Ugrás a kommentre

kareszlp

Tag
 • Összes hozzászólás

  7
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

1 Semleges

kareszlp tevékenysége

Profil információ

 • Nem
  Férfi

Információk

 • Ajánló
  Darth Riddick
 1. Leia

  Szerintem őt is érinteni kellene valamilyen formában, külön témaként. Ki mit gondol róla az EP8 látottak alapján?
 2. Nemrégiben úgy olvastam, az EP9 utalni fog valamennyi korábbi epizódra is. Mi van akkor, ha Snoke olyan régi karakter, hogy pont ezért lesz kifejtve az EP9-ben? Azt tudjuk, hogy látta a Birodalom felemelkedését és bukását, de azt nem, hogy ezzel Snoke-nak mi is a szerepe. Szerintem, valamilyen formában éppen ezért kell, hogy utaljanak rá. Mert az EP9-ben sok mindent el kell varrni, hogy ne csak egy trilógia záró epizódja legyen, de összefogja az addigra mind a 9 részt egy keretes szerkezetté.
 3. Igen, pont erre gondoltam, hogy észlelvén a fénykard aktiválását, manifesztálta a kettévágását... Ez azt is megmagyarázza, miért nem hasonlit annyira EP7 és EP8 Snoke...
 4. Kicsit túlgondoltam Snoke jelenetét, de: Mi van akkor, ha nem csak Luke volt képes a fizikai manifesztációra, hanem Snoke már eleve azt csinálta az egész 8. rész alatt? Mert annyira tartott Kylo Ren gyengeségétől, Luke visszatérésétől, hogy nem is az igazi Snoke volt a teremben, hanem csak a kivetülése? És igy Snoke még bölcsebb lehetne, szerepe szerint megmaradna a háttérből irányitó bábnak, aki a 7. részben is volt.. (Persze, tudom, nem igy van, de Luke jelenete után már semmin nem lepődünk meg)
 5. Szerintem ez lenne Leia kiírásának a legméltóbb megoldása, egyben egy nagy álmom válna valóra:
 6. Hivatalosan is megerősítve, hogy Alden Ehrenreich lesz Han Solo... én személy szerint elég szkeptikus vagyok a filmet illetően, mivel tudjuk, hogyan nézett ki fiatalon Solo kapitány Kb így fog kinézni, ha csak a haját csinálják meg...
 7. Én szívesen megnézném, ahogy Leia is jedivé válna valami folytán, illetve ezt továbbgondolva az EP8 legnagyobb fordulata lehetne Leia vs. Kylo Ren párviadala.
×

Fontos információ