lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Igen, lepergett... de szerencsére nem lett baj. Megegyezésese meccs? Nem te mondtad régebben, hogy a megegyezéses meccsek mindig sok gólos döntetlenek, nem 0-0-ák? Donát Kivétel erősíti a szabályt. Akár megegyezéses volt akár nem szar meccs volt, mindkét csapat kieshetne nyugodtan nem sírnék értük. Arsenal a moszkva ellen is produkált egy kabaréba illő 0-0-t, ez nem kabaréba, hanem siralomházba illett. Hát a BL most szünetel februárig. Mérleget megvonva elég felejthető ősz volt. Pedig a vb utáni BL mindig jó szokott lenni. 98-ban MU parádé, 2002-ben Juve. Most senki nem erőltette meg magát. Az, hogy a Milan ezzel a teljesítménnyel 10 ponttal csoportelső eléggé lerontja a színvonalat, tekintve, hogy a nála sokkal jobban focizó Bréma 10 ponttal csak a 3 helyre volt csak képes. Azt ezért sajnálom, hogy az Olympiakosz nem érte el legalább az uefa kupa helyezést, mert ez szt jelenti többé nem láthajuk Rivaldot. Ugyanis szezon végén visszavonul, görög bajnokikat, mert nem igazán közvetítenek. Ő nagy kedvencem. Ronaldinho, mitha tőle tunult volna focizni. Ez a szabadrúgás, mit a Brémának rúgott, arra hajaz, amikor Rivaldo egyet magasan becsavart a Milannak Milanóban, majd legközelebb szinte ugyanonnan laposan a sorfal alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Ronaldinho akárkitől tanult is, remek mesterei voltak, az egyszer biztos. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. http://www.bestfootballer.com/ Puskás vesztett jópár százalékot, amióta utoljára szavaztam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Szavaztam én is. Utcahosszal vezet Öcsi bácsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Várhidi egy évig még szövkap. Én örülök neki! Tetszett a koncepció és remek szakember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Ennek én is örülök, kíváncsi vagyok mit tud csinálni hosszú távon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 14. Sejtettem, hogy ez lesz. De örülök neki! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Most csak én maradtam le róla, vagy tényleg nem adták a mostani műkorit (GP) épkézláb csatornán? Gratula Sebestyén Julinak a 6.helyért, és nem mellékesen kedvenc jégtáncosaimnak az 1. helyért De megnéztem volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Talán az Eurosporton adták....nekem nem hiányzott. Ez nőknek való sport. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Nem adták, legalább is nem láttam beírva Különben meg foci legalább 3 csatornán megy, jó lenne, ha egyen menne más is Női? Azért, mert szép látványra? Érdekes, hogy közben meg pasik is művelik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Én egy pasit se ismerek, aki szeretné a műkorcsolyát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Régen tradíció volt a műkorcsolyát nézni év elején. Rózsa Gyuri és Gyulai rengeteget készültek, mikor még fekete fehér tv volt, hogy milyen színeket találjanak ki a ruhákra. Rengeteg színt ők találtak ki, ami nem létezett a nyelvben. Annak is nagy hagyománya volt, hogy mindenki a szovjet ellen drukkolt, tökmindegy ki nyer csak ne az. Mint a Hokiban, néha a csehek nyertek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Én egy pasit se ismerek, aki szeretné a műkorcsolyát. Attól, hogy Te még nem ismersz, az nem azt jelenti, hogy nincs is olyan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Lok: Ezt nem értem. Ha fekete fehér volt a TV, nem mindegy volt, hogy milyen szinű ruha? Úgy is csak fekete fehérnek látszott... vagy hogy? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Lok: Ezt nem értem. Ha fekete fehér volt a TV, nem mindegy volt, hogy milyen szinű ruha? Úgy is csak fekete fehérnek látszott... vagy hogy? Donát Épp azért találták ki a Rózsa gyuriék a színeket. Ha látod milyen színű nem kell mondani. Mivel FF volt ezét kell, mondani, hogy a szoknyája lila, az inge barackszínű, meg stb. Színes tv-ben nincs értelme színeket mondani csak FF-ben vagy rádióban. Érted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Persze, ezt értem. Csak azt nem értem, hogy miért találtak ki ehhez új szineket? A régiekkel nem lehetett leírni? Meg aztán... úgy se lehetett ellenőrizni ( a fekete fehérség miatt), hogy milyen szinű pólót visel az illető Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 19. A régiekkel nem lehetett leírni? Meg aztán... úgy se lehetett ellenőrizni ( a fekete fehérség miatt), hogy milyen szinű pólót visel az illető Donát Éppenséggel le lehetett volna, de az hosszútávon monoton. Szimplán nem azt mondták, hogy sárga, hanem citromszínű. De biztos kavarták úgy a szavakat, hogy olyan szó előtte nem létezett, és lehet, hogy a szín sem volt olyan. Egyszer egy ilyen nosztalgázó műsorban mesélték, hogy új színeket találtak ki. Pont szegény Gyulai mondta a halála előtt. Rózsa Gyuri is elmesélte mikor először ment kommentálni. Nyaggatta Gyulait, hogy magyarázza el neki melyik milyen ugrás, mindig halogatta, hogy majd ráérünk. Egyszer már menni kell a kommentátor fülkébe. Rózsa Gyuri mondja, hogy el sem mondta neki a ugrásokat. Gyulai azt mondta, nem baj. Tudsz németül. Mondja igen. Akkor kérd az egyik füledre az osztrák kommentátort, és kész. Rákérte az mindent elmondott helyette, mert kiderült, hogy akkor vonult vissza sokszoros világbajnok műkoris. Az persze, hogy vágja az ugrásokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Ja, most már világos! Köszi. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 22. Most mondta el Rózsa Gyuri 40 című műsorban ezt a koris sztorit, amit leírtam, csak ő pontosabban emlékezett mint én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Melyik adón ment ez a műsor? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 23. m1 21:00 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Lazio drukkerek segítsetek.Nagyon megköszönném ha valaki segítene megszerezni a Lazio indulóját mp3 vagy akár más formátumban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. (szerkesztve) Lazio drukkerek segítsetek. Rühellem a Laziot. Szerkesztve: 2006. December 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Lazio drukkerek segítsetek.Nagyon megköszönném ha valaki segítene megszerezni a Lazio indulóját mp3 vagy akár más formátumban. Beírod a Google-ba, hogy Lazio Inno és kidob egy csomót. Bemásolom az elsőt amit nekem kidobott. http://www.lazioebasta.it/download.html Inno egyébként indulót jelent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 26. http://www.nemzetisport.hu/Stream_player_i...?stream_id=1173 Hajdú B. Pista a fociról beszél és érinti az SW-t is! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Minden szava igaz! És a hasonlat is jó volt! Hajdú B for president! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Beírod a Google-ba, hogy Lazio Inno és kidob egy csomót. Bemásolom az elsőt amit nekem kidobott. http://www.lazioebasta.it/download.html Inno egyébként indulót jelent. Köszönöm szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Köszönöm szépen Nagyon szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.