MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Jan Dodonna A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Kun Béla. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Gyoka, sajnos nem mindenben A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Garm Bel Iblis A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Gyoka, sajnos nem mindenben Nem kell szerénykedni. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Tényleg Dodonna A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Mondom én! Ismét Karrde vitte a pontot... 13. Mely hajók védelmezik a Thyferrát? Ezek milyen típusúak? (A Bactaháború) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. hajók A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. 2 Imperial II-osztályú csillagromboló: Freedom, Virulence Thranta-osztályú War Cruiser: Valiant A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Gyerünk fiam! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. arra a kb. három nagy hajóra gondolsz? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. a hajószakértő válaszolt, így inkább nem kezdem el lapozni a könyvet A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Szerintem Victory osztályúak A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. arra a kb. három nagy hajóra gondolsz? Igen, de egyébként 4 volt... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Ajaj, még a számot sem találtam el A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. szerintem a lusankya volt a negyedik A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Lassan összejön közösen... Dzséjt, a Valiant Wedge-ék oldalán harcolt... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Ajaj, még a számot sem találtam el Sebaj, én sem. Na jó, válogassuk ki: Victory II-osztályú csillagromboló: Corrupter Imperial II-osztályú csillagromboló: Avarice Executor osztályú szuper csillagromboló: Lusankya Lambda osztályú komp: Thyfonian Több tippem nincs. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. a Virulence jó volt előtte A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Dzséjt, a Valiant Wedge-ék oldalán harcolt... Mér', a Freedom és a Virulence nem? Elkevertem a védőket a támadókkal A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Szerintem akasszuk fel Gyokát A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Nos Dzséjt két válasza: önmagában egyik sem jó, de a kettőben együtt benne van a jó válasz. Megérdemli a pontot? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Meg, lépjünk tovább A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Szerintem akasszuk fel Gyokát No de kisfiam....erre tanítottalak? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. a Virulence jó volt előtte Na jó, feladom (kár, hogy olyan rég olvastam ezt a könyvet). A csatában jelen voltak: Victory II-osztályú csillagromboló: Corrupter Imperial II-osztályú csillagromboló: Avarice, Freedom, Violance Executor osztályú szuper csillagromboló: Lusankya Lambda osztályú komp: Thyfonian Alderaani cirkáló: Valiant Gyoka, válogasd ki a védőket A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. mehet a pont dzséjtnek A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. No de kisfiam....erre tanítottalak?Iagazd van, Thompson géppisztollyal gyorsabban végezzük ki A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Iagazd van, Thompson géppisztollyal gyorsabban végezzük ki A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Oké, akkor Dzséjtté a pont. A helyes válasz egyben: A Lusankya (SSD), az Freedom (Imperial SD), a Virulence (Imperial SD) és a Corrupter (Victory SD) Ugyanis nem írtam a kérdésben, hogy a csata során, korábban pedig ez a négy hajó volt a védelem gerince. És akkor az utolsó kérdés: +1. Ki árulta el a zsiványokat kétszer is a Thyferra elleni harcok során? (A Bactaháború) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Melina Carniss A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás