Ugrás a kommentre

Darth Porg

Tag
 • Összes hozzászólás:

  391
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

353 Nagyon kedvelt

Darth Porg tevékenysége

 • Rang
  Ifjonc
 • Születésnap 1967-11-14

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Büdipest

Legutóbbi látogatók

1.119 profil megtekintés
 1. Darth Porg

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Valami szikár, szűkszavú, sokat látott medve/bölény karaktert remélek tőle, de fini is lenne! Komoly halállal , sok rész után... hmmm. Nolteee!
 2. Darth Porg

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Bocs, de még viccnek is ciki, hogy nem veszi le a sityakját... :)) Imádom ezt a színészt, és tuti, hogy kőkemény lesz akkor is amikor látjuk... sőt!
 3. Darth Porg

  Filmek

  Ezt ajánlom, nagyon erős, mesés fényképezéssel, kőkemény végig. 10/10, pedig felirat nélkül, németül tudtam csak... NEM szabad más nyelven ezt, ez alap. Ha vki esetleg talál magyar feliratost, szóljon. Köszike
 4. Darth Porg

  Game of Thrones

  Másfél órás epizódokról olvastam anno, ez most picit csalódás, de nyilván nem ezen múlik... várom nagyon, már a lányom is rákattant, most végeztünk az utsó évaddal. Imádom, hogy imádja mindkét gyerekem.
 5. Én is 2 napja láttam, klassz! Vader és Luke tanulgatja a vívást a studio nyitott ajtaja előtt-, na ilyet se engedne a stáb mostanában...
 6. Darth Porg

  Mennyire egységes a tíz film együtt?

  Köszi, Donát, jól szóltál! Ez a video nagyon szééép lett, hmmm.
 7. Darth Porg

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Vártam eleve, jóságra számítok, és ez a fotó végleg beindított. Erősen belelátom a prequelek és az RO feelingjét is, és ez klassz. Ide vele!
 8. Darth Porg

  Solo BD/DVD kiadás

  Bocsi, Csoli! Ebből kimaradt a 3D.
 9. Darth Porg

  Solo BD/DVD kiadás

  Ezt elfogadom, ezt írtam mikor felhoztam a témát, hogy a mozis sajátosságok miatt lehetett... az tuti, hogy most látok, ott meg meresztettem a szemem, és idegelt a dolog.
 10. Darth Porg

  Solo BD/DVD kiadás

  A Proximás jelenet baromi sötét volt, homály hegyek... a BD-n mindent látni, ezért kérdeztem. Zavart a moziban több jelenet is, pedig szeretem a sötétet, de érthetetlenül az volt anno. Én úgy érzékelem, hogy belenyúltak a lemezre...
 11. Darth Porg

  Solo BD/DVD kiadás

  Éjjel megnéztem a filmet és az extrákat is, bejött nagyon. Nekem kevésbé tűnt sötétnek/homályosnak mint a moziban, ott már zavarta a szemem, itthon nem. Létezik, hogy belenyúltak a BD-re, vagy csak a mozis sajátosságok miatt láttam anno nagyon setétnek az első 10 percet? Kíváncsi leszek a projektorral milyen a kép, a héten megnézem a fiammal a pinyóban is. Havas Jon SW-re pályázik... hmm. Lucast jó volt látni, a kerekasztal is tetszett, de vannak ott érdekes pillanatok ahogy reagálnak egymás szavaira... műmosolyok, stb. Fülessel néztem a filmet és nem ájultam el a hangsávtól, de ez majd a pincében dől el... Továbbra is van egy-két érthetetlen pillanat Alden játékában számomra: Vos hajóján Qira megérinti a vállát, és utána valami egészen béna fejet vág, amatőr színpadi szint, és ilyesmiből van még, engem nagyon zavar... ennek ellenére jó választás volt, bírom, és Han-t látom benne. A film most húzott be igazán, pedig láttam már 5x kb. Több olyan jelenet van a filmben, ami nálam 5*-ös: az egész koréliai menekülés, főleg a becsekkolós helyszín minden pillanata, Mimban, Vos hajója, vonatrablás, Kessel-cucc, robot lázadás és még van... jó kis film lett ez, hmmm. A hangulat végig baromi erős, nagyon leköt, és minden helyszín hihetetlenül aprólékosan-megunhatatlanul látványos, az egész film naaagy univerzum építő, sajnálom, hogy nem várható 2. rész...
 12. Darth Porg

  EPIX spoileres topik

  https://index.hu/mindekozben/poszt/2018/08/26/egy_hobbit_is_lesz_a_star_wars_ix-ben/
 13. Darth Porg

  Finn, a botladozó hős

  Kimaxolt zene, vágás és színészi játék hozta össze ezt a szakaszt, átvertek engem is, imádtam, most is szeretem.
 14. Darth Porg

  Értékeld a filmet

  (14 éves lehettem, amikor egy évfolyamtársam szivárogtatott, amerikai rokonai révén... furcsa srác volt, valahogy nem túl bizalomgerjesztő, nem igazán hihető sztorival és előadásmóddal: lesz egy zöld manóféle, öreg, pici, de naaagy jedi mester. És Vader Luke apja. Mindezt egy sarokba húzódva, halkan motyogva adta át, és szólt, hogy ne terjesszem... hm. Nem hittem neki, micsoda marhaságok ezek, nheeee.... és kb. 1 év múlva bejött a film, szinkron, Vörös Csillag mozi. Imádtam, de valahogy a varázst megtörte, hogy magyarul beszélnek a hőseim... és végem volt Yodától, ami máig így van, örök. Vader bejelentése odavert, mert csak ott hittem el, és akkor is hihetetlen volt, talán nem is foglalkoztam ezzel előtte igazán. Nem emlékszem, hogy lett volna ekkora K.O.-m utána bármikor. És az Uralkodó halálának megoldása a legnagyobb katarzis élményem máig, filmen.) :)
×

Fontos információ