Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Tini nindzsa teknőcök 3. kötet: TeknőcökA sorozat következő gyűjteményes kötete a Mikro-sorozat 1-4. számait tartalmazza, melyek mindegyike egy-egy önálló, rövid kis történet a teknőcökről. A kis füzetekben jobban megismerjük a fiúk jellemét és világfelfogását. Érdekes volt olvasni ezeket a sztorikat az előző kötet után. Az első három füzet még mindenképp valahol az alapsorozat 4. és 5. számai között játszódik. Az utolsó történet, már aktívan épít a második nagy történetszál eseményeire. Rafaello. Róla tudjuk, hogy nagyon indulatos és dühkezelési gondjai vannak. Casey-vel járva az utcákat egy újabb mutánsba botlanak. Nem tudom, mit szeretnének kihozni az írók később Alopexből, de bizonyára tovább bonyolítja az eseményeket. Rafi hamar átlátott a trükkön, úgy néz ki fejlődik a srác. Michelangelo sztorija egy nagyon üde, kellemes kis limonádé volt. A bohém Michelangelo szeretne bulizni, de egy ékszerrablásba keveredik. Ügyesen kivágta magát. Nagyon jók a szövegei, jókat derültem rajtuk. Főleg a Mikor vetted el a pisztolyomat? kérdésre adott egy nagyon frappáns, vagány választ. Az új szereplők közül Karát is várom vissza. Donatello, a tech-zseni egy tudósoknak szánt expón vesz részt. Egy, az interneten megismert riválisával kerül szembe, illetve a Stockgennel. Harold Lilja egy nagyon fura karakter. Érdekes volt a Donatelloval való ellentmondásos kapcsolata. Ez a történet valahogy nem lett olyan jó, mint a többi. Valahogy egy kicsit kapkodósnak és kidolgozatlannak éreztem. Nem lett rossz, de olyan kiváló sem. Leonardo, aki igyekszik rálelni a megfelelő útra. Az éjszakában nindzsákkal fut össze, akik eléggé megizzasztják. A sztori végén, pedig, ha minden igaz Zuzóval is összefutott egy rövid összecsapás erejéig. Oroku Sakit nem igazán nyűgözte le a teknőc teljesítménye. Ebben a füzetben látszódik igazán, hogy a Fürgeláb nindzsák komoly ellenfelek, ahogy a mesterük is egy rideg, kegyetlen veszélyforrás. Plusz pont jár az inkarnációs téma erősítéséhez. Brian Lynch, Tom Waltz és Franco Urru remek munkát végeztek a karakterek mélyítésével. A történetek személyesek és szívhez szólók. Emellett ügyeltek arra is, hogy a teknőcök világa jó ütemben bővüljön érdekes dolgokkal.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.