Ugrás a kommentre

kareszlp

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    19
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

kareszlp összes hozzászólása

  1. Rey víziója, amikor Kylo Ren "üzen neki" edzés közben. Érdekesség, hogy a trónon ülő Rey-nek, valamint a duplapengésnek eltérő a szeme. Az is érdekes, hogy egyiken sem sith-esen sárga a szeme. Mintha Palpatine terve Rey esetén is a további klónozás lett volna, amibe majd belekerül az előző test tudata.. Szerintetek?
  2. Köszönöm! Remélem, a jövőben választ még kapunk jó néhány kérdésre.. Snoke az EP8-ig nekem sokkal hatalmasabb volt, mint korábban Palpatine valaha. Ahogy a trónteremben Rey-t rángatta ide-oda, valamint Kylo Rent megvillámozta, valahogy felcsillant a szemem akkoriban... Még azt is el tudtam volna képzelni, hogy ő is csak odavetíti magát, ezáltal csak azt hisszük, meghalt. Aztán az EP9 által Palpatine esetén megkaptam azt az élményt, amit vártam. Hogy élő legyen, és erejét tekintve ő legyen az atyaúristen. Ez a Palpatine -féle villámozás az Exegolon kb felér egy Luke -féle távoli kivetülésnek. Spinoff formájában szívesen megnéznék egy Snoke + Palpatine találkozást.
  3. A 9. rész kapcsán egy kérdés felmerült bennem. Palpatine és Snoke 2 különböző személy volt, vagy 1 és ugyanaz? Mert a 9. rész úgy kezdődik, hogy Palpatine azt mondja: "Én alkottam Snoke-ot... Én voltam minden (Palpatine), amit egész idáig (Snoke) a fejedben hallottál (Vader)... Tehát a kérdésem: Az Uralkodó halálakor Palpatine szelleme először Snoke-ba került, majd az árnyék (klón) Palpatine-ba? Vagy az Uralkodó halálakor a szelleme az Exegolra került a klón Palpatine-ba, és 30 évig onnan tevékenykedett? Mi pontosan ez a Snoke-Palpatine kapcsolati párhuzam? Hogyan léteztek ők a 2. Halálcsillag felrobbanása után? Köszi!
  4. A 8. részben pedig Luke már egy ideje halott volt, amikor a Han Solo jellegzetes kockái váltak láthatatlanná, szóval a fáziskésést még bele lehet magyarázni. Valamint, Han Soloval a beszélgetés nagyon kifelé történt, tényleg, mintha megjelent volna. Ha valóban belső beszélgetés lett volna a cél, én Abrams helyében úgy oldottam volna meg, hogy egy ilyen víziót illusztráltam volna, vagy flashback-et, konkrét visszaemlékezést pl. a Starkiller hídján (és nem a jelenben, a Halálcsillagon) mert tudta, hogy ez a mutatvány az életébe kerül, Rey pedig nem állt még teljesen készen, mint jedi. Egyébként azt is el tudom képzelni (bár ezt már nehezebben), hogy Luke keze van a dologban... a 8. rész végén úgy köszönt el, hogy: "Még találkozunk, kölyök!", a 9. részben pedig azt mondta Han Solo, hogy: "Szevasz kölyök!"
  5. Elfogadom, hogy Ben lelkiismeretének kivetülése, azonban nem hiszem, hogy ez csak halucináció. Mi van akkor, ha Leia az utolsó áleterejét felhasználva nem csak elérte a fiát, hanem még arra is volt ereje, hogy kicsit turkáljon Ben fejében, ezzel előcsalogatva egy emléket, akár még manifesztálva is? Arra gondolok, hogy Leia tudta a 7. részben is, hogy Luke csak egy jedi mester, de Han Solo pedig az apja. Valamint, ez meg is magyarázná, hogy miért halt volna bele a mutatványba (mint ahogy Luke is).. És azt is megmagyarázza számomra, hogy Palpatine miért mondja a következő jelenetben közvetlenül, hogy Alderan hercegnője szabotálta a tervét..
  6. A Han Solo megjelenést ti hogyan értelmezitek, magyarázzátok? Mert a film alapján ugye Ben Solo emléke, talán halucinációja.. De szerintem több ennél, habár a filmből nem derül ki. Szerintem Leia, amikor üzen a fiának az erőn keresztül, akkor Leia megjelenik Ben előtt Han Soloként manifesztálva. (Lényegében ugyanazt csinálta, mint Luke a 8. részben)
  7. Tudom, hogy ez a rész a Skywalker saga lezárása, viszont Rey esetén szerintem helytállóbb lett volna, ha a záró jelenetnél Rey Solonak nevezi magát. Mondván, Ben Solo nevét vette fel, és Benhez több kötelék fűződik, mint pl. Lukehoz. (nem utolsó sorban, hiányoltam Ben Solo erőszellem megjelenését a film végén, mert Reynek volt vele kapcsolata)
  8. Döbbenetes dolgot vettem észre a záró jelenetnél. A kard aktiválásakor egy pillanatra a bekapcsoló feletti résznél kékes színű a kristály fénye, majd hirtelen sárgára vált. Kissé olyan, mintha a fénykard aktiválása közben váltana az eredetileg kékről a sárgára... Szerintetek, mi áll a háttérben?
  9. Ez megmagyarázná, Ben Solo miért is tért át a sötét oldalra... Mert pusztán Snoke szerintem önmagában kevés, főleg, hogy semmit sem tudunk róla. Viszont Palpatine az igazi manipulátor, és el tudnám fogadni, ha ő ébresztett volna sötét gondolatokat Ben Soloban
  10. kareszlp

    Teaser trailer

    Kissé Sötét Lovag: Felemelkedés a cím, csak Star Wars-ra Szerintem Leia lesz a felemelkedett Skywalker, ugyanis meghal... A Jedi visszatér sem Luke-ról szólt, hogy visszatért egy utolsó megmérettetésre, hanem az apjáról.
  11. kareszlp

    Leia

    Szerintem őt is érinteni kellene valamilyen formában, külön témaként. Ki mit gondol róla az EP8 látottak alapján?
  12. Nemrégiben úgy olvastam, az EP9 utalni fog valamennyi korábbi epizódra is. Mi van akkor, ha Snoke olyan régi karakter, hogy pont ezért lesz kifejtve az EP9-ben? Azt tudjuk, hogy látta a Birodalom felemelkedését és bukását, de azt nem, hogy ezzel Snoke-nak mi is a szerepe. Szerintem, valamilyen formában éppen ezért kell, hogy utaljanak rá. Mert az EP9-ben sok mindent el kell varrni, hogy ne csak egy trilógia záró epizódja legyen, de összefogja az addigra mind a 9 részt egy keretes szerkezetté.
  13. Igen, pont erre gondoltam, hogy észlelvén a fénykard aktiválását, manifesztálta a kettévágását... Ez azt is megmagyarázza, miért nem hasonlit annyira EP7 és EP8 Snoke...
  14. Kicsit túlgondoltam Snoke jelenetét, de: Mi van akkor, ha nem csak Luke volt képes a fizikai manifesztációra, hanem Snoke már eleve azt csinálta az egész 8. rész alatt? Mert annyira tartott Kylo Ren gyengeségétől, Luke visszatérésétől, hogy nem is az igazi Snoke volt a teremben, hanem csak a kivetülése? És igy Snoke még bölcsebb lehetne, szerepe szerint megmaradna a háttérből irányitó bábnak, aki a 7. részben is volt.. (Persze, tudom, nem igy van, de Luke jelenete után már semmin nem lepődünk meg)
  15. kareszlp

    EPVIII spoileres topik

    Szerintem ez lenne Leia kiírásának a legméltóbb megoldása, egyben egy nagy álmom válna valóra:
  16. kareszlp

    Solo spoileres topik

    Hivatalosan is megerősítve, hogy Alden Ehrenreich lesz Han Solo... én személy szerint elég szkeptikus vagyok a filmet illetően, mivel tudjuk, hogyan nézett ki fiatalon Solo kapitány Kb így fog kinézni, ha csak a haját csinálják meg...
  17. Én szívesen megnézném, ahogy Leia is jedivé válna valami folytán, illetve ezt továbbgondolva az EP8 legnagyobb fordulata lehetne Leia vs. Kylo Ren párviadala.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.