Ugrás a kommentre

Darth Porg

Tag
 • Összes hozzászólás

  334
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

318 Nagyon kedvelt

Darth Porg tevékenysége

 • Születésnap 1967-11-14

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Büdipest

Legutóbbi látogatók

980 profil megtekintés
 1. Darth Porg

  Box Office

  Szép lenne, és reménykedem vmi ilyesmiben, nyilván. De most picit lehűtött az utsó 2 film bevétele. A Jedi is "csak" 1.35 milliárd, asszem... azért ez nagy esés, bár sok szempont miatt érthető... szóval én 1.7-1.8 millllhard-ra lövöm be. Nem szívesen, nyilván.
 2. Darth Porg

  Box Office

  Talán lehet némi köze hozzá ennek is, de bocs, ha topic-parát okoztam.
 3. Darth Porg

  Box Office

  Osztom, amit írtál. Én csak azt akartam hozzátenni, hogy szerintem a nagyobb bevételek és a folyamatos érdeklődés egyfajta Meki-s dolog, a csihi-puhi jól ment mindig, főleg Képregényországban. Bár az amcsik mellett globálisan is betalált, nézik, szeretik. Nálam az SW külön polc, és kevesebben vagyunk így vele, mint gondoltam. Képes 400-nál megállni egy SW. Érthető vagyok?
 4. Darth Porg

  Box Office

  Fentiek mellett megjegyzem, hogy a Marvel-széria - nekem biztosan - egy naaagy csihi-puhi, egy kvázi sima akciófilm bizbasz az SW-hez és annak szellemiségéhez, finomságaihoz képest. A tömegek erre kíváncsiak inkább, ez látható-mérhető, azt gondolom. Filmes McDonalds... az SW szerintem több ennél, jóval. Különleges étterem, egyedi ízekkel, semmi átlagosság, egyen íz, stb. Persze másoknak meg átlagos lehet, Marvel vagy SW, akár mindegy is lehet, nyilván.
 5. Darth Porg

  EPIX spoileres topik

  Másfél év alatt 3 film jött ki, most másfelet kell várni egyre... Sehogy se jó ez, zárják végre le ezt az egészet, legyen vége ennek a Sagának, oszt jól van! Nem kell több SW, uncsi már.
 6. Darth Porg

  Box Office

  Az általános mozis szokások nagyon irritálnak engem is. A zabagépek turkálása a papírzacskó mélyén, a kotorászás, mintha nem lenne mindegy melyik kukorica kerül sorra a szájban... stb. Próbálok úgy ülni, hogy a közelemben ne legyenek éhes emberek és jó helyről lássam a filmet. Néha nehéz ilyet találni. Szeretek olyan időpontokban mozizni amikor eleve kevesen vannak a teremben. Pedig az a közös filmnézési élmény nekem is megvolt anno, szerettem. Együtt lélegzik a mozi, együtt kussol vagy nevet. De ez jó ideje már nem vonz, még SW-n is zabagépek tömege... Idegel, sokszor volt konfliktusom is emiatt, néha felállós beszólogatós is-, de átülés máshova film közben, abból azért több. A méret vonz a mozihoz, egy SW-t vagy GYU-t meg kell néznem a vásznon, többször is. Az is igaz, hogy a mozi előtti-utáni társasági élet tök jó, naná. De egy ideje már csak nagyon fontos/jó filmekre ülök be, aminek nem tudom kivárni a későbbi, otthoni megtekintését. A legjobb mára a gyerekeimmel otthon, vagy egyedül, vetítőn vagy tv-n. No para, no meglepetések, és bármikor pisiszünet...
 7. Darth Porg

  Rian Johnson új trilógiája

  Ez de komoly, Bomarr! Tényleg át kell értékelnem pár alapvetésnek hitt nézetemet. Ha neked nem hiányzik a nagy vászon, akkor sokan lehetnek még így ezzel. Ez is meglep, de nagyon. Máris jobban értem a BO adatokat. Meg ezt az egész rajongás dolgot. Ahány ember annyi Star Wars. De tényleg.
 8. Darth Porg

  Rian Johnson új trilógiája

  Emögött a gondolat és érzelemsor mögött nagy fényt és bölcsességet érzek, Donát. Mi menjen majd az Utolsó Vetítésen, ha vége a világnak? Star Wars. Mi más? De tényleg. Ès itt térek vissza a BO topikos mániámra: értem én, hogy sokfélék vagyunk mi, rajongók. Még színesebb a SW-t kedvelők tábora. De még mindig ott tartok, hogy ez a SW! Ahogy Donát szépen összeszedte a mozis témát fent. Banyek, lattam az összes eddigi részt, és nem megyek el 2 hét alatt sem, hogy megnézzem? A vászonra valót. A naaagy egész újabb szerves részét. Most a Solo-t. De ha más jön, akkor azt. Egyszer legalább. Új SW! (De ugyanez mondjuk GyU vagy Potter. Ha láttam az addigiakat, nem ülök be az újra baromi kíváncsian, hisz szeretem, tetszett eddig, erdekel ez a világ... Ha nem jön be nem nézem többször. El is károgom a neten, hogy tré. Vagy közepes. De megnézeeeem... biztos éttitek. Én nehezen értem meg, hogy nem ez az alap. Vagy ahogy írtam már, ez az alap, max plusz 100 milliónyi bevétel a számomra kicsit is fannak nevezhetőktől. Többet hittem, tévedtem. Azt gondoltam 6-700 millio WW bevétel az alap.
 9. Darth Porg

  Rian Johnson új trilógiája

  Rian trilogia vászonra, Benioffék stream. Így tök okés. Nem gondolom, hogy egy SW trilógia nem moziba kerül. Amíg lesz mozi e világon.
 10. Darth Porg

  Box Office

  Okés, Bomarr, így van. Én elsősorban az amerikai fanokra gondoltam, de lehet, hogy ennyi az igazán kíváncsi ember kint is. Hm. Meglep ez a bevétel, ennél alapból duplát képzeltem egy SW-ra. Ez van.
 11. Sose jutott eszembe eddig: hány fénykard lehet galaxis szerte mindenféle alakok kezében... hmm.
 12. Darth Porg

  Kedvenc jelenet

  A film indítása a szikrákkal. Az egész Gépezet indul be ezzel, ahogy a sikló. Jól néz ki nagyon, hangulatos, és az egész alvilági háttérre is utal: lopásban vagyunk, akcióban, árnyékban, és bumm! beindulunk! Mintha egy száz évvel ezelőtt játszódó film úgy indulna, hogy egy kurblival beröffentenek egy automobilt. És keretes szerkezet a kockákkal... A Hen-nek ejtett Han poen is jópofa. És szeretem Tobias tökmagozását beszéd közben a Mimban-on. És a birodalmi tiszt fejét és dumáját a felvételi pultnál, előtte a birodalmi induló zenéjét, ami az ismert dallam kifordított verziója, nem pont oda lépnek a hangok, de ezt hallanom kéne "rendesen", mert ott halk, stb. Jó poen az is. És Val haja, a 70-es évek feelingje. Imádom Proxima fejét abban az egy világos pillanatban... Sok apró, villanatnyi kedvencem van még.
 13. Darth Porg

  Kedvenc jelenet

  Ezt az ócskavas dumát megjósoltam, bár várható is volt, hogy beleteszik...
 14. Darth Porg

  EPIX spoileres topik

  Mi itt fantáziálgathatunk, de messze innen - és mindenhonnan - már kész van a könyv, már páran tudják, hogy mi történik hőseinkkel. Már fix. Picit változhat még, de eldőlt a lényeg. Hááát, reménykedjünk.
 15. Darth Porg

  Han Solo

  Mault nem ismeri. És az a vuki-beszéd fura, hol tanulta Corellián?
×

Fontos információ