Ugrás a kommentre

Galen Malek89

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    98
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Galen Malek89 profilja

  • Születésnap: 1989-08-04

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Dabas
  • Érdeklődés:
    sport, filmek, sorozatok, történelem, horgászat

Legutóbbi látogatók

126 profil megtekintés

Galen Malek89 eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

82

Közösségi hírnév

  1. Galen Malek89

    3x14 - Flash Strike

    Már amikor elindítottam, és láttam 21 perces kicsit csóváltam a fejem. Kicsit most egyhelyben toporgás volt az utolsó két rész, még ha történtek is izgalmas dolgok. Nekem a Zillo sárkány kicsit sok, főleg ha elkezd randalírozni. Arra számítottam, hogy Rex-ék lesznek, de hát a lovasság szerintem "csak" Hunterékre vonatkozik. Aztán lepjenek meg. De még sok minden van, én remélem, hogy azt a termet és az ott lévő dolgokat is megmutatják, ahova Palpatine ment be, és esetlegesen klónpalpik lehetnek már ott, vagy Snoke, akármi. Jó lenne legalább egy félórás rész.
  2. Galen Malek89

    3x12 - Juggernaut

    Három rész maradt, mostmár tényleg a végjáték következik, utal erre a három rész címe is. Remélem még megtudunk részleteket, és nem tartják homályban a necromanta projekt részleteit, ha már az egész sorozat erre fut ki. És nagyon kíváncsi vagyok a batch sorsára, és Omegáéra is.
  3. ahh true. valamiért a trandoshanról én arra asszociáltam, akit Cad Bane fizetett ki az előző részben. De az nem is trandoshan, benéztem.
  4. Segítsetek, mert valamit nem értek. Mi köze Cid-nek a Pabu megtalálásához? Lehet elsiklottam efelett, de nem rémlik,hogy akár csak említették is volna. Zseniális két rész volt megint, hihetetlen magasra röppent a sorozat minősége.
  5. Galen Malek89

    3x08 - Bad Territory

    Nekem is Ventress ugrott be elsőre, elvégre a trailerekben már láttuk. És túl vagyunk az évad felén, talán ideje is behozni, ha érdemben akarják szerepeltetni, nem csak egy rövid cameo erejéig. Meglátjuk. Jó rész volt ez is, mint kb minden rész az évadban, még tudtak az első két évadhoz képest is kapcsolni a fokozaton legalább egyet. Hiányozni fog ez a sorozat nagyon.
  6. Annyira jó, hogy eltelt 4 rész,és lényegében a főszál halad, nem toporgás van, meg filler részek (talán a Hunterék a kölykökkel volt kicsit ilyen szagú, de ott is kaptunk Tantisst, és Omegát bőven), elképesztően bejön. Eleve imádom az animációs sorozatokat az sw világában, nekem (!!! szigorúan szubjektíven) ezek több wtf és megható pillanatot hoznak magukkal már a clone wars óta, de a rebels is ugyanez. Nagyon sajnálni fogom amikor vége lesz:/ A részről: meglepett, mert ahogy fent írtam, most azt hittem lesz valami full mellékszálas, mentsünk meg valakiket sztori, de nem. És a vége az kemény volt nagyon. Kicsit amikor csak Hunterék hajóját mutatták távolból, majd közelebbről,de őket nem, azt hittem, hogy majd ez egy csapda. De lehet csak túlgondoltam:D
  7. Galen Malek89

    Videojátékok

    EMlékszem guild questben a rancorosban a Biggs-Wedge páros pusztító volt:D Én is 3-4-5 éve játszottam utoljára, de lehet több is.
  8. Galen Malek89

    Évadértékelés

    Nálam olyan 7/10 ha pontozni kellene, 9/10-et adnék, de nálam Sabine karaktere, és ez az erőhasználó vonal az esetében nem volt tetszetős, de ezzel lehet egyedül vagyok. Szerintem egy mandalóri harcos önmagában is komoly tényező, nem értem miért kellett ezt még tovább bolygatni az esetében. De még ezen is túltettem volna magam, viszont a flegma nézés, amit magára erőltetett szintén számomra (!!!) negatív volt. Egyébként nem volt más bajom a sorozattal, talán néhol kicsit lassú volt, klasszik logikátlanságok voltak benne, de ez megbocsátható nálam. Baylan-Shin kettős tetszett egyébként a legjobban, ott mindkét színészen éreztem, hogy érzelmeket is át akarnak adni, és ez sikerült is nekik, illetve Huyang vitte még a prímet. Szóval bőven korrekt évad volt, remek jelenetekkel, zenékkel, totálokkal, érdekes karakterekkel. A második évadtól (ezt már leírtam) azt várom, hogy induljon el egy úton, ami különbözik az első évadtól. Nem szeretném látni, hogy most Ezra-Hera kezd el azon agyalni, hogyan kéne kihozni Ahsokáékat, és ezzel teljen az évad. Itt két opciót tartanék okésnak: - Ahsokaék 1-2 rész alatt kijutnak onnan. - Egyáltalán nem jutnak ki, és ők ott töltik a második évadot, kibontva az évadzáró végén belebegtetett dolgokat. Ezráék meg koncentráljanak Thrawn-ra. Szóval találkozunk a második évadban:) Mi a következő SW kontent ami jön? Sceleton Crew? További menetrend?
  9. Jó volt ez, most tetszett először Ahsoka mozgása párbaj közben, pörgős volt, simán mozgott, nem darabosan. Sok kérdést nyitott ki a sorozat, és nagyon keveset válaszolt meg, emiatt nekem is hiányérzetem van. Van még pár dolog, ami végig a sorozatban zavart, és itt csúcsosodott ki, főleg Sabine karaktere. Én őt nagyon kedveltem a REbelsben, de itt számomra teljesen ellenszenvessé vált. Na mindegy, összességében bőven örülök, hogy így ebben a formában elkészült ez a sorozat. Második évadtól azt remélem, hogy nem pepitában fog megtörténni az mint most, és nem arról fog szólni, hogy Ezra-Hera kajtatja a visszautat Ahsokáékért. Menjen a Hera-Ezra-ÚK harca Thrawnal, Ahsokáék meg foglalkozzanak a "jedis" dolgokkal.
  10. Galen Malek89

    Part 6 - Far, Far Away

    Nekem a Jedi Survivoros talán old republicos robotra, képekre hajazott sok helyen a háttér, berendezés. de lehet totál vakvágány, viszont nekem az jutott eszemre. illetve Baylannek is volt egy félmondata, amire felkaptam a tekintetem, mintha Cestist hallottam volna, amikor valamiféle rejtett bolygót akarna csinálni Jedik számára a Tanalorrból. Ezt már lehet beleképzeltem, de a hajó nekem ilyen "régies" stílus. Tetszett.
  11. Galen Malek89

    Part 6 - Far, Far Away

    Jah bocsánat, én nem utálom, írtam is, hogy rámcáfolt és érdekes karakter. Viszont szerintem (!!!! ez szubjektív vélemény) nagyon rá fókuszál a sorozat, túlzottan. De rendben, el tudom fogadni, ha mondjuk az első évadban lezárják ezt a találjuk meg Ezra vonalat, és a másodikban (ha lesz? lesz?) már jobban Ahsokan lesz a fókusz. Nekem Ahsoka ilyen alltime kedvenc karakterem (főleg a cw-s, Rebelses énje) és egy 8 részes sorozatban ami elvileg róla szól, többet szeretném látni. De mondom, ezek egyéni problémák, és így is élvezem a sorozatot, csak ez az évad tényleg egy Rebels 5. évad címet jobban elviselne.
  12. Galen Malek89

    Part 6 - Far, Far Away

    Sajnos ez most nekem nem annyira tetszett. Voltak jó pillanatok, Thrawn belépője zseniális volt pl. De az, hogy egy Ahsoka sorozatban nekem ezt a Sabine-t kell néznem 20 percen keresztül, hogy semmit nem csinál - az a börlekszbe áthajló rémkellemetlen akciójeleneten kívül - az nekem sok. Főleg, hogy már kevés rész maradt. Értem, hogy Rebels 5. évad, de akkor legyen a címe Rebels 5. évad, vagy Ezra megtalálása, vagy Sabine története, stb. Előző 2-3 rész hibátlansága után ezt most alig bírtam végignézni, egyáltalán nem kapott el a flowja. Ezra se fogott meg, hirtelen mintha egy Egri csillagokból vagy Szulejmánból előugró statiszta lenne, érdekes.
  13. Galen Malek89

    Part 5 - Shadow Warrior

    Ahsoka kapacsolata a cw-ben sokkal mélyebb volt a végére Rex-el, mint bárki mással, bármikor. Nálam ez kihagyott ziccer, és nem nevezném fanservice-nek ha előkerülne. Pláne ha előkerült Anakin, aki ennyi erővel nagyobb fanservice. De nem kell megjelennie, de említeni talán meglehetne. Mit tudom én, pl most ebben a részben éppen kellhetett volna segítség, el tudtam volna képzelni, hogy Hera rákérdez, miért nem keressük meg a régi klón barátodat, és akkor valahogy Ahsoka lekeveri. Nem tudom, ötletelek. Nekem hiányozna, Ahsoka karakterfejlődésének legalább annyira fontos eleme Rex, mint akármelyik itt feltűnő karakter éppen. Ha nem kerül bele ennél jobban, mint egy random katona (na így ebben a formában volt klasszik fanservice btw), akkor rendben, elfogadom. Ettől nem lesz rosszabb a sorozat a szememben. De tudnék neki örülni.
  14. Galen Malek89

    Part 5 - Shadow Warrior

    Elfogadom, de legalább említésszinten előkerülhetne, azért Ahsoka életének szerves részét képezte, nagyon erős kapocs volt közöttük. Akár egy síremlék meglátogatása, vagy csak valami. Nem tudom, nekem hiányos lesz a sorozat, ha nem kerül említésre, rendben mostani részben láttuk egy pillanatra, de láttunk ezer másik klónkatonát is, szóval ez nem elégített ki:D
  15. Galen Malek89

    Part 5 - Shadow Warrior

    Rexet kihagyni egy Ahsokas sorozatból nagyon nagy hiba. Kb legemlékezetesebb sw élményem (persze ez szubjektív), amikor Ahsoka-Rex beszélget a Victory and Death-ben beszélgetnek, majd leveszi Rex sisakját. instant libabőr, akármikor látom. Másrészt ha jól emlékszem, de javítsatok ki ha tévedek, Rex karaktere nincs lezárva, időben mikor láttuk utoljára? A rebelsben feltűnt, és bár öreg volt, nem annyira, hogy most meg már nyugger legyen. Én remélem valamilyen formában látjuk, halljuk, akár csak hologramként, de valahogy szeretném ha benne lenne. EGyébként nekem is fáj Ashley kihagyása, itt most pl a múltban játszódó eseményeknél kihagyott ziccer volt nem használni.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.