Hozzászólás ideje: 2010. Július 7.15 éve Hú még nem kezdődött el. Akkor: Németország - Spanyolország 3-0
Hozzászólás ideje: 2010. Július 7.15 éve Németország - Spanyolország 1-2 Természetesen a sör behűtve. Én a döntőre hűtöm őket. De oda rendesen.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 7.15 éve Amúgy most a polipp a spanyolokat jósolta győztesnek. Kolléganőm ma mesélte, hogy van Németországban valaki, aki megjósolja a meccseket, és eddig minden jóslata bejött, ő is a spanyolokra tett Bár bejönne minden ilyen népi babona és társai
Hozzászólás ideje: 2010. Július 7.15 éve Ody hogyhogy a spanyolok győzelmére fogadsz?Annyi mindenki a németek győzelmét várja, hogy úgy érzem a spanyolok nyernek.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 7.15 éve Nem úgy tűnik, hogy gólesőre számíthatunk ezen a meccsen.Nagyon 0-0 szaga van.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 7.15 éve Vagy hátha az egyik hasonló lövés bemegy, mint ami az előbb volt. Az lenne a legjobb. Viszont végre látom, hogy messzebbről is lőnek a kapura, ezért morogtam már párszor Más kérdés, hogy nem ment be, de hátha. Szerkesztve: 2010. Július 7.15 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2010. Július 7.15 éve Vagy hátha az egyik hasonló lövés bemegy, mint ami az előbb volt. Az lenne a legjobb. Viszont végre látom, hogy messzebbről is lőnek a kapura, ezért morogtam már párszor Más kérdés, hogy nem ment be, de hátha.Szerintem 0-0 lesz és tizivel a németek mennek tovább.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 7.15 éve Azért remélem, hogy nem. A meccs alapján most a spanyolok a jobbak, nekik kéne továbbmenniük, és góllal.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 7.15 éve Azért remélem, hogy nem. A meccs alapján most a spanyolok a jobbak, nekik kéne továbbmenniük, és góllal. Jaja!
Hozzászólás ideje: 2010. Július 7.15 éve Az már nem valószínű. Casillas pedig, ááááá... remélem, kivéd mindent ( )
Hozzászólás ideje: 2010. Július 7.15 éve Annak a polipnak mindig igaza van.. Hogy csinálja? Buzognak benne a midi-chlorianok...
Hozzászólás ideje: 2010. Július 7.15 éve Ezek a németek 4-et rúgtak az argentinoknak, most meg szenvednek.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 7.15 éve Ezt a meccset se a spanyolok nyerték meg, hanem a németek veszítették el. Az első félidőben is kb így kellett volna hajtaniuk a németeknek.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.