Ugrás a kommentre

Darth Porg

Tag
 • Összes hozzászólás

  206
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

206 Nagyon kedvelt

Darth Porg tevékenysége

 • Születésnap 1967-11-14

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Büdipest

Legutóbbi látogatók

916 profil megtekintés
 1. Simán. 1 napra, és végig Maul kettészelését kéne néznie...
 2. TV spotok

  Nagyon fini, várom, mint zuhogó esőben az éjjeli buszt.
 3. Számomra Maul feltámasztása az ultra gagyi kategória, már az ötletet is börtönnel honoráltam volna, ha én döntök. Egészen biztos vagyok benne, hogy Rey története megmarad a megismert módon. Nevetséges lenne megint előrángatni a Valaki Valakije megoldást. Nheee. Pfff. De egy percig sem izgulok ezen.
 4. Trailer

  Nagyon várom már, minden eddig látott jelenet töredék bejön, a legtöbb baromira tetszik. Han és Lando is, ez a barlang pláne. Mondtam, hogy nekem készülnek a Disney-éra filmjei...
 5. Trailer

  Hmmm, ez azzz! Nagyon bejön, jó kaland lesz, hangulatos, vicces és dögös. L-3! Feldobott, pedig jó mélyen voltam.
 6. Rian Johnson új trilógiája

  Bíró figyelmeztetett, legközelébb kiállít picit. Jó, de ez csak olyan semmilyen volt, pártatlany, na. :)) nem lesz több pol.
 7. Rian Johnson új trilógiája

  (Hatalmas zavart érzek ma a mindenható Erőben: a Választás napjának energiái végigszáguldottak az Univerzumon, hejjj!)
 8. Erős jelenet, szeretem. Vérengzés, semmi könyörület. Tekka totyogása az égő falu közepén... pokoli hangulat, jó képek, jó vágás, jó ritmus. Eleve bejönnek az éjszakai akciók, más filmekben is. Hangsáv is odaver. Hmmm. Emlékszem a feszültségre a teremben a premieren. Kapkodtuk a szemünket. A kunyhó meghittsége után berobbant a sötétből ez a halálosztag. Hibátlan.
 9. Spoilermentes topik

  Most már idegel ez a csönd! Mikor indul a reklám dömping? Semmi info. Éhes vagyok, elegem.
 10. Úgy sóvárgunk, reszketünk itt a film kézbe fogható, tapizható-nyitható tokjáért és a lejátszóba tehető hordozójáért, mint Gollam a Gyűrűért, kb. De mi többféle Drágaszág közül választhatunk. Rohanok első nap a MM-ba. Onnan meg haza.
 11. Sorozatok 7.0

  Nem nagyon járok ebbe a topicba, és most nem olvasnám végig, bocsi: van valaki, aki RAJONG a Gengszterkorzóért? Nekem végem van tőle, de nagyon. Hiányzik máris, most néztem végig pár nap alatt, max 1-2 évente újra kell néznem. Zseniál. A sztori is és a kivitelezés is. Az enteriőr mindent visz, és fantasztik a szinkron is. Hangulat... hmmm Stb.
 12. Örülök, megérdemlik. Elképzeltem Rey-t ezzel a hajjal a filmekben...
 13. Steel. (idegel, hogy nem lesz magyar felirat, Rian-audio... köv. életemben angol anyanyelvű leszek, vagy megtanulok angolul)
 14. Szeretem a meglepő, szélsőséges pillanatokat, nyilván egy gúnyos beszólással jelen esetben. De talán csak egy izzadságcseppet törölne le Snoke... égetve Kylo-t, hogy ne sííírj.
 15. Hú, ezt bírtam volna a filmben.
×

Fontos információ