lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Bizony az olasz közönség talán hozzáértőbb, mint a pontozók. Csak akkor fütyültek, mikor valóban lepontoztak valakit. Oknélkül nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Ma ismét pontokat szereztünk! Ismét rövidpályás gyorskorcsolyában, most 1500on. Huszár Erika negyedik lett. De 6dikként futott be. Két versenyzőt kizártak, egy kóreait és egy kínait. Ha még egyet kiszórnak felállhatott volna a dobogóra Eurosport nagyon jól közvetítette, de ahogy észrevettem, erre az m1 is odakapcsolt. Kész csoda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Mai legaktívabb sportélményemet el is felejtettem megosztani veletek. Ma kimentem két edzőmeccsre a közeli nemrég átadott műfüves Budafoki pályára. Bezzeg régen, míg salak volt leüldöztek még akkor is. Ott láttam először testközelből focikaput, és elnem tudtam képzelni, hogy lehet ekkora kapura 0-0-at játszani. Néha ma is nehezen hiszem, hogy egy ekkora kaput ilyen nehéz eltalálni, mert amikor rálőttem, mindig kapura ment. Na mindegy, nem ezt akartam. Az első meccs Budakalász-Mtk valamelyik korosztályos csapata volt. 3-1 lett. Budakalászban volt ismerős arc Plókai szmélyében. Mióta ezt a pályát átadták, kb 2,5 hete, kedvelté vált a NBI-es csapatok körében, azóta már volt itt a Honvéd és az Mtk is. Múlt héten a klubnap miatt hagytam ki az edzőmeccs nézést. Másik meccs. MTK-Spartak Trnava 2-0 Simán nyert az MTk kultúrált magabiztos játékkal. csatár nélkül. Garami mögé álltam, így végig hallgattam mit beszél Pölöskeivel, vagy akárkivel. Nagyon szeretem az edzőmeccsek feelingjét, néha, még sokkal jobbak, mint a tét meccsek, hisz itt tényleg a fociról szól minden. Felkészülnek, gyakorolnak, felszabadultan játszanak, és itt nincs durvaság, vagy ha van kiutálják. Nem korbácsolódnak indulatok, nagyon baráti játék folyik, ettől válik élvezetessé. Gólokat Németh Krisztián és egy szlovák magas szőke hátvéd (Garami sem tudta a nevét, de úgy tudja válogatott, és nagyon jól fejelt, mondta is, hogy "Elfelejtettem szólni a szünetben, hogy szögleteknél álljon rá valaki" ) rúgta saját kapujába. Nagyon összeszedetten játszott az mtk csupa fiatallal, remek csapatjátékkal. El lehetett csípni érdekes mondatokat. Garami pl, zabos volt Zabos-ra, mert nem az első könnyű passzát nem tudta megcsinálni. Azt mondta, Nem igaz, hogy ilyen könnyű passzt nem tud megcsinálni, ha lenne nála jobb sosem játszana. Az exbírkozó Borira is volt pár keresetlen szava, mert nem figyelt rá, mit mondott. Ha odamegy ahová mondtam gólt rúghatott volna, erre ott áll a 16-os sarkán. Egy Rubi nevű fiatal srácról meg elpletykálta, hogy már egy éve ő lenne a bal belső hátvéd, ha nem sérült volna súllyosan. Szóval az MTK gőzerővel készül a jövő heti bajnoki rajtra, persze, ha megint nem találnak valami kibúvót, hogy időjárás, vagy valami, de most nincs szövetség, aki engedje a halasztást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. A Fradi is igyekszik. Remélem Gellei össze kapja őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Huhh ma milyen jó kis meccsek voltak. Csak azt sajnálom, hogy a Juve leadta a nehezen szerzett előnyt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. (szerkesztve) Tegnap a Chelsea-Barca előtt olvasgattam a Sztár sportot és egy olyat láttam benne, hogy a meccs első felére nem is tudtam figyelni. Totti volt benne kitakert bokával. Borzalmas kép volt gerékszögben állt a bokája a normálishoz képest. Ahogy beleolvastam a cikkbe Szárkapocsont- és bokacsont törést szenvedett. Szerintem emiatt Tuti nem lesz ott a vb-n, vagy ha a keretbe benne lesz érdemileg nem tud majd hozzátenni. Ez mindenkinek rossz, kivéve az ellenfeleknek. Azért kicsit furcsa, hogy nem futottam össze a hírrel a neten, pedig vasárnap történt az eset. Az meg még furcsább, hogy egyik híradó sem számolt be róla, pedig nálam ez vezető hír lenne. Képet nem linkelek, mert szerintem brutális, csak erős idegszetűeknek. Szerkesztve: 2006. Február 23. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Huhh ma milyen jó kis meccsek voltak. Csak azt sajnálom, hogy a Juve leadta a nehezen szerzett előnyt. Örülök az eredményeknek. Főleg, hogy a nagypofájú Murinho cselszkije kikapott. A Bréma is megérdemelte a győzelmet, sokkal jobban játszott mint a Juventus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Örülök az eredményeknek. Főleg, hogy a nagypofájú Murinho cselszkije kikapott. A Bréma is megérdemelte a győzelmet, sokkal jobban játszott mint a Juventus. A Chelsea-Barca meccs valami iszonyat húzós volt. Rég láttam ilyen jó focit. Nemhiába tartják jelenleg sokan ezt a két csapatot európa legjobbjának... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Tegnap a Chelsea-Barca előtt olvasgattam a Sztár sportot és egy olyat láttam benne, hogy a meccs első felére nem is tudtam figyelni.Totti volt benne kitakert bokával. Borzalmas kép volt gerékszögben állt a bokája a normálishoz képest. Ahogy beleolvastam a cikkbe Szárkapocsont- és bokacsont törést szenvedett. Szerintem emiatt Tuti nem lesz ott a vb-n, vagy ha a keretbe benne lesz érdemileg nem tud majd hozzátenni. Ez mindenkinek rossz, kivéve az ellenfeleknek. Azért kicsit furcsa, hogy nem futottam össze a hírrel a neten, pedig vasárnap történt az eset. Az meg még furcsább, hogy egyik híradó sem számolt be róla, pedig nálam ez vezető hír lenne. Képet nem linkelek, mert szerintem brutális, csak erős idegszetűeknek. Sztem Totti tuti összerakják a VB-re... Legalábbis remélem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. A Chelsea-Barca meccs valami iszonyat húzós volt. Rég láttam ilyen jó focit. Nemhiába tartják jelenleg sokan ezt a két csapatot európa legjobbjának... Lehet, hogy a világ legjobbjai. Amúgy azt a meccset nem láttam, csak a Bremen-Juvét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Iszonyat jó volt a meccs! Én meg Bremát nem láttam... na mindegy, ez kárpótolt. Fantasztikus volt, főleg a második félidő, a gól után. Totti: Bízom benne, hogy összedrótozzák. Priviben küldenél nekem egy linket a képről? Elég erős idegzetűnek tartom magam Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Én is nagyon örültem, hogy végre kikapott Murinho csapata, néha nézhetetlenek a Chelsea meccsei mert túltaktikázza a könnyebb meccseket is. Végén is milyen nagypofával mondta, hogy Del Horno kiállítása nem volt az, meg a bíró messze volt, mintha ő közelebb lett volna Az a spanyol ámokfutott tegnap letalpalta Messi comját, csoda, hogy abból felállt a srác. Ronaldinho nagyon kedvetlenül játszott, mégis végigvitte egyszer az oldalvonal menténa a saját kapujától. Juve nem játszott frenetikusan, de mikor végre becserélte Del Piero-t egyből fordítottak, Egy gólpassz előtti passzt és egy rendes gólpasszt adott. Hihetetlenül utálja valamiért Alexet Capello. Németek a végére megint megcsinálták amit szoktak, valahogy nyertek. Linekert mondása még mindig bejüön, bár ránk is mondott volna valamit Remélem azért a Juvénak a visszavágón nem lesz gond. Ha Lisztes itt tud maradni mi lett volna belőle, Borowski jétszik a helyén, az rúgta a második gólt, 2 éve mindig mikor Lisztest lecserélte azt hozta be, mikor megsérült meg teljesen átvette a helyét. Szerintem Totti kizárt hogy összekalapálják. 3 hónap múlva kezdheti csak el a fizikoterápiát, újra kell tanúlnia járni, meg kell erőssödnie. 3 hónap múlva már Németországban lesznek a keretek. Szerintem ha Totti keretteg lesz, akkor sem lehet hasznára a csapatnak, vagy egyből rásérül. De bár ne lenne igazam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. (szerkesztve) Ha Lisztes itt tud maradni mi lett volna belőle, Borowski jétszik a helyén, az rúgta a második gólt, 2 éve mindig mikor Lisztest lecserélte azt hozta be, mikor megsérült meg teljesen átvette a helyét. Sajnos. Borowski totál csere volt Krisztián mögött. Aztán valamelyik állat lerúgta őt. Ez sajnos már "szokásos" azóta, hogy Lipcseit agyonrúgta Joao Pinto a Portoban. Addig lipi volt a vezére a csapatnak, de utána....láthatjuk hova jutott. Lisztessel is ez lesz ahogy elnézem. Szerkesztve: 2006. Február 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Szombaton is láttam egy brutális sérülést. A monstanában indokolatlanul durván játszó inter meccsén a Livorno ellen. Wome okozta és ez szegény Balleri pályfutása végét jelentette, mert már benne van a korban. Rálépett a sípcsontjára és abba az irányba hajlott a lába, amerre a gólyáknak szokott. Ez a játékos lapot sem kapott, sőt, le sem fújta a bíró, úgy kellett kirúgni a labdát. Botrány miket megengednek maguknak néhányan. Bezzeg ha Adrianonak meghúzzák a mezét, akkor azért már sárga jár, de ő megpofozhat akárkit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Továbbra is a kori bűvöletében vagyok, de ma már vége, mert este gála, és vége A jégtáncra nincsenek is szavaim, gyönyörű és elképesztő, hogy mit képesek megcsinálni. A Hoffman-Elek magyar páros szerintem jobb volt, mint ahogy pontozták őket. Az első öt helyezett mindegyike szuper volt, ember legyen a talpán, aki különbséget tud tenni. Na jó, azért tudtam egy keveset Nekem a "hófehérkék" (azt hiszem, ők voltak az ukrán páros) nem tetszett annyira, a bolgár páros viszont szenzáiós volt (talán az ötödik helyen végeztek), talán őket is lepontozták, és az originalban is, mert akkor is szenzációsat mentek. A győztes orosz páros érdemelten lett az első. A női rövidprogramot nem láttam, csak tegnap a kűrt. A magyar lányok tetszettek, igaz, hogy mindkettő esett, de ezt a bronzérmes csaj is elkövette. Az olimpiai bajnoki címet megszerző japán hölgyemény olyan gyönyörűen, könnyeden korizott, hogy igazi élvezet volt nézni, megérdemelte a győzelmet. Még laikus szemmel is láttam, hogy mennyire ott van a nő, ellenben az orosz lánnyal, aki nagyon akarta az aranyat, de ahhoz képest nem volt akkora szám a produkciója, még ha dícsérik, akkor sem (amúgy harmadik lett). Most nem volt a topon, és ez nekem átjött a képernyőn. Ma még megnézem őket este, aztán a vb-ig nyugi van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Szombaton is láttam egy brutális sérülést. A monstanában indokolatlanul durván játszó inter meccsén a Livorno ellen. Wome okozta és ez szegény Balleri pályfutása végét jelentette, mert már benne van a korban. Rálépett a sípcsontjára és abba az irányba hajlott a lába, amerre a gólyáknak szokott. Ez a játékos lapot sem kapott, sőt, le sem fújta a bíró, úgy kellett kirúgni a labdát. Botrány miket megengednek maguknak néhányan. Bezzeg ha Adrianonak meghúzzák a mezét, akkor azért már sárga jár, de ő megpofozhat akárkit. Ez tényleg undorító. Nevesebb játékosok mit megengedhetnek maguknak. Ezért is örültem, amikor pl. a Magyar-Argentín meccsen Messi-t lezavarta a pályáról Markus Merk. Kis szaros, még most tanulja meg, hogy nem tehet meg mindent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Az tényleg nagyon határozott, és jó, döntés volt Merktől. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Az tényleg nagyon határozott, és jó, döntés volt Merktől. Donát. Alig kapott levegőt a kis argentín, amikor meglátta a pirosat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. JÉgtáncban én a második amerikai párosnak drukkoltam, nekem sokkal tetszetősebbek voltak, mint a ruszkik. Nem is szimpi nekem, ez az orosz uralom, örültem, hoyg ez a slucckaja végre hibázott, és még a bronz is túl jó volt neki. Viszont a Sebestyén Julit nem értem. Tavaly itthon rendezett eb-t megnyerte, és erre fel nemhogy dobogó közelbe nincs, nemhogy pontszerő helyen sincs, még a 10 is elérhetetlen volt neki. Pedig az a szakkommentátor csaj, azt mondta, nála nem edz többet senki. Ha egy külföldi beverekszi magát a legjobbak közé, onnan senki sem tudja kirobbantani, akár milyen gyengén megy. Egy magyar könnyű szívvel a süllyesztőbe dobják vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Merk egy érdekes bíró, a hazaiaknak általában kedvez. Ma már szerintem nem állítaná ki Messi-t, akkor még nem volt neve, ma már inkább van. Sose felejtem, a 2000-es EB elődöntőt, ahol, ahogy tudott a hollandoknak fújt. Adott két 11-est, csak az egyik volt az, é jogtalanul kiállította Zambrottát. Annál nagyobb öröm volt, mikor, az olaszok végre legyőzve a 11-esek mumusát büntetőkkel mentek tovább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Attól félek, hogy azt az aranyat csak azért kapta, mert Pesten volt az Eb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Attól félek, hogy azt az aranyat csak azért kapta, mert Pesten volt az Eb. Az utóbbi két verseny óta, én is ezt hiszem. De ha itthon ilyet teljesít, mint az utóbbi két világversenyen(olimpia, EB), akkor itthon sem nyert volna. Inkább lett volna itthon gyenge és az olimpián helyezett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Inkább lett volna itthon gyenge és az olimpián helyezett. Így van. Értékesebb egy olimpiai bajnoki cím. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Lement a műkori gála, gyönyörű szép volt. Úgy láttam, hogy az EuroSport ad egy összefoglalót vagy ismétlést, megnézem akkor még egyszer. A magyar hegedűművész pasi különlegesség volt a pályán, és érdekes, hogy korizás közben ott játszott És mintha azt hallottam volna, hogy a vb márciusban lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Jól hallottad Nekem az Eb gálája sokkal jobban tetszett, ott többet viccelődtek, látványosabb volt. Például Plusenko egy szibacsból készült muszkliban szaltózott. Nagyon visszafogott volt ez az olimpiai gála. Plusenko majdhogynem a kűrjét csinálta megint. A győztes táncpár ősemberes előadása viszont jó volt. Ilyesmik kellenek egy ilyen gálára, komolytalan vicces dolgok. Amiket versenyen egyébként nem szabad, vagy nem mernek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Én csak azt a képet láttam, amin az egyik gálázós csaj beint a zsűrinek (hüvelyk ujj lefelé mutat). Szerintem ez volt a gála legértelmesebb pillanata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Jól hallottad Nekem az Eb gálája sokkal jobban tetszett, ott többet viccelődtek, látványosabb volt. Például Plusenko egy szibacsból készült muszkliban szaltózott. A győztes táncpár ősemberes előadása viszont jó volt. Ilyesmik kellenek egy ilyen gálára, komolytalan vicces dolgok. Amiket versenyen egyébként nem szabad, vagy nem mernek. Azóta már tudom, hogy március 20-án kezdődik, és Kanadából lesz. Lehet, hogy videóra veszem, és másnap nézem meg. Az EB-ből egyedül a gála egy részét láttam, azt is azért, mert tesóm szólt, hogy megy. Plushenko (már nem tudom, hogy kell írni,mert láttam néhány változatot) mókázását pont láttam. Akkor még nem tudtam, hogy sztárnak számít a korisok között. Nekem pont az ősemberes nem tetszett. Egy gála nálam inkább ünnepélyes. A gálán olyasmiket is bemutatnak, ami versenyen tiltva van. Éppen most megy a záróünnepség (na ki vitte az orosz zászlót? ), az bolondos, mókás, tényleg a felszabadult bulizásról szól, és annak arról is kell szólnia. A latinos zenék erre pont jók De jó zenéket adnak, szeretem ezeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Én csak azt a képet láttam, amin az egyik gálázós csaj beint a zsűrinek (hüvelyk ujj lefelé mutat). Szerintem ez volt a gála legértelmesebb pillanata. Erről valahogy lemaradtam Viszont az elejét egyszer sem láttam, lehet, hogy akkor volt. Kedvenc jégtáncos párosomról is lemaradtam, remélem, jönnek a vb-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Nekem pont az ősemberes nem tetszett. Egy gála nálam inkább ünnepélyes. A gálán olyasmiket is bemutatnak, ami versenyen tiltva van. Az ősemberes, már inkább revü szám volt, ilyet versenyen nem csinálnak, nekem ezért tetszett. De mástól nem láttam olyat, ami tiltva lett volna, vagy szokatlan, vagy látványos lett volna. Plusenko (szerintem tök mindegy hogy írod, cirill betűket úgy sem tudsz írni, igazából, meg csak úgy helyes, de azt hiszem a Pljusenko írás áll legközelebb a kiejtéshez, orosz neveket így szoktuk leírni ahogy ejtjük. Angol átírás is kiejtésen alapul, pl ha "J" hang van a szavak elején lefelejtik pl Jevgenyíj angulul leírva Evgeni) a gálán 3szor leugrotta a 3-as kombinácíóját, gyönyörűen, de nekem több kell, illetve, nem több, hanem más, felszabadult látványos dolgokat akarok. Nekem a gálák sosem komolyak, felszabadultak, pl All-Star gálák, vagy foci gálák, ott is a gólok cselek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Hát ez a záróünnepség pazar volt. Nekem nagyon tetszett. Ha még nem írtam volna, akkor szerintem ma veszítettük el végérvényesen a 2012 eb- rendezést. Egy szólhat talán mellettünk, az, hogy az olaszok 90-ben VB-t rendeztek, illetve most olimpiát. De mondjuk a Fifa-t nem érdekelte az sem, hogy a németek 88-ban eb-t rendeztek. Nem érdekli a két szervezetet, hogy egy ország viszonylag sűrűn rendezgetnek. De visszatérve a záróceremóniára. Nagyon pörgős volt, egy perce sem unalmas, felszabadult, látványos. Légtornászok, bohócok, lebegő ember a felfújva a magasban. Ízelítő Vancuverből, Avrile Lavine. Boticelli, Ricky Martin a 98-as VB dalával(hogy én azt hogy imádom ). Ezek az olaszok tudnak élni, Verdi operák is voltak, nem erőltetve, hanem épp annyi amennyi kell. De az olaszok ilyenek, nekik a himnuszuk sem olyan műkomolyságú, nem mű meghatottságot erőltetnek magukra, hanem pattogós, ők is táncolnak ugrálnak rá, alig bírták ki, mikor egy lassított verziója ment az eredmény hírdetésen az olasznak, nagyon felpörögtek, mikor a zene felpörgött. Na nekem nagyon tetszett az egész, minden ott volt szórekoztatott, nem csak egy olyan volt, amit csak úgy végig kell ülni unalmasan, már várja az ember, hogy vége legyen, vagy el is nyom unalmába (mint pl Athéni záróünnepség). Én azt mondtam mindig, hogy ilyesmiket csak amerikának szabad rendeznie, mert akkor lesz jó élvezhető, de mostmár jöhetnek az olaszok is(na jó Sydney is nagyon elvezetes volt). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.