Hozzászólás ideje: Szerda 17:033 napja December 8-án érkezik az új évad, amely egyben (az előzetes alapján) az utolsó is lesz. Szerkesztve: Szerda 17:153 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Szerda 17:313 napja Közben sehol sem írják, hogy az utolsó lenne, szerintem a trailer alapján csak ebben a formában lesz utolsó, és aztán lesz egy időugrás, ahol már tinédzserek, lehet, más lesz a címe is, de talán még a hangvétele is.
Hozzászólás ideje: Szerda 17:543 napja A vége alapján ez is elképzelhető, nekem nagyon tetszene egy kicsit komolyabb HR animációs sorozat.
Hozzászólás ideje: Szerda 18:163 napja Szerző Én úgy gondolom, hogy ha követjük tovább az itt megismert karaktereket, de az előzetes alapján idősebb formában, az már rég nem a sorozat címére utal, ezért gondolom, hogy utolsó évad lesz (meghát rövid szezon lesz, mindössze 7 epizód).Amúgy Odyhoz hasonlóan én is vevő lennék egy felnőttesebb HR sorozatra, amely a 3. fázis után játszódna és akár össze is köthetné a nihil konfliktus után megmaradt szálakat az Akolitussal.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.