Ugrás a kommentre

DarthMaul31

Tag
 • Összes hozzászólás:

  421
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

24 Semleges

DarthMaul31 tevékenysége

 • Rang
  Ifjonc
 • Születésnap 1990-10-31

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Kecskemét

Legutóbbi látogatók

2.775 profil megtekintés
 1. DarthMaul31

  Sport

  Írtátok itt páran, hogy utáljátok a kosarat. Hát, emberek, lehet utálni, de amit ma meg tegnap leművelt a magyar CSAPAT az EB-n,el kell ismerni mindenkinek, hihetetlen volt. :D Tegnap megvertük a cseheket, ezzel 48 év utan először nyertünk meccset kosár Eb-n. Ma a románokat vertük 80-71-re,és ugyan holnapután játszunk a spanyolok ellen még egy csoportmeccset,de már eldőlt hogy bent vagyunk a legjobb 16-ban!!!! Így van! Nagyon nagy meccs volt. A románok mondjuk néhol rendesen rám ijesztettek, főleg 71-75-nél, de a lényeg hogy behúztuk.
 2. DarthMaul31

  Sport

  De a magyar-románt kedden nézzed!í Az nagy lesz. A montenegrói meccs meg tényleg mindennek a legalja.
 3. DarthMaul31

  Sport

  Kritikán aluli volt a mai meccs. Nem az a baj,hogy kikaptunk, hanem hogy mennyivel, illetve milyen pocsékul játszottunk.. Borzalmas volt nézni, semmi nem ment be nekünk, semmi. 72-48-ra nyert Montenegró. Oké, papíron erősebbek, NBA játékosuk is van, de azért ez hatalmas különbség... Hétfőn 14.00-kor Csehország ellen játszunk,,reméljük addigra följavulunk. M4 Sport természetesen közvetíti.
 4. DarthMaul31

  Sport

  Ody Mandrell, ma Hanga már elvileg játszani fog a montenegróiak ellen. Nabopolasszar, hidd el, érdemes lesz nezni. Komoly esélyünk van a 16ba kerülésre. Románok elleni derbi nagy lesz, azt kötelező lesz behuzni.
 5. DarthMaul31

  Sport

  Naaa,ennyire nem érdekelnek senkit az Eb-n szereplő magyarok? Értem én, hogy nem vagytok nagy kosárfanok, de mégiscsak a magyarokról van szó! Tegnap 58-67-re kaptunk ki a horvátoktól, ami ahhoz képest, hogy 18 éve nem voltunk Eb-n,valamint a legjobbunk, a nem rég Barcelonába igazolt Hanga Ádám lesérült,így alig játszhatott, extra teljesítmény! Itt egy 2 perces összefoglaló, ma 14.00-kor pedig Montenegró ellen játszunk, ahol van egy NBA-játékos is - a meccset élőben adja a Duna World.
 6. DarthMaul31

  Sport

  Ne feledjétek, holnap kezdődik a kosár Eb, ahol végre a magyarok is kint vannak. A meccsidőpontok a következők: szeptember 1., péntek: Magyarország - Horvátország (14:00) szeptember 2., szombat: Montenegró - Magyarország (14:00) szeptember 4., hétfő: Magyarország - Csehország (14:00) szeptember 5., kedd: Románia - Magyarország (19:30) szeptember 6, szerda: Spanyolország - Magyarország (16:15) Meccsidőpontok nem tudom, mennyire pontosak, az eredmenyek.com-ról szedtem őket. Aki teheti, nézze a meccseket, még ha nem is szereti a kosárlabdát, akkor is, mert lesznek nagyon jó derbik, főleg a román-magyar. És még esélyünk is van bejutni a legjobb a 16-ba. A spanyolokon és a horvátokon kívül mind verhető ellenfél, a román főleg Nem vagyok benne biztos, de szerintem minden magyar meccset közvetíteni fog a tévé,talán az m4 sport és a duna tv közt lesznek szétosztva. majd figyelni kell. A keretben ott lesz az a Hanga Ádám is, akit nemrégiben leigazolt a kontinens egyik legjobb csapata,a Barcelona. (Bár jobb lenne, ha az nba-be ment volna...)
 7. DarthMaul31

  Sport

  http://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/ferfi-kosar-eb-a-cimvedo-spanyolokkal-egy-csoportban-a-mieink-2537925?utm_source=nsofb&utm_medium=page&utm_campaign=nsofb Spanyolország, Csehország, Horvátország, Montenegró, Románia, Magyarország... Meglehet a továbbjutás, de nem lesz egyszerű...
 8. DarthMaul31

  Sport

  Na, jövőre irány Kolozsvár!!!!! http://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/ferfi-kosar-eb-minket-valasztottak-a-romanok-kolozsvaron-fogunk-jatszani-2534339?utm_source=nsofb&utm_medium=page&utm_campaign=nsofb Nov. 22-én pedig sorsolás!
 9. DarthMaul31

  Sport

  Megőriztük veretlenségünket, 63-61-re legyőztük Macedóniát, Hanga Ádámot és Vojvoda Dávidot nélkülözve. http://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/kosar-a-futball-eb-ota-igy-nem-unnepeltek-magyar-valogatottat-video-2526375 http://www.m4sport.hu/2016/09/17/hibatlan-merleggel-jutottak-ki-az-eb-re-a-ferfi-kosarasok/
 10. DarthMaul31

  Sport

  Ha bejutnánk a legjobb 16-ba, óriási lenne. Ha a kolozsvári csoportba kerülünk, az kedvezne a magyar szurkolóknak,biztosan rengetegen kimennének Magyarországról,hogy megnézzék a válogatottat. Főleg a román-magyart. Nem is tudom,mikor volt utoljára férfi kosárban Románia-Magyarország tétmérkőzés.Esélyünk is lenne ellenük,ugyanis nem túl jók a románok kosárlabdában, valamikor a 80-as években szerepeltek utoljára Európa-bajnokságon,a jövőévire is csak azért jutottak ki,mert ők az EB egyik rendezői. Amúgy selejtezőből nem sok esélyük lenne kijutni. Egyébként azt hiszem, a kalapbesorolásnál a románoknak is van valamennyi beleszólásuk, hogy kiket akarnak magukkal egy csoportban, és hülyék lennének nem minket választani egyik ellenfelükként.
 11. DarthMaul31

  Sport

  Már tavalyelőtt is egy elég ütőképes gárdával mentünk neki a selejtezőknek, bár hiányzott Hanga Ádám, Lóránt Péter, és Báder Márton. Utóbbi játékos már visszavonult, Lóránt viszont azért nincs idén, mert nincs jóban a szövetségi kapitánnyal. Szóval, idén is vannak hiányzóink, az említett Lóránton kívül ott van még az idén nyáron Spanyolországba igazoló Rosco Allen (amerikai neve van, de itt született Magyarországon, és azt hiszem, az anyanyelve is magyar), meg Golomán György is, aki tavaly óta játszik az amerikai egyetemi bajnokságban, az UCLA színeiben. Szóval, vannak hiányzóink, de még így is nagyon jó keretünk van. Tavalyelőtt egyébként mindösszesen 2 ponton múlott az Európa-bajnokság,ha nem 15-tel, hanem 17-tel vertük volna a cseheket, kinn lettünk volna tavaly is.
 12. DarthMaul31

  Sport

  Ma 16:30-tól játssza utolsó selejtezős meccsét felnőtt férfi kosárlabda-válogatottunk, az ellenfél Macedónia lesz. A találkozót végre élőben közvetíti az M4 Sport. http://kosarsport.hu/hirek/48210/magyarorszag_-_macedonia_el__ben_az_m4-en Csapatunk legjobbja, Hanga Ádám biztosan nem fog játszani,ugyanis vissza kellett utaznia Spanyolországba,mert jövőhéten nagyon fontos mérkőzése lesz a klubcsapatával,a Laboral Kutxával. Nagy tétje úgyse lesz már az itthoni meccsnek, max. annyi,hogy megőrizzük veretlenségünket. De továbbjutás szempontjából nem jelent semmit a végeredmény, mi már csoportelsőként kijutottunk az eb-re,a macedónok pedig így is úgy is harmadikok lesznek. Vélhetően csapatunk másik legjobbja, Vojvoda Dávid sem fog játszani. Egyébként hatalmas ünneplés lesz Szolnokon (ott lesz a meccs), kár, hogy ebből pont Hanga Ádám fog kimaradni. Nélküle azért egészen más lenne most a helyzet eredményeket tekintve,rengeteget segített a csapaton .
 13. DarthMaul31

  Sport

  Ennek ellenére azért remélem, jövőre fogod követni a magyar válogatottat az eb-n. Nem is a sportág, hanem a magyarok miatt. Közben nyertünk Luxemburg ellen is, de elég nehezen: http://kezdo5.hu/magyar-ferfi/game-center-sikerrel-koronaztuk-meg-az-ebreszvetelunk-bebiztositasat-23175
 14. DarthMaul31

  Sport

  Ugyan tart még a Luxemburg-Magyarország meccs, de mivel Nagy-Britannia idegenben legyőzte Macedóniát, eldőlt: MAGYARORSZÁG 1999 után ismét kinn van az Európa-bajnokságon! Tehát innentől kezdve mindegy, hogy mit játszunk Luxemburg ellen (jelenleg 49-53-ra vezetünk ellenük), illetve szombaton Macedónia ellen, már hivatalosan is ott vagyunk a jövőévi kosárlabda eb-n. http://kezdo5.hu/europa/hirek-hivatalosan-is-kijutottunk-a-2017es-europabajnoksagra-23173
 15. DarthMaul31

  Sport

  Hát ja,de itt nem úgy van, mint fociban, hogy az összes országnak a rendező ország(ok)on kívül selejteznie kell... Jelenleg a négy rendező ország mellett az előző Európa-bajnokság első kilenc helyezettje is szabad kártyát kapott, tehát 13 ország már kijutott. Ehhez csatlakozik a selejtezőből 11 csapat, és így jön ki a 24-es mezőny. Egyébként a nk-i kosárlabda szövetség (FIBA) 2017-től teljesen új rendszert fog alkalmazni a világversenyeket illetően. Kicsit a focihoz lesz hasonló a lebonyolítás. A kontinensviadalok nem 2, hanem 4 évente lesznek megrendezve, tehát a jövőévi eb után nem 2019-ben, hanem 2021-ben lesz a következő. A selejtezőket meg majd nem fogják ilyen hamar lerendezni, a focihoz hasonlóan lesznek ősszel, tavasszal fordulók. És egyébként nem lesz már ilyen, hogy szabad kártya, mint most, a rendező ország(ok)on kívül mindegyik csapatnak selejteznie kell. A vb-t meg 24-ről 32 csapatosra bővítik, és egy évvel későbbre tolták, hogy ne ugyanabban az évben legyen, mint a foci. Tehát a kovetkező világbajnokság 2014 után 2019-ben lesz, és így fog majd a későbbiekben továbbmenni: 2023, 2027...
×

Fontos információ