Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ha ez így van, akkor minek panaszkodnak folyton, hogy nem elég izgalmasak a futamok? :roll: Holott nézhetik a nagy neveket :)

Szerintem, akik nézik, mindkettőre vágynak, de meglátjuk, hogy megkapjuk-e vajon mindkettőt majd.

Hozzászólás ideje:

Vettel hozta a kötelezőt, vele együtt az egész Red Bull. Ez a hétvége az ővék volt. :roll:

Máskülönben unalmas volt, olyan veszett nagy küzdelmek nem voltak benne.

Hozzászólás ideje:

Én meg július 23-án pont Pesten leszek, van már két programom aznapra, majd hozzácsapjuk anyuval a várbeli Forma-bulit is :roll: Legalább is ez a terv még :)

Hozzászólás ideje:
Miből gondolod, hogy nem lesz jobb, amit esetleg a kilépő csapatok létrehoznak? Vagy ami marad? Én még nem temetném, mert lehet, hogy ezáltal újul meg valóban a sportág. Sajnos tudjuk, hogy gondok vannak, nem elég izgalmasak a futamok, stb. és ez a tendencia évek óta megy. Persze tavaly meg idén voltak jó futamok, de akkor is ez van. Azért próbálnak annyi szabályt is módosítani, hogy ezen változtassanak. Más kérdés, hogy a szabálymódosítások hada bejön-e vagy sem.

Egyébként ez egy üzlet, folyton a pénzről szól minden :) És ez már egyszer majdnem szakadáshoz vezetett, a pénz, mint motiváció nem újdonság a Forma1-ben.

Egyébként meg más az üzlet és más valaki a magánéletben, a kettőt nem szabad keverni :|:)

Ara gondolok, hogy ha ez így lesz akkor vége a Forma 1-nek mint névnek.Ez olyan, mintha mondjuk az Adidasból kiválna az emberek 90 %-a, és új céget alapítana, mondjuk Fasor néven.Onnantól kezdve az Adidasnak mint márkanév vége lenne.Én úgy gondolom, hogy a ma emberének nincs joga szétverni ilyen régi versenyszériát.Lehet hogy jó lesz az új verseny, de az már nem lesz az igazi.

Hozzászólás ideje:

Én örültem volna annak is ha különvállnak, minden megszórítás nélkül. A Forma 1 ne megkötésekről szóljon állandóan. Szabályok persze kellenek. :lol:

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Button: Én vagyok minden idők legjobbja

A szezon előtt mindössze egyetlen futamgyőzelemmel rendelkező Jenson Button idén már hat elsőséget gyűjtött be, és minden bizonnyal ez is felelős azért, hogy a bajnoki pontverseny éllovasa nemes egyszerűséggel magát nevezte minden idők legjobb F1-es pilótájának.

http://f1hirek.hu/hir/Button__En_vagyok_mi...ja_200907061142

És Schumi? ;)

Hozzászólás ideje:

Ezt olvastam én is. Tekintve, hogy angol a gyerek, felesleges beképzeltnek titulálni ( egy bizonyos szempontból legalább is ;) ), a sajtó most éppen őt szemelte ki, hogy fricskáza.

Hozzászólás ideje:

Férfiember vagy, nem tudhatod, milyen piszok kényelmetlen és még nehéz súlyú is lehet :lol: Legalább is én már hallottam ismerőst erről panaszkodni :lol:

Hozzászólás ideje:

Eh, méghogy vicces. :lol: El tudom képzelni milyen veszélyeknek volt kitéve a barátja amikor teljesítette a kötelességét. Akár meg is fulladhatott volna. :lol: ( és ebben az esetben a legszebb halál...egyike)

Szóval ne tessék itt ezt elbagatelizálni :lol:

:D

Hozzászólás ideje:

Szerinted mennyire érdekli őt a barátja, ha a megélhetése és az eredményei forognak kockán? :lol:

Amúgy is, nem az egészert szedette le és a te szavaiddal élve: "Nincs olyan természetes [..] mell [..], amibe a férfiember ne fúrná bele az arcát."

Hozzászólás ideje:

Van más sportág is :lol: Alkalmazkodhatot volna :lol::D

Férfi ember se vágja le azért, mert zavarja ha olykor szűkösnek érzi körülötte a ruhaanyagot. :lol: :lol:

Oks, oks, azt írtam....de gyászolni azért még lehet :) :)

Hozzászólás ideje:

MotoGP: Amerikában 3D-ben is rögzítettek

Szenzációs hír: az NBA után a MotoGP futamait is Fusion 3D kamerával rögzítették az Egyesült Államokban.

A MotoGP mezőnye a múlt héten járt az Egyesült Államokban, a Laguna Seca versenypályán rendezett futamon Talmácsi Gábor először nem ért célba a sorozatban. Sporttörténeti jelentősége azonban más miatt volt a futamnak: a Pace Fusion 3D kamerái is rögzítették azt, kitaposva az utat a közeli-távoli jövőben bevezetendő, élő 3D-s közvetítések előtt.

A Fusion 3D rendszerével az idén 56 NBA meccset közvetítettek Las Vegasból, ugyanezzel a technikával rögzítették James Cameron új filmjét, az Avatart is. A jövőbe mutató technológia dupla lencsés megoldással éri el, hogy a bal és a jobb szem külön képet kapjon, alapjait két Sony HD kamera képezi.

A Laguna Seca-i verseny mellett a Red Bull Indianapolis GP-n is tesztelnek majd a szakemberek, hogy az idei év későbbi szakaszában be is mutassák a produktumot.

http://autolabor.hu/index.php?mi=cikkek&am...&hirid=8859

Hozzászólás ideje:
Így legyen 5-ösöm, hogy a hírben felbukkan az Avatar :lol:

Ez már beteges szerintem, Jake.

Hát na..ilyen egy fanatikus, filmet váró egyén, mint én. Azt hittem jó helyen járok, mikor ebbe a fórumba kezdtem írogatni. :lol::D

Szerkesztve: - JakeSully

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.