Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Jelenleg ezek nagyon alulszerepeltek. Főleg a jó húsz évvel ezelőtti állapotukhoz képest. Na akkor voltak igazán klasszisok Kilencvenben a brazilok nagyon sz*rok voltak. Ellenben az Argentinok döntőt játszottak - a németekkel.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Előre szólok: a legparázsabb meccseket a brazilok mindig a hollandokkal vívták, és mindig csak egy kis nüansznyi döntött. Nagyon egy ágon vannak megint. Hajrá Mexikó! Nekem az a Dos Santos gyerek tetszik nagyon. Nagyon technikás, csak még fiatal.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Hajrá Mexikó!Nekem az a Dos Santos gyerek tetszik nagyon. Nagyon technikás, csak még fiatal. Jaja, szerintem is remekül terelgeti a bőrt. De a kapus is szimpatikus.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Meghívod valamire? Hát mondjuk érdekes lenne velük leülni egy tequilapárbajra
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve khm, lehet, hogy régen néztem már focit,......de hová tűntek a pénztárgépszalagok?
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Gyönyörű lesgóllal vezetnek az argentínok!!! Hajráá :D Szerkesztve: 2010. Június 27.15 éve - JakeSully
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Ezeknek a b*zi Argentinoknak mennyi szabálytalan gólját adják még meg? Szerkesztve: 2010. Június 27.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Ebből a VB után marha nagy balhé lesz. Fejek fognak hullani.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Spori a baromságodra egy nagyszerű gyógyszert ajánlok: harakiri!
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Tényleg ő az egyetlen normális spori az egész VB-n! 2-0 (FACEPALM )
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Jaj de sima meccs...Na jöhetnek a németek. Argentinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Jaj de sima meccs...Na jöhetnek a németek.Argentinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Agyonverik ezt a csürhét!
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve De most mi bajotok az argentínokkal. Tehetséges svédek játszanak benne mint pl Di Maria Nagy tehetségnek tartom
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Milyen bunyó volt már a lefújás után. Ezek az öltözőfolyosón szétkapják egymást
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Milyen bunyó volt már a lefújás után. Ezek az öltözőfolyosón szétkapják egymást Meglepődnék, ha nem lenne kiállítás.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Köszönjük FIFA! Az argentin és brazil szeretetem továbbra is erősen buzog.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Köszönjük FIFA! Az argentin és brazil szeretetem továbbra is erősen buzog. Ha már nem engedik a videó bírót, akkor legalább legalizálhatnák a bírók eutanáziáját.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve A németek reszkethetnek!Mekkora meccs lesz! Legyalázunk titeket! Maradona sírva úszhat haza! Sokkal jobbak vagyunk!!! Olé!!!
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Jövő szombatra lefoglaltunk egy asztalt egy sörözőbe estére. Milyen meccs lesz akkor?
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Jövő szombatra lefoglaltunk egy asztalt egy sörözőbe estére. Milyen meccs lesz akkor? Paraguay/Japán - Spanyol/Portugál meccsek győztesei mérkőznek meg este 20:30 -kor.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Paraguay/Japán - Spanyol/Portugál meccsek győztesei mérkőznek meg este 20:30 -kor. Köszi.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.