényleg úgy ültem le elé, hogy ez még akár jó is lehet... nem lett az! Egy pszichedelikus élményt akart átadni, szimbolikus képi ábrázolással operálva, de mintha nem lettek volna meg az eszközei ehhez, hogy ezt épelméjű fogyasztásra alkalmas módon tegye meg. A Visions pont az a formátum lenne ahol amúgy el lehetne mesélni egy megbomlott elméjű rohamosztagosnak a kálváriáját, mert egy canon sztoriban lehet, hogy ez annyira nem illene a SW-hoz, de itt érdekes is lehetne. Az, hogy csináljunk egy ilyen epizódot egy pitchnek jó, hogy hú ebből valami kreatívat is ki lehetne hozni, de ha jobban belegondolok itt az alkotók pont azt csinálták, amit vállaltak, mert milyen egy megbomlott elme, hát pont ilyen káoszos katyvasz, mint amit itt látunk. Nem volt hosszú rész, de a felénél már az órát nézegettem, hogy mennyi van még belőle, mert úgy akartam kritizálni, hogy tényleg végignézem. Közben elkezdtem azon gondolkodni, hogy ha mégis egy pozitívumot ki kellene emelni akkor mi lenne az és azt gondoltam, hogy ez a jazz-re hajazó zene egész hangulatos, már amennyiben különválasztom a résztól, de a végére már a zene is annyira idegesített, hogy csak azt vártam, hogy legyen már vége. Olyan volt végig mint valami LSD trip, esetleg ezt az epizódot kiadhatnák külön bélyegen, úgy lehet, hogy élvezetesebb volna azoknak, akik ilyen jellegű pszichés utazásokra vágynak. Jobban belegondolva ezt a részt csak így lett volna érdemes kiadni!
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Szerző Én szeretem a pszichadelikus hangulatot, de azért mindennek van határa! Egyébként a Vision tényleg az a platform ahova ezek az egymenések beférnek, de ez még ennek a keretnek is sok volt.4 perccel korábban, Wilde írta:Nem volt hosszú rész, de a felénél már az órát nézegettem, hogy mennyi van még belőle, mert úgy akartam kritizálni, hogy tényleg végignézem.Pontosan így voltam én is. Nagyon erős volt a kéztetés, hogy lekapcsoljam, de nem akartam félből ítélni. Szerkesztve: 3 órával korábban3 órája - Ody Mandrell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.