Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Micsoda önvallomás. http://sportgeza.hu/forma1/2009/05/22/butt...m_lett_belolem/ Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Az Érdekes egy fickó, az tény Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Aztamindenit! De szoros volt a befutó. Kimi végre elől, remekelt a Brawn meg Vettel is ott van....... .....de unalmas is lesz holnap. Előzés nuku, legfeljebb majd a boxutcában. Button nyert. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Ja, Gyulán kívül te vagy a második, aki megfeledkezik Kimi Kerséről. Azért neki cikibb. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Ja, Gyulán kívül te vagy a második, aki megfeledkezik Kimi Kerséről. Azért neki cikibb. Nem feledkeztem meg róla. De gondolod, hogy Button nem fogja a startnál az aszfaltig nyomni a gázpedált? :D Nem egy hosszú az a célegyenes. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Amúgy jópofa gyerek ez a Button. .D Tiszta stressz a srác. Ha összeadjuk az ő és Kimi pulzusszámát a rajtnál olyan kettőtízet kapnánk. Ebből negyven Kimitől jönne. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. A Kers sokkal gyorsabb gyorsulást eredményez, akármennyire nyomja tövig Jenson. Legalábbis nagyon remélem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. A Kers sokkal gyorsabb gyorsulást eredményez, akármennyire nyomja tövig Jenson. Legalábbis nagyon remélem. Meglátjuk. Ha nem döglik be Kimi KERS-e akkor van némi esély. De én már annak is örülnék ha második helyen érne be. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Hogyaza... http://sportgeza.hu/forma1/2009/05/27/a_ko...magyar_nagydij/ Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Kell a pénz a villákhoz. De nem baj, ezek már nem sokáig húzzák. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Szomorúan olvastam, de remélem, még nem végleges döntés. Off Szívem, utána sem jön jobb, szóval ezt hanyagoljuk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Kell a pénz a villákhoz.De nem baj, ezek már nem sokáig húzzák. Aztán jönnek a rosszabbak. Egyébként egy címeres ökör aki a Forma-1 -től szabadulni akar. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Aztán jönnek a rosszabbak. Egyébként egy címeres ökör aki a Forma-1 -től szabadulni akar. Azt nem tudni pontosan, de élvezet lesz nézni ahogy a mostaniak bepánikolva menekülnek majd. Kíváncsi vagyok, hogy ezek után a motoros gp pálya megépül e majd. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Egyébként egy címeres ökör aki a Forma-1 -től szabadulni akar. Na ez az, sokan be akarnak jutni, nemhogy kijutni. Nem kell mindentől szabadulni a ktgcsökkentés miatt Ez nem pusztán a pénzről szól, remélem, ezt belátják majd. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Elég gyenge volt a mai futam. Egyedül talán Vettel volt az aki miatt izgulni lehetett, Barrichello sajnálom, jól elbatyta, de aki nem tud uralkodni magán az így jár. Ferrari megint szégyenbe maradt, akárcsak a McLaren. Button tuti világbajnok lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Ez a forma1 most még annyira sem izgalmas, mint anno amikor mindig Schumacher nyert. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Szerintem ez egyáltalán nem így van. Sajnos én tegnap nem láttam, de eddig messze jobb futamokat láttunk idén, mint amikor Schumacher folyton nyert. Tegnap egyébként mondta egy fickó, hogy Buttonnak az az egy előnye van mindenkivel szemben, ami MS-nek is volt: Ross Brawn. Hajlamos vagyok egyetérteni vele. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megtalálta a xenomorfját. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Ross Brawn biztos fontos dolog, de azért jó pilóta nélkül nem megy. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Valahogy Barrichello olyan a Brawn-nál, mint Vettel a Red Bullnál. Sorozatosan elbatyák a futamaikat a csapatfőnökök. Oks, Rubens most elég forrófejű és meggondolatlan volt, a kocsi is lefulladt a rajtnál, igaz, versenyzett. De Vettel futamát nagyon elszúrták. Látszik, hogy ott a csapat a VB-re gyúr. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Rubens és Vettel között van egy apró különbség: Vettel tehetséges, Barrichello meg egy lúzer. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Számból vetted ki a szót Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Lehet, hogy az, de már vagy ezeréve ott van a futamokon, sok tehetségesebb versenyző meg jóval kevesebb ideig bírta Ez sem lebecsülendő Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Kaká a Realba!!!!!! Reszkessetek katalánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Még mindig azt vallom, hogy könnyű összevásárolni egy csapatot, mint önerőből naggyá tenni. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Még mindig azt vallom, hogy könnyű összevásárolni egy csapatot, mint önerőből naggyá tenni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Lothar Matthaus lett a Fehérvár edzője. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Mint tegnap kiderült, Talma esélyt kapott a Moto Gp-ben Az első edzésen ugyan az utolsó lett, de ehhez tegyük hozzá, hogy előtte két órával tudta meg, hogy versenyezhet. Ma második időmérő, holnap meg futam délután két órától http://sportgeza.hu/sport/2009/06/12/talma...epre_szuletett/ Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. No ez egy jó hír, mégsem marad versenyzés nélkül Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.