Jump to content

Darth Porg

Tag
 • Content count

  438
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

421 Nagyon kedvelt

About Darth Porg

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 11/14/1967

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Büdipest

Recent Profile Visitors

1215 profile views
 1. Ezt meg kell mutatnom, annyira helyesek... 12-13 évesek max, az új generáció.
 2. Még Ben felemelkedése is benne lehet, no és Leia... a 4 Sky. A Saga így lesz kerek, hogy a Skywalkerek...
 3. Nem is tudom, fura, nem elég badass... de közben az lesz a pasi, látom-érzem... de nem tetszik még igazán. Pascal nagy kedvencem, bízom benne. "Hááát... reménykedjünk."
 4. Nagyon bejön, menő cucc lesz ez. Bár pont a főhős testjátéka nem húzott be még igazán, a járása valahogy... hm. De a nézése! Lények, hangulat, humor, és minden más eddig állat. Hmmmm
 5. Olvasva a teóriáitokat az jutott eszembe, hogy az Ébredő Erő cím is egész mást fog jelenteni... utólag.
 6. A két készülő trilógia viszont beindítja rendesen a dolgokat, ott még torlódás is lehet, egyelőre nem látható át, hogy melyik mikor érkezik, de ahogy elkészül az első rész , utána már tuti zsinórban kapjuk a filmeket, előtte jól jön némi szünet. Plusz sorozatok. Súlyos időszak lesz 2020 végétől.
 7. Szeretek roncsokat látni a TFA óta, és tudom, hogy kicsire nem adunk, de: ez a HCS maradvány valóban baromi kicsi, még az első HCS-hez képest is... Tarzannak igaza van... nem mellesleg mindkettő úgy robbant milliárdnyi darabra, hogy abból semmi de semmi nem maradhatott mutatóba. Túlteszem magam ezen valszeg, de nem örülök annyira...
 8. Hadd tegyek be egy magánszámot még, ez a pap az egyik kedvencem évek óta... nem kell részleteznem. Ajánlom a figyelmetekbe még egyszer ezeket az első reakciós csudákat: minden korosztály képviselteti magát, minden bőrszín, családok, párok, baráti társaságok, stb. Őrület. Nem kevés besíró arcot láttam már, harminc feletti szakállas figurát is, többek között. Ody, nem találom most, pedig ma is volt már egy: csajszi simizi a pasija hátát mert a teaser közepén bekönnyezget... megható és felemelő egyben. Rám legalábbis így hat. Különleges helyzet mások intim SW pillanatait átélni. Vannak beszédes figurák, egészen gyerekes reakciókkal - lásd a papot - vannak néma csöndben, tátott szájjal bámulók, és minden, amit el lehet képzelni, olyan is, amit nehezen... Jó látni mások örömét, döbbenetét, rajongását, örök fiatalságát, na. Lucas bá', és Tsai... le a kalappal!
 9. Évek óta lesem ezeket az első reakciós videókat, néha órákig tudom bámulni, ahogy idegen emberkék reccsennek ilyenkor... SW és Trónok témában, naná. Nem tudom megunni, ez perverziónak számít? Cím megjelenésekor össznépi orgazmus érhető tetten, valszeg bejön a TRoS.
 10. Szép tisztelgés: Leia témája szól a teaser nagy részében, nem mellesleg baromi epic ebben a formában ezekhez a képekhez és hangulathoz. A legvégén pedig az a négyes zenei hangsor jön, mint amikor Luke a füstölgő Lars csontvázakat megpillantja anno... az elején meg nem a Jedhán "hallható" téma megy?
 11. Lihegés az elején... nagy kópé ez a JJ. Aztán hamar jött a libabőr, utána a tátott száj, picit behomály szemekkel. Az jutott eszembe később, hogy hányan távoztak az elmúlt 40 évben, akik ezt nem (ezt sem) láthatják, pedig anno ugyanígy első látásra beleszerelmesedtek ebbe a világváltó kalandba, mint mi és sok millióan. Látvány és hangulat 10/10, cím is az, bár ki tudja most még mit is takar. De ígéretes nagyon. Féltem JJ.-től, most már nem (nagyon). Mindenesetre bőven adott muníciót a teóriákhoz, ügyes megoldásokkal. Nagy kópé, mondom. Valahogy nem igazán izgatott Lando visszatérése, nem is értem, miért. De ahogy megláttam a Falconban, azonnal gyerekkor, újra. Ilyet... A keresztvasas hasba döfés... Leia, hmmm... Luke mondatai. Stb. Szerintem megrogyunk a premier után, akkor fogjuk fel, értjük meg igazán, hogy... ennek vége. Baffameg!
 12. Daniels tiszta Palpi, profilból pláne
×
×
 • Create New...

Important Information