Yoda József Posted June 28, 2023 Share Posted June 28, 2023 2023. 06. 01. - 7:57, Szisz írta: És szinte hallom, ahogy a közönség a kisípolt részt üvölti koncerten És jelentem, ez így is van minden koncertjükön 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 2023. 06. 28. - 22:55, Yoda József írta: És jelentem, ez így is van minden koncertjükön Igen. Azót@ láttam is erről egy rövid videót. This is the Way. Azahriah alkotásaival barátkoztam mostanság. Zámbó Jimmy jutott róla eszembe, mikor belehallgattam, ránéztem. Kicsit a haja miatt és valami stílusnyom is visszhangzik, ha távolról is. Később a Sávlekötő csatin köszönt vissza, hogy van aki a reinkarnációjának tartja . Azi abban a beszélgetésben el is mondja, miután közéleti témákat kezdett ő is pedzegetni, hogy : Tetszik a gyerek hozzáállása. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 29, 2023 Author Share Posted July 29, 2023 (edited ) Tegnap volt a nyolcadik Depeche Mode koncert amin részt vettem, de ezúttal is ugyanolyan frenetikus élmény volt, mint korábban. Kíváncsian vártam hogy vizsgázik a Puskás Aréna hangügyileg, plusz egyébként is kíváncsi voltam rá mert még sose jártam ott. Egyszerűen tökéletes volt minden! Az egész nap nagyon jól telt, amire a koncert tette fel a koronát, amit cirka ötvenezer emberrel együtt éltünk át. Még most is teljesen a hatása alatt vagyok, de hála égnek jövő tavasszal is jönnek, akkor az MVM Dome-ba, szóval legalább még egyszer átélhetem ezt az extázist. Volt innen más is a koncerten? Milyen élményekkel gazdagodtatok? Az alábbi remek cikk elég jól leírja milyen is volt ez a zeste. https://index.hu/fomo/2023/07/29/depeche-mode-koncert-puskas-arena-budapest/ Edited July 29, 2023 by Ody Mandrell 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 A tegnapi Depeche Mode koncert életem eddigi legjobb koncertre volt! Most nem kiemelt állóhelyen, hanem színpad közeli ülőhelyen, de ez az élményből semmit nem vont le, sőt! Végre láttam mindent jól, a színpadot is, és hát körbenézve a Puskás Arénában már az is óriási élmény volt, hogy láttam az ünneplő tömeget mindenhol. A vége felé már úgyis mindenki állva táncolt az ülőhelyeken is. A zenekar pedig, mint mindig, csodálatos műsort adott, remek volt a setlist, minden korszakukból volt valamelyik ikonikus dal, néhol különleges hangszerelésben, nekem az akusztikus Strangelove volt a kedvencem, de a Just can't get enough is elementárisan szólt, a többi klasszikus koncertdal is remek volt! A Puskás Aréna jó helyszínnek bizonyult, nagyon eltalálták a hangzást! Nagyon remélem, hogy nem utoljára adtak ki új lemezt, és lesz még turné - a jövő tavaszi 2. kör után is! Ilyen minőségű szórakoztatásra mindig lesz kereslet, bármennyi is a jegy ára, mert minden perce megéri. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 29, 2023 Author Share Posted July 29, 2023 Én is így érzem. Amúgy megint bebizonyosodott, hogy előre lehet húzni a szánkat egy-egy többet játszott dal miatt, de élőben annyira elvisz a hangulat és olyan jól szól, hogy ugyanúgy tombolunk rá, mint a többire. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 Nekem sincs semmi bajom a többet játszott dalokkal. Szerintem jó, hogy van egy stabil dalcsokor, ami mindig van, már előre várom, hogy milyen jó lesz hallani megint. A többit meg elég nehéz lehet kiválasztani, mivel asszem 15 stúdiólemezből lehet válogatni, s minden lemezükön van legalább egy mára már klasszikussá vált dal, de a legtöbbön akár 3-4 is. És a régi dalok is fantasztikusak, ez mindig kiderül. Az Everything counts pl. nemrég, talán az előző lemezturnén került be a repertoárba, de annyira jól szól színpadon, hogy remélem, megtartják. De mondhatnám a Question of Lust-ot is. Remélem, legközelebb jön a Somebody is. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 29, 2023 Author Share Posted July 29, 2023 (edited ) Somebody jó lenne, de most a Strangelove hatalmas meglepetés volt, le is szakította a stadiont. Akusztikus verzióban is hatalmasat ütött. Edited July 30, 2023 by Ody Mandrell 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 30, 2023 Author Share Posted July 30, 2023 @Sziszkovics! Végülis el tudtál jutni a koncertre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 23 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @Sziszkovics! Végülis el tudtál jutni a koncertre? Sejtheted, hogy szóltam volna ha ja. Csupa lelkes megemlékezést olvasok a konciról. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 31, 2023 Author Share Posted July 31, 2023 Mehettél a társaddal is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Freddie ma lenne 77 éves. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 Anno nagy Xénia Láz rajongó voltam, megvolt a kazetta is, arról az egyik kedvenc számom mindgis a "Jégszív" című alkotás, amit részben @Darth Porg-nak köszönhetünk. Eszembe jutott, hogy az ihletet talán Vaderről kapta. Elég jól ráhúzható a szöveg ugyanis rá. Ha így hallgatom a dalt, még inkább hidegrázós a számomra. Mondhatni, 10/10-es. 1. Az arcom eltakar, ne lásd, Mit gondol, mit akar, És a szívem őrzi a jég. A könnyed nem zavar. Ne sírj! Az nem hat meg, fel nem kavar, Kezemben sorsod, hát jól teszed, ha félsz, Én döntöm el, hogy meddig élsz. 2. Én mindent tudok rég, A kezdet vagyok, s a vég, Legyőzhetetlen ellenség. A hatalom nem hagy új esélyt, Sötét. És elnyel minden szenvedélyt. Fekete minden, és végtelen az idő, Bennem csak nő a gonosz erő. R. Jégszívemet senki nem törheti át, Nézd, itt vagyok, titkon várom a csodát, Hogy valaki fényt hoz, szabadulást. Jégszívemet senki nem lépheti át, Egyedül vagyok, sehol nincs egy jó barát. Szeretet, hol vagy? Várok rád. 3. Az álarc eltakar, ne lásd, Ha a lelkem mégis jót akar, Szívemben nagy a vihar. Aki gonosz, az is fél, és sír, De vigasztalást sosem kér, Enyém lett minden, de ez mind semmit sem ér, Sorsom a jéghideg, vad tél. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Porg Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 Jól megleptél ezzel a nótával, ezer éve hallgattam utoljára, Berkes Gabi zenéje, nem életünk főműve, de működött akkor és ott, ezzel a főgoni nővel. Klassz, hogy rád ennyire hatott, szerettem írni, abból a kvázi Jégkirálynő szemszögből, ami Vaderbe is illeszthető, valóban. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Ez is egy csoda 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 15, 2023 Share Posted December 15, 2023 Ha a Star Wars univerzumban lenne karácsony, nálam ez a zene állna a legközelebb a mi világunk karácsonyi hangulatú dalaihoz. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 19 Share Posted February 19 Amikor megtetszik egy szám zongora betétje, de nem akarsz érte fizetni a saját számodban, ezért kicsit módosítod. (kb 15 másodperc mindkét videóban a linkelt időpillanatoktól). Brutál. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpt. Rex Posted February 29 Share Posted February 29 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 26 Author Share Posted March 26 Star Wars rajongók márpedig mindenhol vannak! Na de hogy Hauber Zsolti, a Bonanza Banzai agya is az, azon igen csak meglepődtem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 27 Author Share Posted March 27 (edited ) A tegnapi Depeche Mode koncert az MVM Dome-ban fantasztikusra sikeredett! Az egész nap remekül telt, és maga a koncert igazi csúcspont volt! A végén Christian Eigner kidobta a dobverőit, az egyik nálam landolt! See you next time! Edited March 27 by Ody Mandrell 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted March 27 Share Posted March 27 Fantasztikus koncert volt! Mintha átlépnénk egy másik világba, olyan élmény. Színtiszta tökéletes kikapcsolódás. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts