Jump to content

RoCSeV

Fórumtag
 • Content count

  96
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by RoCSeV

 1. Tuti,hogy nem halt meg RC-1138 Gregor is felrobbant oszt túl élte . De szerintem sajnos valóban ennyi volt egyenlőre az ő története... Többre számítottam én is ,hogy mik vannak a tartályokban és Cody,RC-1138, exegol, nal see több infomorzsa,és a kaminoie klonozo technológia. De ez van egyenlőre. sok szempontból egyértelműen igazad van. Nagyon sok nyitott kérdés maradt. Reméljük idővel minden helyére kerül.
 2. Azt szerezte a lothali templomba. És és Vader vágta ketté a kardját 2 évad utolsó rész a tanonc alkonyatan.
 3. Ezranak volt egy kék kiber kristálya is. Valószínűleg magánál tartotta mindig csak alkatrészek nem voltak a kard elkészítéséhez számára.
 4. Szerintem jó ált neki. Volt egy játékban hasonló is aki ilyen kalapot viselt.
 5. Tuti,hogy áruló. Ez lesz a csavar benne.
 6. RoCSeV

  Teaser trailer

  Ideje újra kezdeni. Valószínűleg ideje lesz újra építeni a jedi rendet. Az a droid a klónok háborújaban játszott nem? Aki segített a ifjoncoknak a fénykard építésben? Ez a két sith meg szerintem jedi volt aki engedett a sötétségnek.
 7. RoCSeV

  Teaser trailer

  Azta a megborultat. Ez nagyon komoly lesz.
 8. Lehetséges,de a purgillek már jó felkészítés Ezra és a ismeretlen régiókra.
 9. Delta osztag parancsok nem semmi volt újra látni. Vajon mi lett hetessel?
 10. Kinek tűnt fel a kamion bolygó törlése alatt a számítógép hangja? Alien nyolcadik utas a halál számítógépe volt. Hang ugyan az volt. Végre így dooku értelmet kapott ,hogy történt minden.
 11. Én azt nem értem,hogy élte túl a robbanást?:D Itt vagy tényleg szellemként kerül elő,vagy klón formájában vagy látomás vagy egy erő próba reynek.
 12. De amugy észre vetted a mandalore hősei 2 részben,hogy Sabine karján is ott van morai
 13. én is így vagyok ezzel de azért köszönöm én is .
 14. Simán el is ment egy filmnek! Még a zenék is ugy voltak alávágva mintha filmbe lennénk.
 15. És, hogy lesz belőle 3 méter magas lény ezrabol? Szerintem ezra meghalt.
 16. A francba Ki korán kell aranyat lel Te aranyat leltél már akkor
 17. Üdv. Már lehet tölteni innen :-)
 18. Ha be is tudott volna jutni oda.Hatalma nem lehetne mivel a sötét oldalnak ott nincs ereje ott ,csak a fénynek. Ezt még a Mortison mondta az Atya.Szóval lehet betudott volna lépni de a kapu nem mutatott volna neki semmit se. Szóval ő nem tudta volna használni a nexus-t. Szerintem találkozni fogunk eme kapukkal még és tovább bővítik a tudásunk
 19. Én ezt a részt csak,úgy néztem,hogy kiderültek itt a dolgok Mikor először láttam a mortisi részeket sokszor megállítottam és vissza néztem lassítva kockáról kockára,hogy ott mikor térde teperi a leányt és a fiút anakin ezek már akkor tudható volt,hogy ezek nem tűnnek el egyhamar na meg a freskó ahogy mondja a természetnél fogva alakítható a jövő :_D És Asoka Mortisi Szikrát kapott a leánytól szóval ő tuti nem hall meg szerintem soha Hát sajnálom,hogy végett ér a Lázadó. Ismét egy jó sorozatnak lesz vége. Akinek meg kételyei vannak Mortis isteneivel az nézze vissza a 3 részt a TCW.ből. Mindenre fény derült ott is meg itt .
 20. Pontosan. Ugyan abba az időben. Látható volt a háromszög alakú kapu. Így fény derült Asoka,hogyan ballagott lefelé ott. Kanan sajnálom :-)
×
×
 • Create New...

Important Information