Ugrás a kommentre

Darth Porg

Tag
 • Összes hozzászólás:

  386
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

349 Nagyon kedvelt

Darth Porg tevékenysége

 • Születésnap 1967-11-14

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Büdipest

Legutóbbi látogatók

1.079 profil megtekintés
 1. Darth Porg

  Mennyire egységes a tíz film együtt?

  Köszi, Donát, jól szóltál! Ez a video nagyon szééép lett, hmmm.
 2. Darth Porg

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Vártam eleve, jóságra számítok, és ez a fotó végleg beindított. Erősen belelátom a prequelek és az RO feelingjét is, és ez klassz. Ide vele!
 3. Darth Porg

  Solo BD/DVD kiadás

  Bocsi, Csoli! Ebből kimaradt a 3D.
 4. Darth Porg

  Solo BD/DVD kiadás

  Ezt elfogadom, ezt írtam mikor felhoztam a témát, hogy a mozis sajátosságok miatt lehetett... az tuti, hogy most látok, ott meg meresztettem a szemem, és idegelt a dolog.
 5. Darth Porg

  Solo BD/DVD kiadás

  A Proximás jelenet baromi sötét volt, homály hegyek... a BD-n mindent látni, ezért kérdeztem. Zavart a moziban több jelenet is, pedig szeretem a sötétet, de érthetetlenül az volt anno. Én úgy érzékelem, hogy belenyúltak a lemezre...
 6. Darth Porg

  Solo BD/DVD kiadás

  Éjjel megnéztem a filmet és az extrákat is, bejött nagyon. Nekem kevésbé tűnt sötétnek/homályosnak mint a moziban, ott már zavarta a szemem, itthon nem. Létezik, hogy belenyúltak a BD-re, vagy csak a mozis sajátosságok miatt láttam anno nagyon setétnek az első 10 percet? Kíváncsi leszek a projektorral milyen a kép, a héten megnézem a fiammal a pinyóban is. Havas Jon SW-re pályázik... hmm. Lucast jó volt látni, a kerekasztal is tetszett, de vannak ott érdekes pillanatok ahogy reagálnak egymás szavaira... műmosolyok, stb. Fülessel néztem a filmet és nem ájultam el a hangsávtól, de ez majd a pincében dől el... Továbbra is van egy-két érthetetlen pillanat Alden játékában számomra: Vos hajóján Qira megérinti a vállát, és utána valami egészen béna fejet vág, amatőr színpadi szint, és ilyesmiből van még, engem nagyon zavar... ennek ellenére jó választás volt, bírom, és Han-t látom benne. A film most húzott be igazán, pedig láttam már 5x kb. Több olyan jelenet van a filmben, ami nálam 5*-ös: az egész koréliai menekülés, főleg a becsekkolós helyszín minden pillanata, Mimban, Vos hajója, vonatrablás, Kessel-cucc, robot lázadás és még van... jó kis film lett ez, hmmm. A hangulat végig baromi erős, nagyon leköt, és minden helyszín hihetetlenül aprólékosan-megunhatatlanul látványos, az egész film naaagy univerzum építő, sajnálom, hogy nem várható 2. rész...
 7. Darth Porg

  EPIX spoileres topik

  https://index.hu/mindekozben/poszt/2018/08/26/egy_hobbit_is_lesz_a_star_wars_ix-ben/
 8. Darth Porg

  Finn, a botladozó hős

  Kimaxolt zene, vágás és színészi játék hozta össze ezt a szakaszt, átvertek engem is, imádtam, most is szeretem.
 9. Darth Porg

  Értékeld a filmet

  (14 éves lehettem, amikor egy évfolyamtársam szivárogtatott, amerikai rokonai révén... furcsa srác volt, valahogy nem túl bizalomgerjesztő, nem igazán hihető sztorival és előadásmóddal: lesz egy zöld manóféle, öreg, pici, de naaagy jedi mester. És Vader Luke apja. Mindezt egy sarokba húzódva, halkan motyogva adta át, és szólt, hogy ne terjesszem... hm. Nem hittem neki, micsoda marhaságok ezek, nheeee.... és kb. 1 év múlva bejött a film, szinkron, Vörös Csillag mozi. Imádtam, de valahogy a varázst megtörte, hogy magyarul beszélnek a hőseim... és végem volt Yodától, ami máig így van, örök. Vader bejelentése odavert, mert csak ott hittem el, és akkor is hihetetlen volt, talán nem is foglalkoztam ezzel előtte igazán. Nem emlékszem, hogy lett volna ekkora K.O.-m utána bármikor. És az Uralkodó halálának megoldása a legnagyobb katarzis élményem máig, filmen.) :)
 10. Darth Porg

  The Clone Wars DVD és Blu-Ray

  Összejött ez végül, skacok? Nekem nagyon kéne szinkronnal a 3-6 évad.
 11. Darth Porg

  Solo BD/DVD kiadás

  Örülök, hogy szeptember, és a steel kell, az RO és a TLJ már az, a TFA sima, de talán be tudom még szerezni azt is steel-ben, eladva olcsón a simát. Vagy mi. Alig várom, hogy a Solo-t újra, otthon, nyugiban, stb. Hmmm.
 12. Darth Porg

  Gyűjtemények

  Ha van ilyesmi topic légyszi tegye át valaki, köszi. https://index.hu/i2/#bloghu/https://jatekokapolcrol/2018/08/10/a_star_wars_creature_figurak_rovid_tortenelme_7_resz
 13. Darth Porg

  Bomarr szerzetesek

  Dzséjt írta, arra reagáltam. Áttette a Boba Fett topicba
 14. Darth Porg

  Bomarr szerzetesek

  Rákos lesz Boba? Nheeee. Vagy csak Dzséjt költői túlzása ez? Nem jön be a sztori, miért kellett a rákot átcibálni a messzi-messzibe?! Pfff. A B'omarr szerzetesek bejönnek viszont.
×

Fontos információ