Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot? 50 felhasználó szavazott

1. 1. Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot?

• igen
      15
    • nem
      23
    • nem tudom eldönteni
      10

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez az asztal sem sokkal magasabb egy sámlinál :P

Te, egyébként az nem szerepel a videóban, hogy nem lehet rá sörökkorsót tenni, szóval akár még arra is alkalmas lehet, eléggé multifunkcionálisnak tűnik :)

Hozzászólás ideje:

Hát pedig sok hely nincs rajta ahová gond nélkül letehetnéd a korsót. ( én ilyen formában értettem az egészet) Hol a lámpát kapcsolnád fel, hol chapter váltanál a DVD-n pl. :)

Hozzászólás ideje:
Hát pedig sok hely nincs rajta ahová gond nélkül letehetnéd a korsót. ( én ilyen formában értettem az egészet) Hol a lámpát kapcsolnád fel, hol chapter váltanál a DVD-n pl. :P

Mit számít neked hova rakod a korsót? Vagy abban csak víz lesz? :)

Hozzászólás ideje:
Mit számít neked hova rakod a korsót? Vagy abban csak víz lesz? :)

Eh, vaksi. :P Alább mit írtam erre az én részemről? :P

Hozzászólás ideje:
Te akkor se emlegesd a korsót, nem neked való készítmény az. :P

Hé, fél liter üdítő azért abba is belefér :P:)

Hozzászólás ideje:
Budapesten a West End Hilton ad otthont immár tíz éve az audió és videó szórakoztató beremdezések kiállításának. Számos hazai gyártó, forgalmazó állítja ki itt többek között a házimozi termékeit.

http://www.hazimozihifishow.hu/

Mostanra már megnyílt rendesen az oldal, sőt, kiderűlt, hogy egy hónappal korábbra hozták a kiállítást. :para:

Hozzászólás ideje:
Mostanra már megnyílt rendesen az oldal, sőt, kiderűlt, hogy egy hónappal korábbra hozták a kiállítást. :para:
Eddig is Októberre írták a showt
Hozzászólás ideje:
Eddig is Októberre írták a showt

Amikor először linkeltem be, akkor még november volt kiírva. :para: Csodálkozok, hogy októberre rakták, mert eddig mindig novemberben volt.

Hozzászólás ideje:

A filmek topicból:

Feljődés, Oldie, fejlődés. Így lehet gyorsítani a formátum váltást.

Nekem is 2003-ig csak CD olvasóm volt a gépbe és nagy Pc Guru kedvelő voltam. Egyik hónapról a másikra átáltak DVD-re. Mivel kedveltem a magazint, így vettem DVD olvasót.

Drasztikusan ugyan, de rábírtak a fejlődésre. Akinek fontos a film az vesz BR olvasót gépbe/PS3-at/BR lejátszót.

Egyszer úgy is kell venni, nem? :rock:

Most nem mindegy, hogy előbb vagy utóbb? Számomra is úgy volt, hogy Karácsonyra veszek BR olvasót, de pár nap múlva jön az FFAC BR-en amit megveszek, de nem biztos, hogy kibírom karácsonyig, hogy ne nézzem meg, így előbb veszek BR olvasót. :rock:

Hozzászólás ideje:

Jelen anyagi helyzetben sem előbb, sem utóbb nem jöhet szóba.......BR asztali lejátszó, hozzá képmegjelenítő, aztán erősítő.

Másrészről úgy ne akarjanak erőltetni semmit, amíg fullba nem használják ki a DVD-ben rejlő lehetőségeket. Mi az, hogy nem fér rá plusz fél óra????????? Az extralemezen pl nem hinném, hogy annyi extra lefoglalná a teljes helyet.

Hozzászólás ideje:
Jelen anyagi helyzetben sem előbb, sem utóbb nem jöhet szóba.......BR asztali lejátszó, hozzá képmegjelenítő, aztán erősítő.
Úgy tudom nemrég vettél gépet nem is kevésért. Ergo Az a gép vinné a BR filmet. A minap láttam 30-ért BR olvasó combót, az meg nem túl nagy kiadás ha úgy vesszük, hogy jó pár évig nem kell hozzá nyúlni.
Hozzászólás ideje:
Úgy tudom nemrég vettél gépet nem is kevésért. Ergo Az a gép vinné a BR filmet. A minap láttam 30-ért BR olvasó combót, az meg nem túl nagy kiadás ha úgy vesszük, hogy jó pár évig nem kell hozzá nyúlni.

Egy 17 colos monitorhoz nem "kötök" BR olvasót. A harminc rúgó meg talán pont elég, hogy a téli fűtést bírjam valahogy. A szórakozásról nem is beszélve ami pár mozijegyet jelent.

Hozzászólás ideje:
Egy 17 colos monitorhoz nem "kötök" BR olvasót. A harminc rúgó meg talán pont elég, hogy a téli fűtést bírjam valahogy. A szórakozásról nem is beszélve ami pár mozijegyet jelent.
Azt hittem nagyobb monitorod van :) Egy 22-es, 26-osra tippeltem volna.

De jól van, ha nincs rá keret, akkor nincs.

Hozzászólás ideje:

De persze ha a hétvégén én nyerem meg a lottó ötöst, visszatérünk erre a problémakörre és tuti, hogy Ody elé parkolok majd :)

Hozzászólás ideje:
A filmek topicból:

Feljődés, Oldie, fejlődés. Így lehet gyorsítani a formátum váltást.

Nekem is 2003-ig csak CD olvasóm volt a gépbe és nagy Pc Guru kedvelő voltam. Egyik hónapról a másikra átáltak DVD-re. Mivel kedveltem a magazint, így vettem DVD olvasót.

Drasztikusan ugyan, de rábírtak a fejlődésre. Akinek fontos a film az vesz BR olvasót gépbe/PS3-at/BR lejátszót.

Egyszer úgy is kell venni, nem? :)

Most nem mindegy, hogy előbb vagy utóbb? Számomra is úgy volt, hogy Karácsonyra veszek BR olvasót, de pár nap múlva jön az FFAC BR-en amit megveszek, de nem biztos, hogy kibírom karácsonyig, hogy ne nézzem meg, így előbb veszek BR olvasót. :)

Azért ez elég gusztustalan módja a formátumváltásnak.Nem tudom mennyit keresel. de egy átlag magyar bérből kigazdálkodni egy BR-lejátszót nagyon nehéz.És semmi értelme.Pár éven belül lemennek az árak 15-20000 ft-ra.Na majd akkor veszek én is.Amit írtál 30 rongyért számítógépbe az is baromi drága, ha azt vesszük, hogy egy dvd-író kb 7000 ft.Én csak akkor váltottam dvd-olvasóra a computeremben mikor a Plextor lement 15000-re.Hiába veszel különben br-lejátszót, ha a megjelenítőd nem jó.Ahhoz minimum egy full-hd-s plazma kell.

Hozzászólás ideje:
Azért ez elég gusztustalan módja a formátumváltásnak.Nem tudom mennyit keresel. de egy átlag magyar bérből kigazdálkodni egy BR-lejátszót nagyon nehéz.És semmi értelme.Pár éven belül lemennek az árak 15-20000 ft-ra.Na majd akkor veszek én is.Amit írtál 30 rongyért számítógépbe az is baromi drága, ha azt vesszük, hogy egy dvd-író kb 7000 ft.Én csak akkor váltottam dvd-olvasóra a computeremben mikor a Plextor lement 15000-re.Hiába veszel különben br-lejátszót, ha a megjelenítőd nem jó.Ahhoz minimum egy full-hd-s plazma kell.

Pedig én is akarok venni, és itt inkább az számít, hogy mit adnak ki ami érdekel. Ha pl. most jönni fog BR -en a TCW első évada, én biztos nem várok éveket csak azért, hogy lemenjen az ára. Persze nekem van pénzem, így könnyebb helyzetben vagyok.

Hozzászólás ideje:
Pedig én is akarok venni, és itt inkább az számít, hogy mit adnak ki ami érdekel. Ha pl. most jönni fog BR -en a TCW első évada, én biztos nem várok éveket csak azért, hogy lemenjen az ára. Persze nekem van pénzem, így könnyebb helyzetben vagyok.

Persez ez nyílván pénzkérdés.

Hozzászólás ideje:

Havi 60-90 között változik a keresetem amiben benn van az ösztöndíjam is. Kiadásom ebből úgy kb. 50 ezer körül mozog, a többi megy a kikapcsolódásra vagy takarékoskodásra megy el. A kikapcsolódás nálam a DVD (hamarosan már csak BR), makett, játékok, könyvek jelenti, lévén nem megyek bulizni, nem cigizek, nem iszok.

Nézni a filmeket most egy 22" LCD monitoron nézem, de ez hamarosan cserére kerül, nagyobb lesz.

Hozzászólás ideje:
Havi 60-90 között változik a keresetem amiben benn van az ösztöndíjam is. Kiadásom ebből úgy kb. 50 ezer körül mozog, a többi megy a kikapcsolódásra vagy takarékoskodásra megy el. A kikapcsolódás nálam a DVD (hamarosan már csak BR), makett, játékok, könyvek jelenti, lévén nem megyek bulizni, nem cigizek, nem iszok.

Nézni a filmeket most egy 22" LCD monitoron nézem, de ez hamarosan cserére kerül, nagyobb lesz.

Minden tiszteletem a tied ha ennyi jövedelemből kihozod a br-lejátszót.Komolyan.Akkor én csinálok valamit nagyon rosszul. :)

Hozzászólás ideje:

Nem BR lejátszót veszek, hanem olvasót a gépbe :)

És nem egyhavi keresetből veszem meg, hanem az eddig takarított pénzből veszek olvasót és monitort is. (utóbbi jóval drágább)

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Aki szeretne féláron bejutni a két hét múlva megrendezésre kerülő Show-ra, az még 15. -ig megteheti, hogy regisztrál a lentebb jelzett honlap megfelelő szekciójában. ( Nem a főoldalon, hanem a kiállítás oldalán, közvetlenűl a jegyvásárlási szándéknál )

Hozzászólás ideje:

Lévén, hogy Budapest Gameshowra megyek inkább meg jövő 7 végén más programom lesz, így nem megyek

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.