Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. (szerkesztve) Ettől tuti döglik a sok technos : foo fighters f. jack black-back in black(ac/dc cover) http://uk.youtube.com/watch?v=voLlASiqLOE&...feature=related Nem egy Brian Johnson, de ugye a rock műfajában nem is a tiszta hangra bukunk. Jack Black pedig igazi performance figura. :D Szerkesztve: 2008. Október 22. - Oldfighter Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Jó ez Habár, Szívem, ha tudnád, micsoda remek techno számokra nyomtuk a 90-es években a bulikat, elájulnál Kicsit elfuserált család vagyunk, mert öcsém felváltva hallgatott techno zenét, meg Metallicát és Tankcsapdát Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Én nem ismerek remek technos számokat. A tuc-tuc nem zene Igaz, sokaknak meg a brutál riffek és négy-negyedek verik ki a biztosítékot. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Na látod Vannak jó tuc-tuc zenék, és kész Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Én nem ismerek remek technos számokat. A tuc-tuc nem zene Igaz, sokaknak meg a brutál riffek és négy-negyedek verik ki a biztosítékot. sniff sniff.................Egy vérből valók vagyunk. A tuc-tuc-ban ütem van, de a dallam és a ritmus hiányzik.. Bár a 70-80 évek retro zenéjére szeretem nyomni a táncot. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. sniff sniff.................Egy vérből valók vagyunk. A tuc-tuc-ban ütem van, de a dallam és a ritmus hiányzik..Bár a 70-80 évek retro zenéjére szeretem nyomni a táncot. Eh, anyánk nem ismeri a dörgést. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Eh, anyánk nem ismeri a dörgést. Hát jól írtad... Ez így egyben kb. a dörgésnek felel meg. Külön-külön nézve a hangszereket, nem rossz teljesítmény, de így egyben nálam Paksig levert mindent... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. ...de így egyben nálam Paksig levert mindent... Éppen ezért szeretjük a rockot. Hugi, igazam van vagy igazam van? :D Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Éppen ezért szeretjük a rockot. Hugi, igazam van vagy igazam van? :D Naná! Az acdc nem jön össze...enyhén drága.............és nincs jegy. Marad az abcd zenekar, mint pótlás. Titkos vágyam, hogy a fórum rockosabb arcaival elkéne menni koncertre és zúzni az sw nevében. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Naná! Az acdc nem jön össze...enyhén drága.............és nincs jegy. Marad az abcd zenekar, mint pótlás. Titkos vágyam, hogy a fórum rockosabb arcaival elkéne menni koncertre és zúzni az sw nevében. Én minimum ilyen koncira mennék el veled. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. :D Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Na ez nekem már "sok". Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Na ez nekem már "sok". A klip? Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Asszem nem lenne épp porcikám a pogó után, alatt, elött és közben. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. A klip? A stílus. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. A stílus. De puhány vagy. Na akkor itt a finomabb verzió. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Ody az Oldy ilyen régi motoros. Az újakat már nem szereti annyira..............Jó kis system of a downt például. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Ody az Oldy ilyen régi motoros. Az újakat már nem szereti annyira..............Jó kis system of a downt például. Hallgass régieket. Azok az igaziak mint pl. a Prong. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Ma őket töltöttem le. Vagyis csak előjegyzésre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hatalmas zene!! :D Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Mi baj az újjakkal? Valamikor a Rollingstones is újnak számított................Ez olyan, mint hogy az igazi punk a ramones volt. Én azóta szeretem a rancidot is. ÁÁÁÁÁÁ sok féle zenét kell hallgatni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Én maradok ilyen öreges, ó divatú. Régi dallamos death (bizony volt olyan is). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Mi baj az újjakkal? Valamikor a Rollingstones is újnak számított................Ez olyan, mint hogy az igazi punk a ramones volt. Én azóta szeretem a rancidot is. ÁÁÁÁÁÁ sok féle zenét kell hallgatni. Én maradok az öreges, dallamosabb rocknál. Sokaknak ugye az is csak összevisszaság, de nekem az az igazi rock Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. orki. Van egy mai banda akit nagyon szeretek. A Dimmu Borgir. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Gyermekkorom egyik hatalmas kedvence! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. orki. Van egy mai banda akit nagyon szeretek. A Dimmu Borgir. Ha elhagynák az "éneket", totál hallgathatók lennének Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Leszakadt a fejem. Inkáb a folkmetált és a powert szeretem, de jöhet a death is Most tudtam meg, hogy van egy olyan metál énekes, akit Vadernek hivnak, hasonló a hangja is................nekem az a zene nem jön be. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Leszakadt a fejem. Azért vigyázz magadra. A Gorefest jött be ennyire? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. (szerkesztve) A Death Metallal több bajom van.Mindegyik zenekar ugyanazt játsza, és ugyanúgy hörögnek, dallamjuk meg nincs.Persze lehet, hogy én vagyok botfülű.Az előadók szokták nyilatkozni, hogy azt adaják elő ami bennük van amit éreznek.Ha valakinek ez van a lekében, nézesse meg magát pszichiáterrel.Mármint a zenekar tagjai. Persze én is imádom a metált, és a rockot.Mást nem is.De a dallamos metált.A nyolcvanas évekbeli nagy metálbandákat kedvele(Pl: Metallica,Manowar,Helloween,Judas Priset stb..).Stílusban pedig a Heavy - és Trash Metal a kedvencem. A magyar rockot is nagyon kedvelem(P.Mobil, Tankcs,Lord) Szerény véleményem szerint a legszebb számokat is rockzenekarok játszák.Ez például szerintem a világ legszebb száma.Amikor meghallom borsódzik a hátam, és nagyon elérzékenyülök: Szerkesztve: 2008. Október 23. - frenkie Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Teljesen egyetértek az első bekezdéseddel Frenkie. No és a következő nagy részével is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.