Ugrás a kommentre

kenand

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    30
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

kenand összes hozzászólása

  1. kenand

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Elkészültem a 4. évad 1080p Blu-ray RIP-jének szokásos magyar/angol változatával (4kids) A szokásos helyre tettem fel (ahova van hozzáférésem) onnan majd tovaterjed (3. évadot nem én késztettem, mert akkor volt hónapokig rossz a notebookom- pontosabban félbemaradt és más fejezte be)
  2. kenand

    The Clone Wars DVD és Blu-Ray

    Készítem a 3. évadot 1080p, Blu-Ray Ripben (angol/magyar szinkron+ felirat). Végre tudtam szerezni normál forrást, 13. epizódnál tartok, remélem 1-2 héten belül meg lesz és fel tudom tenni a szokásos helyre. Szerencsére a 2. évadhoz hasonlóan csekély- észrevehetetlen- mértékben különbözik a TV változattól (1. évadban jóval hosszabb volt minden Blu-Ray epizód)
  3. kenand

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Csak befejeztem az egész 3. évadot 720p-ben. Első 10 epizód meg ven 1080p-ben is, de lehet, hogy megvárom a Blu-ray kiadást
  4. kenand

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Sziasztok. Elkészült a 7. és 8. rész Dualban, hamarosan ide is felkerül biztosan. Találtam 1-10 epizódhoz 1080-as forrást, ha lesz időm annak is nekiugrok majd.
  5. kenand

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Kész vagyok az 5. és a 6. 720p-s dualos részekkel, hamarosan biztos ide is felkerül.
  6. kenand

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Fel is vettem a hangot újra, délután majd nekiugrok ismét a 3. rész hangjának.
  7. kenand

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Most töltöm az Ncorera a HD-s magyar változatot.
  8. kenand

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Remek Gyorsan mennek a hírek
  9. kenand

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Remek, akkor újra lesz egy kis munkám. A SKYHD-s változatokat fogom használni, mert azok a teljes képet tartalmazzák - nem úgy, mint a webdl- és szintén logo mentesek. Ráadásul PAL, így a hang is maradhat eredeti.
  10. kenand

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Lehetséges, hogy április 7-én indul magyarul a 3. évad a CN-en? 17.25-kor van CW....
  11. kenand

    Sorozat fordító

    Nagy köszönet érte!
  12. kenand

    Sorozat fordító

    Próbáltam aláigazítani a Bia- logo mentes változatnak, de valami továbbra sem stimmel a felirattal, teljesen eltér az időzítése az angol eredetitől. (nem az NTSC Pal konverzióra gondolok) A bevezetés elején eltolódik, az első 2 percben kb. 15 helyen kellett korrigálnom...aztán meguntam. Szerencsére a feliratok hu-n- pontosabban az utódján- találtam olyat, ami jó. a WEB-dl-hez igazított az jó, azt lehet tovább alakítani.
  13. kenand

    Clone Wars

    Én megcsináltam mindkettőt DVD-ben eredeti menükkel. Imádnám, ha kijönne egyszer HD-ben.
  14. kenand

    Sorozat fordító

    Általában megcsinálom a OAR-BIÁ-hoz majd felpakolom valahova
  15. kenand

    A The Clone Wars animációs sorozat

    A Sky HD-s/Blu-ray rippes 1080p azért nem 1080 magas, mert a képarány 2.35:1, azaz teljes mozis. Így van az 1080p-ben alul felül felesleges fekete csík. Amikor az ember rippel/tömörít levágja a felesleges fekete csíkot, azért lesz belőle 814. lejátszáskor a program odapakolja a fekete csíkokat. Így hatékonyabb a tömörítés, kisebb a file méret.
  16. kenand

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Sziasztok. A 2. évadot már elkészítettem 1080p-s Blu-ray ripből is. A 3. évadből 1080p-t nem találok sehol, ami van Van NTSC WEB-dl jó minőségű, de a kép széle levágott Van sky HD ról rögzített PAL 720p 3.35:1-es mozis, teljes képaránnyal OAR-BIA (1 héttel le van maradva, kezdetben 4 volt még be is előzhet ) Utóbbi a szimpatikusabb. De sajna a most megjelent 16-ból nem találok jó változatot, hibás a hang nincs beszéd Ha valaki tud jót küldjön linket.
  17. kenand

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Elkészültem a 2. évad Blu-Ray RIP 1080p magyarítással. A képet is magam kódoltam át a BR lemezről. Szinkront minőségi sw-vel nyújtottam (PAL-NTSC) Timefactory-val Készítettem 5.1-es hangot is, ha nem tetszik ott a 2.0. Most megy fel az Ncorera a teljes évad.
  18. kenand

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Hát én azt is nagyon imádtam. A Samurai Jack DVD-k mellett az eredeti Clone Wars DVD-k (NTSC DVD-k alapján) voltak az első 4kids projektek
  19. kenand

    A The Clone Wars animációs sorozat

    A képi alapot már gyűjtöm a 3. évadhoz is:) Már csak a szinkron hiányzik...pár hónap múlva (április, május?) talán megérkezik Fejlődtem a PAL-NTSC konverzió tekintetében, a hang nyújtáshoz már profibb software-t használok, így jobb a minőség. Persze a legjobb, ha nem kell nyújtani, de nehéz jó minőségű PAl anyaghoz hozzájutni. (vagy csak jóval később jelenik meg) Ez most offtopik: De ha szerettek egyéb Lucas dolgot is.... Egy kedves ismerősömmel elkészítettük a Monkey Island SE 1 és 2. részének is a magyarítását PC-re és iPhone/iPod Touchra is Itt megtaláljátok: http://www.szfki.hu/~selm/forditas/
  20. kenand

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Elkezdtem készíteni a 2. évadot 1080p Blu-Ray RIP-ben, magyar szinkronnal Az 1. lemezt tudtam eddig rippelni és 5 epizód alá már hozzáigazítottam a magyar szinkront és a feliratot. Készítek 5.1-es hangot is, bár ha erős a sorroundból hallható zene akkor egy kicsit diszharmónikus, mivel egy kicsit más, mint a frontokból szóló magyar változat, de effekteknél jól jön az 5 hangszóró és a mélynyomó (ha nem tetszik az mkv tartalmazza a 2.0-ás szinkront is.) Az első 5 rész ugyan az, mint a TV-s változat. 1 évadnál a Blu-Ray változat hosszabb volt... De simán nem lehet alátenni a 720p-s hangot, mivel ott az epizódok többsége SKYHD-ról felvett PAL változat volt, a Blu ray forrás meg 23.976 fps. 2-3 hét lesz amíg befejezem (és a 2. és 3. disc beszerzése még folyamatban van...)
  21. kenand

    3x01 - Clone Cadets

    Mivel a SKY HD is el kezdte vetíteni, már logo mentes 720p 25fps-ben is elérhető.
  22. kenand

    The Phantom Menace - 3D

    Egy új filmenek sokkal joba örülnék. Ezt a 3D-s dolgot csak azért találták ki, hogy menjenek az emberek moziba. Fárasztó nézni....én nem rajongok érte (pedig az első poláros 3d 1994-ben láttam egy IMAX moziban az USA-ban , akkor még élveztem érdekes volt, most inkább unalmas)
  23. kenand

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Persze, minden héten szombaton megnézzük a fiaimmal, ahogy elérhető magyar felirat, ha türelmetlnek vagyunk, akkor angollal is, - bár a kisebbiknek az még húzós. Aztán ha elkészítem szinkronnal akkor megnézzük újra úgy is. A család minden fiú tagja SW fun. Kedvenceink a fantasztikus gépezetek könyvek (magyar és angol változat is meg van) Valamint rengeteg sw képregényünk is van - összes magyar és jó néhány angol
  24. kenand

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Digitáls HDTV rögzítés biztosan, és szerintem a hdbits.org-ra kerülnek fel, de sajna nekem oda nincs jogom (nem fizetős egyébként) Én sokmindent a lafurenza.net vagy rutracker.org (mindkettőre nyílt a regisztráció, csak GoogleChrome kell a portugál vagy orosz regisztrációhoz ) oldalakról veszek le, vagy a freshon.tv-ről (oda sajna most nincs szabad regisztráció) Én zalai rajongóknak tudnék segíteni, ha másképp nem tudnak hozzájutni....
  25. Star wars Miniatures Sajnos mostanában nincs időm vele foglalkozni, de úgy 2 éve készítettem egy Star Wars Miniatures játékkal foglalkozó oldalt. Sajnos a CWI-ről költözni kellett az atw-re és ez nem sikerült tökéletesen (magyar ékezet gondok vannak) és ez el is vette a kedvemet egy kicsit...... De akit érdekel a játék, esetleg figurát akarna cserélni azt ott megteheti http://swminiatures.atw.hu/
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.