MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Ha ez így van, akkor minek panaszkodnak folyton, hogy nem elég izgalmasak a futamok? Holott nézhetik a nagy neveket Szerintem, akik nézik, mindkettőre vágynak, de meglátjuk, hogy megkapjuk-e vajon mindkettőt majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Vettel hozta a kötelezőt, vele együtt az egész Red Bull. Ez a hétvége az ővék volt. Máskülönben unalmas volt, olyan veszett nagy küzdelmek nem voltak benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Én meg július 23-án pont Pesten leszek, van már két programom aznapra, majd hozzácsapjuk anyuval a várbeli Forma-bulit is Legalább is ez a terv még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Miből gondolod, hogy nem lesz jobb, amit esetleg a kilépő csapatok létrehoznak? Vagy ami marad? Én még nem temetném, mert lehet, hogy ezáltal újul meg valóban a sportág. Sajnos tudjuk, hogy gondok vannak, nem elég izgalmasak a futamok, stb. és ez a tendencia évek óta megy. Persze tavaly meg idén voltak jó futamok, de akkor is ez van. Azért próbálnak annyi szabályt is módosítani, hogy ezen változtassanak. Más kérdés, hogy a szabálymódosítások hada bejön-e vagy sem. Egyébként ez egy üzlet, folyton a pénzről szól minden És ez már egyszer majdnem szakadáshoz vezetett, a pénz, mint motiváció nem újdonság a Forma1-ben. Egyébként meg más az üzlet és más valaki a magánéletben, a kettőt nem szabad keverni Ara gondolok, hogy ha ez így lesz akkor vége a Forma 1-nek mint névnek.Ez olyan, mintha mondjuk az Adidasból kiválna az emberek 90 %-a, és új céget alapítana, mondjuk Fasor néven.Onnantól kezdve az Adidasnak mint márkanév vége lenne.Én úgy gondolom, hogy a ma emberének nincs joga szétverni ilyen régi versenyszériát.Lehet hogy jó lesz az új verseny, de az már nem lesz az igazi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Lehull a lepel....akarom mondani a bukósisak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. VAN ISTEN!!!! http://sportgeza.hu/forma1/2009/06/24/mosl...akad_a_forma-1/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Pont most akartam belinkelni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Olvastam én is. No ezért kellett már itt sírni-ríni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Ki sírt? :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Ez szólás-mondás volt, de eléggé komor volt itt a hangulat a téma miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Olvastam én is. No ezért kellett már itt sírni-ríni? Várható volt, hogy ez lesz. Szerintem jobb lenne ha az egész cirkusz feloszlatná önmagát, a pénzt odaadnák az éhezőknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Én örültem volna annak is ha különvállnak, minden megszórítás nélkül. A Forma 1 ne megkötésekről szóljon állandóan. Szabályok persze kellenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Button: Én vagyok minden idők legjobbja A szezon előtt mindössze egyetlen futamgyőzelemmel rendelkező Jenson Button idén már hat elsőséget gyűjtött be, és minden bizonnyal ez is felelős azért, hogy a bajnoki pontverseny éllovasa nemes egyszerűséggel magát nevezte minden idők legjobb F1-es pilótájának. http://f1hirek.hu/hir/Button__En_vagyok_mi...ja_200907061142 És Schumi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Ezt olvastam én is. Tekintve, hogy angol a gyerek, felesleges beképzeltnek titulálni ( egy bizonyos szempontból legalább is ), a sajtó most éppen őt szemelte ki, hogy fricskáza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Ez egy kicsit erős cím vele kapcsolatban. Attól még marha messze van, újságcímszalagok ide vagy oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! http://sportgeza.hu/tenisz/blog/2009/07/10...elcsoda_mellei/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Várható volt, a sportág hátránya Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Ha túl nagy, akkor nem csak a sportágé, hanem úgy általában is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Ha túl nagy, akkor nem csak a sportágé, hanem úgy általában is Ok, erről én nem tudtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Férfiember vagy, nem tudhatod, milyen piszok kényelmetlen és még nehéz súlyú is lehet Legalább is én már hallottam ismerőst erről panaszkodni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Nincs olyan természetes nagy mell (is), amibe a férfiember ne fúrná bele az arcát. Ergó hülyeséget követett el. Nem lett volna itt gond vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Jah, mert Te a vicces oldaláról fogod fel, más meg nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Eh, méghogy vicces. El tudom képzelni milyen veszélyeknek volt kitéve a barátja amikor teljesítette a kötelességét. Akár meg is fulladhatott volna. ( és ebben az esetben a legszebb halál...egyike) Szóval ne tessék itt ezt elbagatelizálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Szerinted mennyire érdekli őt a barátja, ha a megélhetése és az eredményei forognak kockán? Amúgy is, nem az egészert szedette le és a te szavaiddal élve: "Nincs olyan természetes [..] mell [..], amibe a férfiember ne fúrná bele az arcát." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Van más sportág is Alkalmazkodhatot volna Férfi ember se vágja le azért, mert zavarja ha olykor szűkösnek érzi körülötte a ruhaanyagot. :lol: Oks, oks, azt írtam....de gyászolni azért még lehet :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. MotoGP: Amerikában 3D-ben is rögzítettek Szenzációs hír: az NBA után a MotoGP futamait is Fusion 3D kamerával rögzítették az Egyesült Államokban. A MotoGP mezőnye a múlt héten járt az Egyesült Államokban, a Laguna Seca versenypályán rendezett futamon Talmácsi Gábor először nem ért célba a sorozatban. Sporttörténeti jelentősége azonban más miatt volt a futamnak: a Pace Fusion 3D kamerái is rögzítették azt, kitaposva az utat a közeli-távoli jövőben bevezetendő, élő 3D-s közvetítések előtt. A Fusion 3D rendszerével az idén 56 NBA meccset közvetítettek Las Vegasból, ugyanezzel a technikával rögzítették James Cameron új filmjét, az Avatart is. A jövőbe mutató technológia dupla lencsés megoldással éri el, hogy a bal és a jobb szem külön képet kapjon, alapjait két Sony HD kamera képezi. A Laguna Seca-i verseny mellett a Red Bull Indianapolis GP-n is tesztelnek majd a szakemberek, hogy az idei év későbbi szakaszában be is mutassák a produktumot. http://autolabor.hu/index.php?mi=cikkek&am...&hirid=8859 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Így legyen 5-ösöm, hogy a hírben felbukkan az Avatar Ez már beteges szerintem, Jake. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hiába no, a tévés közvetítések is haladnak a korral Muszáj nekik is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. (szerkesztve) Így legyen 5-ösöm, hogy a hírben felbukkan az Avatar Ez már beteges szerintem, Jake. Hát na..ilyen egy fanatikus, filmet váró egyén, mint én. Azt hittem jó helyen járok, mikor ebbe a fórumba kezdtem írogatni. Szerkesztve: 2009. Július 10. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Off Szerintem azért jó helyen jársz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.