Ugrás a kommentre

Darth Porg

Tag
 • Összes hozzászólás:

  408
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

370 Nagyon kedvelt

Darth Porg profilja

 • Rang
  Ifjonc
 • Születésnap 1967-11-14

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Büdipest

Legutóbbi látogatók

1.167 profil megtekintés
 1. Darth Porg

  Ki mit vár a kilencedik epizódtól?

  Én félek Abrams-től Rian után...
 2. Darth Porg

  Cassian Andor Tv-sorozat

  Nagy kedvencem, ez jó hír. Utálom (mindig) az egészet, amikor szétlövik. Nyilván látjuk majd az átprogramozását... várom.
 3. Darth Porg

  Star Wars Mozaik

  Nagyon cool csapat, én is várom a megfejtést. Nagy pillanat ez, éjszaka, eső, zord környezet, sisakos alakok, vörös penge... hmmm. Vizuális orgazmus, imádom. ;) Komoly harc lesz a IX-ben, nyilván. De legalább ennyire várom a nyugis jeleneteiket. Milyen hangok, mit mondanak? :) stb.
 4. Darth Porg

  Star Wars Mozaik

  Annyira durva a Falcon-állat sztorija, hogy... imádom. És még tart, sose hal meg talán. Rájöttem, hogy picit még jobban szeretem mióta kiderült, hogy L3 is a része. Emberibbé vált, pedig egyikük sem az. Elképesztő, hogy ez a hajó miket látott, és az is, ahogy ezt "tálalták" nekünk. Ez a Lando-féle állapot nekem nagyon bejön, bírom minden részletét. És tök jó, hogy aztán nagyon megváltozik... Ja, és Kylo-t a fedélzetre! Ezt nem hagyhatja ki JJ.
 5. Darth Porg

  Star Wars Mozaik

  Igen, ez szép volt, pb! Itt áll egy srác, mellette pedig a jövője, egész élete alappillérei. 3 felnőtt, közéjük keveredik. Luke és Leia is Padmé és Kenobi "általi" történés lesz az életében, igazából mindenki aki csak fontos neki itt van... hm. Komoly pillanat.
 6. Darth Porg

  Star Wars Mozaik

  Mészárszék, lehúúúz nagyon, minden alkalommal. Brutál bizony a fekvő testbe lövöldözés, és a többi is. Zene nagyon erős, szívszaggató. Itt nagyon gyűlölöm Palpit, pedig néha csípem.
 7. Darth Porg

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Öt-hat év nem számít, egy időszak! Bírom ezt a droidot, szivároghatnak ilyesmik felőlem. Utíniék is.
 8. Darth Porg

  EPIX spoileres topik

  Gagyi cím. Viccnek is. Zs kategória.
 9. Darth Porg

  Star Wars Celebration 2019

  Zolííí! Nagy-nagy Gratula! ölelés, és hajrááá! Drukkolunk.
 10. Darth Porg

  Fénykardok

  Remek leltár ez a video, imádtam, köszi. Csak az a brutál tré zene ne lenne alatta...
 11. Darth Porg

  EPIX spoileres topik

  Bomarr sztorija fini lehetne, több része is tetszik, és ez a Finn kirobbant egy rohamoszi lázadást, hmmm, ez sem rossz...
 12. Darth Porg

  Star Wars Mozaik

  Írtam már párszor, hogy az ANH-on és Vader-en szocializálódtam gyerekként, ahogy belépett a Tantive ajtaján azzal a súlyos rézfúvós zenével, aztán zene el és jött a szuszogás... ott tátva maradt a szám és teljes reccs, és örök Vader-fanság... szuszogott, nézte a halott felkelőket, és mintha az én mellkasomból is kiszívta volna a levegőt. Emlékszem tisztán a pillanatra, és ez még ma is üt nálam. Erre jön ez az Edwards srác, és megcsinálja velem újra, el se hittem. Nem vártam már Vadert, örültem, hogy láttam a Mustafaron az Igazgatóval, az is cool volt, bejött, imádtam. Nem hittem volna, eszembe sem jutott, hogy valaha még átélem azt a feelinget. De mikor a szuszogás újra, aztán a fénykard bekapcs... hmmm. Megint jött a döbbenet, mint 35 évvel előtte, kb. A többit már leírtátok. És ahogy ott áll végül lobogó köntösben, szól a Marsh, nézi a távolodó Tantive 4-et... az odaver bármilyen badass-nak tűnő bármelyik másik film akármelyik jelenetének. Vigyorogtam nagyon, libabőr, orgazmus. Most is kb., ahogy írom és emlékezem.
 13. Darth Porg

  Star Wars Mozaik

  Nem voltam odáig anno ettől a vörös háttértől a fotók alapján, nem is igazán értettem, hogy mi ez... aztán a premieren kiderült, és bejött nagyon. Függöny, mögötte az űr , hmmm. A küzdelem heroikus, odaver sokadik nézésre is. Az egész Saga egyik csúcs jelenete és díszlete. Rian for President!
 14. Darth Porg

  Star Wars Mozaik

  Az egész kunyhó jelenet hatalmas kedvencem, mesés hangulat, dráma, és mindkét színész játéka. Eleve nálam az ANH örök külön polc, általa lettem fan, most is szeretem minden kockáját. Kivéve pár újat...
 15. Darth Porg

  Star Wars Mozaik

  Lenyűgöző, súlyos, hátborzongató csillagháborús pillanat/jelenet ez. Zene nélkül is odaver, zenével meg olyan, hogy... tudjuk. Rám mindig úgy hat mint elsőre.
×

Fontos információ: A webhely használatával elfogadod és betartod a fórumszabályzatot.